ULKOINEN SSD

Nopea ja kestävä ulkoinen kiintolevy

SL-M SERIES
Kuva tuotteesta Nopea ja kestävä ulkoinen kiintolevy

500 Gt

SL-MG5

Hintaa ei ole saatavilla

1 Tt

SL-M1

Hintaa ei ole saatavilla

2 Tt

SL-M2

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta Nopea ja kestävä ulkoinen kiintolevy
Kuvia tuotteesta Nopea ja kestävä ulkoinen kiintolevy
Kuvia tuotteesta Nopea ja kestävä ulkoinen kiintolevy
Kuvia tuotteesta Nopea ja kestävä ulkoinen kiintolevy
Tinkimätön nopeus ja kestävyys ammattilaisille

Koe SL-M-sarjan SSD-asemien huippuluokan suorituskyky

Uskomattoman nopea ja kestävä SL-M-sarja sopii suuren tarkkuuden valokuvakokoelmien, teräväpiirtovideoiden ja muun multimediasisällön tallentamiseen. Jopa 1 000 Mt/s:n luku- ja kirjoitusnopeus NVMe-tekniikalla käytettäessä SuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2 Gen 2) -liitäntää nopeuttaa ammattimaisen työskentelyn vaiheita ja tehostaa varmuuskopiointia, kopiointia ja editointia. IP67-luokituksen ansiosta se kestää pudotuksen 3 metrin korkeudesta, joten voit keskittyä luovuuteen, koska sinun ei tarvitse huolehtia kallisarvoisista tiedoistasi.

Salamannopeaa työskentelyä kaikissa vaiheissa

Voit tallentaa, editoida ja varmuuskopioida ammattitasoista sisältöä studiossa tai tien päällä

Kuvaesitys tietoja siirtävästä miehestä
Nopeuta työnkulkua

Tee enemmän nopeammin. Erittäin nopea yhteys ja suuri siirtonopeus mahdollistavat sisällön nopean varmuuskopioinnin, tarkistukset, editoinnin ja muokkaamisen studiossa tai kohteessa. Tästä on hyötyä, kun käsiteltävänä on suuria tiedostoja tai kun aikataulu on kiireinen.

Siirrä tietoja uskomattoman nopeasti

NVMe SSD -tekniikan ja SuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2 Gen 2) -liitännän ansiosta SL-M-sarjan luku- ja kirjoitusnopeus on 1 000 Mt/s, mikä riittää tehokkaaseen työskentelyyn. Uuden SSD-ohjaimen ansiosta nopeus hidastuu vain vähän suuria tiedostoja kopioitaessa (kaavio 1: vertailussa 500 Gt ja 1 000 Gt) tai korvattaessa tietoja useita kertoja (kaavio 2: vertailussa 1. ja 10. kerran keskiarvo).

Tiedonsiirtoa uskomattoman nopeasti
Erittäin vahva ja kestävä 

Voit luottaa kestävyyteen riippumatta siitä, missä ja millaisissa olosuhteissa työskentelet

IP67-vedenpitävyys
IPx7-vedenpitävyys 

Laitteessa on vedenpitävät komponentit, kuten USB Type-C® -portti, joka on vesitiivis myös ilman suojusta. SL-M-sarjan laitteet voidaan upottaa enintään yhden metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi.    

IP67-pölynpitävyys
IP6x-pölynkesto

Täydellinen suojaus pölyä, hiekkaa ja likaa vastaan varmistaa, että arvokas sisältö on suojassa kaikissa olosuhteissa ja ympäristöissä.   

Kestää pudotuksen 3 metrin korkeudesta
Kestää pudotuksen 3 metrin korkeudesta

Innovatiivinen, yksiosainen alumiinirunko on monisuuntainen ja iskunkestävä: se kestää pudotuksen kolmen metrin korkeudesta.

Paineen kesto jopa 6 000 kgf
Paineen kesto jopa 6 000 kgf

SL-M-sarjan lujiksi määritetyt asemat on suunniteltu todelliseen käyttöön, joten alumiinirunko kestää paineen 6 000 kgf:ään asti.

Taivutuksen kesto jopa 2 000 kgf
Taivutuksen kesto jopa 2 000 kgf

Erittäin vahvan alumiinirungon ansiosta nämä asemat kestävät taivutuksen jopa 2 000 kgf:ään asti, mikä tarjoaa tarvitsemasi sitkeyden matkoille tai kuvaussessioihin.

Ergonomisesti muotoiltu

Lujatekoinen, kompakti ja kevyt: helpottaa käsittelyä ja käyttöä

Vahva rakenne saumatonta alumiinia 

Innovatiivisen, yksiosaisen alumiinirungon monisuuntainen iskunkestävä rakenne on luja ja kestävä. Se takaa mielenrauhan ja täydellisen suojauksen missä tahansa. 

Aaltomainen pinta näyttää ja tuntuu hyvältä
Aaltomainen pinta näyttää ja tuntuu hyvältä

Kestävästä aaltomaisesta pinnasta saat pitävän otteen, kun kannat laitetta tai järjestät kaapeleita. Pintaan ei jää sormenjälkiä ja sen ansiosta asema on helppo löytää laukusta tuntuman perusteella. 

Helposti erottuva merkkivalo
Helposti erottuva merkkivalo

LED-merkkivalo näkyy helposti laitteen yläpuolelta tai edestä, joten laitteen virtatason tarkistaminen käy kätevästi. 

Mukana kaikki tarvittava järjestelyä varten
Mukana kaikki tarvittava järjestelyä varten

Mukana on kaksi kumihihnaa ja tarra-arkki, joten sinulla on kaikki tarvittava sisällön järjestelyä varten.

Kadonneiden tietojen palauttaminen
Kadonneiden tietojen palauttaminen

Toisinaan jokin menee pieleen ja poistat tiedostoja ja valokuvia vahingossa. Memory Card File Rescue on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu tietojen palauttamiseen. Ladattavissa maksutta Sonyn SL-M-sarjan ulkoisten SSD-kiintolevyjen käyttäjille.

Jopa 2 Tt tallennustilaa 

Pidä tärkeät tiedostot tallessa kannettavassa 500 Gt:n, 1 Tt:n tai 2 Tt:n tallennuslaitteessa – tilaa ja nopeutta riittää esimerkiksi tarkkojen valokuvien, 4K-videoiden ja digitaalisen sisällön tallentamiseen, muokkaamiseen ja järjestämiseen.

Jopa 2 Tt tallennustilaa

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Tämä uskomattoman nopea ja luja ulkoinen kiintolevy on täydellinen valinta kuvaajille ja sisällöntuottajille. Jopa 1000 Mt/s:n siirtonopeus vettä, pölyä ja iskuja kestävässä aaltopintaisessa alumiinirungossa mahdollistavat nopean ja turvallisen työskentelyn.
  • Huippunopea tiedonsiirto jopa 1 000 Mt/s (luku ja kirjoitus) SuperSpeed USB 10 Gb/s (USB 3.2 Gen 2) (USB Type-C®) -käyttöliittymän kautta

  • Vesi- ja pölytiivis (IP67) sekä iskunkestävä

  • Tyylikäs ja kestävä alumiinirunko, jossa aaltomainen pinta

  • Tallennuskapasiteetti jopa 2 Tt

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä