KIINNITETTÄVÄ LCD-NÄYTTÖ CLM-FHD5

Kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet

CLM-FHD5

SVH

780,00 €

(sis. ALV)

LCD-näyttö

LCD-paneeli
TFT, normaalisti musta
Kuvan koko
5-tyyppi
Katselukulma
noin 80° / noin 80°
Tehollinen kuvan koko (noin) (l × k)
110 mm × 61,9 mm (4 3/8 x 2 1/2 tuumaa)
Tarkkuus
1 920 x 1 080 pikseliä
Kuvasuhde
16:09

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
Noin 139 × 100 × 23,1 mm (ei sisällä ulkonemia)
Paino
270 g (vain pääyksikkö)

Yleiset tekniset tiedot

Teho
DC 6,8 V (Sonyn V-sarjan akku NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100), DC 7,2 V (Sonyn M-sarjan/W-sarjan akku), DC 7,4 V (Sonyn V-sarjan akku NP-FV100A), DC 7,6 V (AC-PW10AM)
Virrankulutus
Noin 5,5 W
Säilytyslämpötila
Noin –20...+60 °C

Liittymä

Tulo / lähtö
HDMI-tuloliitäntä: HDMI (A-tyyppi) (1), DC IN ‑liitäntä: DC 7,6 V, Kiinteän kaiuttimen lähtö: noin 0,5 W mono, kuulokelähdön liitäntä: Ø 3,5 stereominiliitin (1)

Muut

Käyttölämpötila
Noin 0...40 °C

Laatikon sisältö

  • Kenkäsovitin (1)
  • Aurinkosuojus (1)
  • Akkusovitin (1)
  • HDMI-kaapeli (mini-HDMI) (noin 45 cm, A-/C-tyyppi) (1),
  • HDMI-kaapeli (micro-HDMI) (noin 45 cm, A-/C-tyyppi) (1)
  • Kantolaukku (1)
  • Tulostetut asiakirjat
Placeholder

Ominaisuudet

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Full HD -yhteensopiva kompaktikamera

CLM-FHD5 on erinomainen lisävaruste erityisesti kompaktikameroille. Se näyttää upeita ja tarkkoja Full HD -kuvia kameran suuren pikseliluvun etsimen sijaan suuressa näytössä, joten voit varmistaa tarkennuksen tarkastelemalla pienimpiäkin yksityiskohtia.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Tarkastele kuvaa lähempää suurentamalla sitä

Vaihda suurennuksen kokoa (x1, x3, x6) painamalla näytön keskellä olevaa ZOOM/SELECT-painiketta. 3- tai 6-kertaisella suurennuksella voit siirtää suurennetun alueen haluamaasi paikkaan ja varmistaa tarkennuksen tarkkuuden ZOOM/SELECT-painikkeella (ylös/alas/vasen/oikea).

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Ääriviivatoiminnolla voi tehdä tarkkuuden pikatarkistuksen

Näytön ääriviivatoiminto näyttää kuvan mustavalkoisena, lukuun ottamatta punaisella merkittyjä alueita, jotka on tarkennettu suhteellisen terävästi. Voit siten heti varmistaa, että tarkennus on juuri haluamassasi kohdassa. Toiminto on käytettävissä myös suurennettujen kuvien kanssa. Erilaisiin suurennuksiin käytetään erilaisia ääriviiva-alueita.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Vääristymistoiminto näyttää videosignaalin tasot

Vääristymistoiminto näyttää videosignaalin tasot koko kuvan osalta värijakaumana, jotta käyttäjä voi määrittää ja säätää valotuksen täsmällisesti. Käytössä on kuusi väriä, jotka osoittavat videosignaalin tason – punainen: vähintään 108 %, violetti: enintään 3 %.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Yksinkertainen ali- tai ylivalottumisen tarkistus

Videotason merkitsijän värit ja kuvien erityiset videon kirkkaustasot auttavat saavuttamaan optimaalisen valotuksen ja ihon sävyn käyttäjän valitseman videosignaalin tason mukaan. Käyttäjän valitseman tason mukaan tummanharmaa osoittaa matalan videosignaalin tason (alhaisen valotusarvon alueet) ja vaaleanharmaa korkean videosignaalin tason (korkean valotusarvon alueet).

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Luonnollisen kirkkaat S-Log-kuvat

S-Log-näyttötukitoiminnot näyttävät S-Log-kuvan lähes tavallista kuvaustilaa vastaavalla kirkkaudella ja kontrastilla, jotta voit tarkentaa ja tarkastella kuvaa helpommin. Käyttäjä voi myös säätää kirkkautta samalla, kun kuvat näkyvät S-Log-näyttötuessa (S-Log-näyttötuen GAIN-säätö).

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Merkintä tuo näkyviin useampia TV-kuvatyyppejä.

Valitse sopiva kuvasuhde videoiden tallentamiseen Valitse katseluun 80 % tai 90 % kuvasuhde ja näe, miten koko kuva rajataan TV-katselua varten. Valitse näytön asetuksista jokin neljästä merkinnästä sen mukaan, millaisissa olosuhteissa kuvamateriaali toistetaan TV:ssä. 80 % (16:9), 90 % (16:9), 80 % (4:3) ja 90 % (4:3).

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Helppo ja mukautettava ohjaus

Mukautettavilla painikkeilla C1 ja C2 voit helposti käyttää kahdeksaa useimmin käytettyä toimintoa (ääriviivat, vääristymistoiminto, videotason merkitsijä, äänenvoimakkuus, kirkkaus, kontrasti, värisävy (aste/sävy), taustavalo). Siten voit kuvata nopeammin, intuitiivisemmin ja kuvausta keskeyttämättä. Ääriviiva- ja vääristymistoiminnot on määritetty oletuksena mukautettaviin painikkeisiin C1 ja C2.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Taltioi jokainen sävy tarkasti

Voit parantaa näkyvyyttä säätämällä näytön kirkkautta, kontrastia, värisävyä, taustavaloa ja värilämpötilaa (näytön valkotasapaino) haluamallasi tavalla tai kuvausolosuhteiden mukaan. Lisäksi voit hyödyntää esikatselutoimintoa ja tarkastaa määritettyjen asetusten vaikutukset ennen asetusten tallentamista.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Kattava yhteensopivuus useiden kameramerkkien kanssa

Täydellisessä maailmassa mikään ei voi erottaa meitä Sony-kameroistamme. Todellisen maailman tarpeita ja käytännöllisyyttä ajatellen CLM-FHD5-näyttö on kuitenkin yhdistettävissä muihinkin kuin Sony-kameroihin, joissa on HDMI-liitäntä erittäin tarkkaa lähtöä ja Live View -toimintoa varten.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Monikulmatoiminto

Upea näkymä lähes mistä tahansa kulmasta. Kenkäsovitin, jossa monitori on kiinni, kääntyy noin 180 astetta oikealle ja vasemmalle ja kallistuu noin 90 astetta eteen- ja taaksepäin. Voit helposti panoroida ja kääntää näytön haluamaasi asentoon riippumatta siitä, onko se kiinnitetty kolmijalkaan, telineeseen vai muuhun tukeen.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Lukitse sijaintisi

Ylä- ja ala-aukon ansiosta voit kiinnittää näytön haluamallasi tavalla (esimerkiksi ruuveilla ja pulteilla) kolmijalkaan, telineeseen tai muuhun tukeen. Siten voit sijoittaa näytön katselua varten turvallisesti lähes mihin tahansa haluamaasi paikkaan ja asentoon.

Kuva tuotteesta Kiinnitettävä LCD-näyttö CLM-FHD5

Kuuntele

CLM-FHD5 tarjoaa paljon muutakin kuin pelkästään hyvän katselukulman. Näkymän lisäksi kuulet selkeästi kuvamateriaalin yhteyteen tallennettavan tai jo tallennetun äänen. Voit joko kuunnella liittämällä kuulokkeet näytön liitäntään tai käyttää näytön kiinteää monokaiutinta.