Kuvia tuotteesta Kuvauskädensija ja langaton kauko-ohjain
Kuvia tuotteesta Kuvauskädensija ja langaton kauko-ohjain

Ominaisuudet

Yleiskatsaus

 

Siirry videoon

Langaton BLUETOOTH®-kauko-ohjain

Kun kahvaan on liitetty yhteensopiva kamera, valo- ja videokuvauksen kauko-ohjausta voidaan käyttää koskematta itse kameraan. Mikä tahansa kameran C1-painikkeeseen määritetty toiminto on myös kädensijan C1-painikkeessa.

Ei johtoja

Langaton Bluetooth®-yhteys tarkoittaa sitä, että enää ei tarvita kädensijan ja kameran välisiä kaapeleita. Tähtää ja kuvaa ilman johtosotkua.

Hylkii pölyä ja kosteutta

Kuvauskädensija hylkii pölyä ja kosteutta niin rakenteensa kuin langattomuutensakin ansiosta.

Mukava muotoilu

Kädensija on suunniteltu mahdollisimman vakaaksi ja mukavaksi niin kompaktikameraan kuin peilittömään järjestelmäkameraankin kiinnitettynä. Kauko-ohjauspainikkeiden käyttö on helppoa ja sujuvaa kun kädensijasta pidetään kiinni.

Nopeat ja helpot suunnanmuutokset

Asettele kamera helposti ja nopeasti kuvaamaan valokuvia tai videoita kohteista tai itsestäsi. Paranna mahdollisuuksiasi saada paras mahdollinen kuva, myös valo- ja videokuvauksessa ilman apulaisia. Kädensijan helppo kulman säätö yhdistettynä 90 asteen lukitusasentoihin tekevät tasaisesta kuvauksesta mahdollista myös pystyasennossa.

Joustava kallistustoiminto

Pikakallistustoiminnolla on helppo löytää parhaat kuvakulmat monenlaisille kohteille. Kuvaatpa sitten itseäsi tai muita, kallistustoiminnolla saat otettua kuvan ilman epämukavaa kurkottelua.

Kädensija on myös kolmijalka

Levitä kädensijan nokkelasti integroidut jalat ja siitä tulee kätevä, vakaa kolmijalka, joka jättää kädet vapaaksi vloggaamiseen ja moneen muuhun.

Tekniset tiedot

  • Mitat (L x K x S): [Kädensija] Noin 49,5 × 173,0 × 42,0 mm (2 × 6 7/8 × 1 11/16 tuumaa)

  • Mitat (L x K x S): [Kolmijalka] Noin 146,5 × 133,5 × 163,0 mm (5 7/8 × 5 3/8 × 6 1/2 tuumaa)

  • Paino: [Musta] 215 g (7,6 oz), [Valkoinen] 186 g (6,6 oz)

  • Enimmäiskuormitus: 1,5 kg (53,0 oz)

  • Kallistuskulma:[Kahva] ylös: 80 astetta, alas: 90 astetta; [Kolmijalka] ylös: 40 astetta, alas: 90 astetta

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide