Kuvia tuotteesta Kauko-ohjain
Kuvia tuotteesta Kauko-ohjain
Kuvia tuotteesta Kauko-ohjain
Kuvia tuotteesta Kauko-ohjain

Ominaisuudet

Langaton BLUETOOTH-tekniikka

Bluetooth-yhteys tarjoaa luotettavan etähallinnan jopa kirkkaassa auringonvalossa ja tilanteissa, joissa kauko-ohjaimen ja kameran välissä on esteitä. Kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistaa lisätoimintoja, kuten tilan ilmaisun kauko-ohjaimessa, jotka eivät olisi käytettävissä vain lähetystä tukevassa laitteessa.

Ammattitason luotettavuus

RMT-P1BT-kauko-ohjaimen luotettava toiminta yhdessä vakaan Bluetooth-yhteyden ja reagoivan painikehallinnan kanssa tekevät tästä kauko-ohjaimesta sopivan ammattilaiskäyttöön. Koska tiedonsiirto on langatonta eikä optista, kauko-ohjain toimii luotettavasti ja reagoi täydellisesti myös tilanteissa, joissa näköyhteys on estetty.

Selkeä visuaalinen palaute

Selkeästi erottuva LED-merkkivalo vilkkuu tai palaa jatkuvasti ja ilmaisee sulkimen, videotallennuksen ja automaattitarkennuksen tilan. Tämä on selkeä etu tilanteissa, joissa käyttäjä ei pääse suoraan käsiksi kameraan.

Ihanteellinen haastaviin ympäristöihin

RMT-P1BT toimii kameran sisäänrakennetun Bluetooth-vastaanottimen kanssa, joten käyttöön ei vaadita kiinteitä yhteyksiä eikä lisävastaanottimia. Kameran liitinsuojukset voi pitää suljettuina, mikä suojaa osia pölyltä ja kosteudelta ja lisää näin järjestelmän luotettavuutta.

Tarkalla ohjauksella tehokasta kuvausta

Painikkeiden tarkka toiminta ja hyvä tuntuma yhdistettynä ergonomiseen muotoiluun takaa varman ja herkästi reagoivan ohjauksen. Kauko-ohjainta on helppo käsitellä ja käyttää, minkä ansiosta sen toiminta on sujuvaa ja virheetöntä.

Kattava ohjaus

Sisältää tärkeät kameran ohjaimet: tarkennuspainikkeet pienimpienkin tarkennusmuutosten tarkkaan hallintaan, lukituskytkin, joka estää tahattoman käytön kuljetuksen aikana, videotallennuksen käynnistys/pysäytys ja tehokas/digitaalinen zoom. Kamerassa on myös kaksi mukautettua painiketta, jotka vastaavat C1- ja AF-ON-painikkeiden toimintoja kameran rungossa. 

Yhteensopivuustiedot

 

Siirry tukisivulle

Tekniset tiedot

  • Mitat (L × K × S): Noin 33 x 116,5 x 15,1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 tuumaa)

  • Paino: noin 35 g (1,3 oz) ilman akkua

  • Tiedonsiirto: Bluetooth Standard, versio 4.2 (2,4 GHz:n taajuus)

  • Kattavuus: 360°, kantama: 5 m (16,4 ft)

  • Kestää pölyä ja kosteutta

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide