Kuvia tuotteesta Haulikkomikrofoni
Kuvia tuotteesta Haulikkomikrofoni
Kuvia tuotteesta Haulikkomikrofoni
Kuvia tuotteesta Haulikkomikrofoni
Kuvia tuotteesta Haulikkomikrofoni

Ominaisuudet

Kolme suuntaustilaa

Edistyksellisen digitaalisen signaalin käsittelyn ansiosta samassa monipuolisessa mikrofonissa on valittavissa kolme suuntaustilaa: voimakkaasti suuntaava, yksisuuntainen ja monisuuntainen.

Katso lisätietoja (YouTube-linkki)

Voimakas suuntaavuus kompaktissa mikrofonissa

Kahdeksan erittäin tehokasta mikrofoniyksikköä hyödyntävät uutta suuntausalgoritmia, jolla saavutetaan erittäin tehokas suuntaavuus, joka suodattaa akselille kuulumattomat äänet pois. Tämä saavutetaan erittäin kompaktilla mikrofonilla, jonka pituus on vain 99,3 mm.

Upea äänenlaatu, vähäinen kohina

Kun mikrofoni liitetään yhteensopivan kameran digitaaliseen ääniliitäntään monikäyttöisellä lisävarustesovittimella, äänisignaali siirtyy kameraan suoraan digitaalisessa muodossa, joten signaalin laatu ei heikkene. Helppokäyttöisen kytkimen ansiosta yhteensopivuus on taattu myös monien analogista liitäntää käyttävien kameroiden kanssa.

Langaton yhteys

Kiinnitä mikrofoni helposti yhteensopivan kameran monikäyttöiseen lisävarustesovittimeen virtaa ja ääniliitäntöjä varten – et tarvitse ylimääräisiä kaapeleita etkä akkuja. Sonyn monikäyttöinen lisävarustesovitin tarjoaa älykkään liitettävyyden ja ohjauksen useille eri lisävarusteille ja tuo näin maksimaalista joustavuutta ja liikkuvuutta järjestelmäkuvaukseen.

Mekaaninen kohinanpoisto

Edistyksellinen iskuja ja värinää vaimentava malli vähentää tehokkaasti matalien taajuuksien kohinaa, joka voi heikentää äänenlaatua. Liitäntäkaapelien puuttuminen tarkoittaa, että mikrofoniin ei kulkeudu kohinaa mekaanisesti kaapelien ja liitinten kautta.

Tehokas suodatin takaa selkeän äänen

Ylipäästösuodatin poistaa tarpeettomat aliäänet hyödyntämällä digitaalista signaalin käsittelyä ja maksimoi äänenlaadun tallennusvaiheessa, joten monimutkaiselle jälkikäsittelylle ei ole tarvetta.

Tärkeimmät säätimet

Tallennustason säätö, monipuolisen kamerayhteensopivuuden takaava analoginen lähtö ja signaalitasojen määrittämistä helpottava vaimennin tekevät mikrofonista erittäin monikäyttöisen. Hallittavuus tekee jälkituotannosta sujuvaa ja vaivatonta.

Mukana toimitettava tuulisuoja

ECM-B1M-mikrofonissa on karvainen tuulisuoja, joka vähentää tuulen kohinaa ulkona kuvattaessa.

Yhteensopivuustiedot

 

Siirry tukisivulle

Tekniset tiedot

  • Kompakti ja kevyt rakenne, pituus 99,3 mm (4 tuumaa), paino 77,3 g (2,8 unssia)

  • Poimintakuvio: Voimakkaasti suuntaava / yksisuuntainen / monisuuntainen (valittavissa)

  • Yhteensopivuus digitaalisten liitäntöjen kanssa monikäyttöisellä lisävarustesovittimella

  • Kattava manuaalinen ohjaus ensiluokkaiseen äänten tallennukseen

  • Mukana toimitettava tuulisuoja

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide