STEREO LAVALIER MIKROFONI

Ominaisuudet

ECM-LV1

SVH

40,00 €

(sis. ALV)

Ominaisuudet

Kuva, jossa ECM-LV1 poimii äänen useista suunnista.

Selkeä, laaja stereoäänen poiminta

Yksikön monisuuntaiset mikrofonikotelot poimivat äänen joka puolelta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mihin suuntaan mikrofoni on kohdistettu. Kaulamikrofoni on suunniteltu asetettavaksi lähelle puhujan suuta, jolloin se tuottaa selkeän, laadukkaan stereoäänitallennuksen.

Kuva, joka osoittaa yhteensopivuuden 3,5 mm:n mikrofoniliitännällä varustettujen sähkölaitteiden kanssa.

Monipuolinen yhteensopivuus

ECM-LV1-kaulamikrofonia voi käyttää kameroiden ja videokameroiden lisäksi myös muiden digitaalisten laitteiden kanssa. Laitteeseen voi liittää digitaalisia sanelimia ja tietokoneita, joissa on 3,5 mm:n stereominiliitäntä

Kuva, joka osoittaa, että ECM-LV1:n kiinnike kääntyy 360 astetta.

360 astetta kääntyvä kiinnike, jonka voit kiinnittää mihin tahansa kulmaan

Kätevä 360 astetta kääntyvä kiinnike lisää joustavuutta, sillä sen voi kiinnittää useisiin eri asentoihin. Kiinnike mukautuu kaikenlaisiin vaatteisiin, sillä sen voi kiinnittää esimerkiksi vaakasuoraan solmioon tai pystysuoraan paidan tai takin taskuun. 

Kuva, joka osoittaa, että ECM-LV1 on huomaamaton vaatteisiin kiinnitettynä.

Kompakti ja hillitty muotoilu

Yksinkertainen musta pienoismikrofoni ei herätä huomiota vaatteisiin kiinnitettynä. Kompakti ja kätevä kantaa. Mikrofoni on 32 mm pitkä, ja sen halkaisija on 11 mm. 

Tuotekuva ECM-LV1:stä, mukana toimitettava tuulisuoja kiinnitettynä.

Tuulisuoja minimoi tuulen kohinan ulkona kuvattaessa

Mukana oleva tuulisuoja vähentää tuulen ja hengityksen aiheuttamaa kohinaa. Selkeä äänitallennus myös ulkona tuulisena päivänä kuvattaessa. 

Kuva ECM-LV1:n liittimestä

Tallennusta ilman paristoja

ECM-LV1-kaulamikrofoni toimii verkkovirralla, joten paristoja ei tarvita. Kun kaulamikrofonia käytetään virtalähteinä toimivien laitteiden kanssa, yksikkö saa virran mikrofoniliitännästä.