Langaton mikrofoni

Ominaisuudet

ECM-W2BT

SVH

250,00 €

(sis. ALV)

Ominaisuudet

Kuva henkilöstä, joka puhuu lähettimeen tallennuksen aikana

Laadukas äänentoisto

ECM-W2BT:n sisäinen mikrofonikapseli poimii äänet puhtaina ja selkeinä ja takaa laadukkaan äänentoiston. Mikrofoni vähentää tehokkaasti ylimääräisiä ääniä. 

Kuva henkilöstä, joka käyttää ECM-W2BT:tä vlogin tekemiseen

Poimii äänen kaikista suunnista 

Monisuuntainen mikrofoni poimii äänet kaikista suunnista. Kiinnitä mikrofoni kiinnikkeellä lähelle puhujan suuta ilman huolia sen suuntauksesta. 

Tuotekuva, jossa ECM-LV1 on liitetty α7C-kameraan

Kirkas ja kaapeliton digitaalinen lähetys 

Kun ECM-W2BT:tä käytetään yhteensopivan, digitaalista ääniliitäntää tukevan kameran kanssa, vastaanottimen poimima ääni lähetetään digitaalisena signaalina, mikä mahdollistaa lähes kohinattoman äänityksen ilman kaapeleita. 

Tuotekuva, jossa näkyy vaimentimen painike

Erittäin kovien tai hiljaisten äänten helppo kompensointi

Edistyksellinen vaimennustoiminto mahdollistaa kovien äänilähteiden tallennuksen pienemmällä voimakkuudella tai hiljaisten lähteiden vahvistamisen, joten voit helposti optimoida äänityksen olosuhteiden mukaan. 

Kuva henkilöstä, joka asettaa mukana toimitettavan tuulensuojan ECM-W2BT:hen

Selkeä ääni myös tuulisessa ympäristössä 

ECM-W2BT:n mukana toimitettava tuulisuoja vähentää tuulen kohinaa ja hengitysääniä tehokkaasti. Tämän ansiosta voit äänittää selkeää ja tasaista ääntä myös kuvatessasi ulkona tuulisena päivänä. 

Kuva langattoman äänilähetyksen AptX Low Latency Bluetooth -koodekista

Laadukas äänen lähetys mikrofonista vastaanottimeen 

Ääni lähetetään mikrofonista vastaanottimeen käyttämällä Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth® -koodekkia, joka takaa pienen latenssin ja estää äänenlaadun heikkenemisen lähetyksen aikana.  [1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

Kuva yhdistämisen jopa 200 metrin enimmäisetäisyydestä

Vakaa ja keskeytyksetön äänen tallennus 

Vakaa langaton yhteys pienentää äänentoiston katkeamisen riskiä merkittävästi myös väkitiheissä paikoissa, joissa langattomia laitteita käytetään paljon.  [1] Jopa 200 m (600 jalkaa) paikoissa, joissa näkyvyys on hyvä.

Kuva yhdeksän tunnin akunkestosta langattomalla yhteydellä

Pitkäkestoiseen tallennukseen sopiva akku

Äänitä langattomasti jopa yhdeksän tuntia käyttäessäsi ECM-W2BT:tä MI-sovittimen virransyöttöä tukevan kameran kanssa. Yhteensopivien kameroiden kanssa mikrofoniyksikön akku kestää yhdeksän tuntia ja vastaanotin toimii yli yhdeksän tuntia. Vastaanottimen akunkesto on enintään kolme käyttötuntia, kun se pariliitetään kameraan, joka ei tue virransyöttöä MI-sovittimen kautta. Katso yhteensopivat kamerat alla olevasta linkistä.

Katso yhteensopivat kamerat

Kuva ECM-W2BT:stä ulkona lähellä vettä

Suunniteltu vähentämään pölyä ja kosteutta

Kosteutta ja pölyä hylkivän rakenteensa ansiosta ECM-W2BT sopii hyvin kaikkiin ympäristöihin. ECM-W2BT:n sääsuojatut saumat ja porttien suojukset takaavat luotettavan ja keskeytyksettömän toiminnan ulkona. 

Kuva kahdesta henkilöstä, jotka tallentavat ääntään ECM-W2BT-mikrofonilla käyttäen lähetintä ja vastaanotinta

Kätevä MIX-tila kahden henkilön kuvauksiin

ECM-W2BT:llä voi kätevästi äänittää samanaikaisesti kameran käyttäjän ja kuvattavan henkilön ääntä. Sekä lähettimessä että vastaanottimessa on sisäinen mikrofoni, joten ECM-W2BT sopii täydellisesti yhden käyttäjän nopeaan tallennukseen. Äänilähteet voidaan yhdistää käyttämällä MIX-tilaa.

Kuva ECM-W2BT:stä pöydällä, liittimen pidike mikrofonitelineenä

Valmius usean henkilön kuvauksiin

Aseta mikrofoni keskelle ja käytä mukana toimitettavaa liittimen suojapidikettä mikrofonitelineenä. Monisuuntainen mikrofoni tallentaa kaikkien osallistujien äänen, kun kuvaat ihmisryhmää. 

Tuotekuva, jossa näkyy lähettimen yläosassa oleva 3,5 mm:n stereominiliitin

Joustava laajennettavuus

Mikrofoni on helppo laajentaa lähettimen 3,5 mm:n stereominiliittimen kautta, jotta äänestä tulee selkeämpi ja realistisempi. Tee vlogisi seuraajiin upea vaikutus äänittämällä puhdasta stereoääntä: liitä ECM-LV1-kaulamikrofoni (myydään erikseen) lähetinyksikköön. 

Henkilö liittää ECM-W2BT:n kaapelilla yhteensopivaan kameraan 3,5 mm:n stereominiliittimen kautta

Yhteensopiva useiden laitteiden kanssa

ECM-W2BT:n vastaanottimen voidaan liittää kattava valikoima kameroita ja muita laitteita. Äänituloa tukevat laitteet, joissa ei ole MI-sovitinta, kuten tietokoneet ja digitaaliset sanelimet, voidaan liittää vastaanottimen 3,5 mm:n stereominiliitäntään. 

Henkilö käyttää ECM-W2BT- ja ECM-LV1-mikrofoneja

Ihanteellinen kumppani ECM-LV1:lle

Liittämällä ECM-LV1:n ECM-W2BT-mikrofoniin pääset ottamaan kaiken irti ECM-W2BT:n eduista. Erittäin pieni ja huomaamaton ECM-LV1 on helppo kiinnittää kuvattavan henkilön vaatteisiin – se taltioi lähietäisyydeltä stereoääntä, joka lähetetään pitkän langattoman kantomatkan omaavaan ECM-W2BT:hen. 

Kuva henkilöstä, joka ottaa ECM-W2BT taskustaan

Kompakti ja kevyt malli on helposti liikuteltavissa 

Kompakti ECM-W2BT on täydellinen valinta kuvaamiseen ulkona tai tapahtumapaikalla. Mikrofoniyksikkö (lähetin) painaa vain 27 grammaa ja vastaanotin 28 grammaa, joten ne eivät kuormita käyttäjää kuvaustilanteessa.

Tuotekuva, jossa näkyvät vastaanottimen kytkimet

Kuvaa ilman stressiä ja kaapeleita

ECM-W2BT:tä käyttäessäsi sinun ei tarvitse kantaa huolta kaapelien sotkeentumisesta tai tahattomasta irtoamisesta eikä kohinasta. MI-sovittimella varustettujen Sony-kameroiden kätevä ääni- ja virtaliitäntä mahdollistaa kaapelittoman kokoonpanon. Toinen hyöty on yhteensopivien kameroiden digitaalinen ääniliitäntä, joka takaa kirkkaan digitaalisen äänenlaadun. 

Tuotekuva, jossa näkyy yhteyden merkkivalo

Helposti vaihdettavat äänitystilat

Vastaanottimen yksittäisellä kytkimellä voit helposti valita kuvaustilanteeseen sopivan äänitystilan. Äänitystiloja on kolme: vain mikrofoni, vain vastaanotin tai mikrofonin ja vastaanottimen yhdistelmä. 

Tuotekuva, jossa näkyy yhteyden merkkivalo

Suojaa tallennuksen epäonnistumiselta 

Jotta äänen tallennus ei keskeydy tahattomasti, ECM-W2BT:ssä on merkkivalot, joista toiminnan voi tarkastaa. LINK-valo näyttää mikrofonin ja vastaanottimen välisen lähetyksen tilan, POWER-valo varoittaa, kun akun varaustaso laskee. 

ECM-W2BT-tuotekuva, jossa lähetin- ja vastaanotinyksiköt ovat suojakotelossa

Liittimen suojapidike parantaa kannettavuutta

ECM-W2BT:n mukana toimitetaan liittimen suojapidike, jossa voit kätevästi kuljettaa vastaanotinta ja mikrofonia. Liittimen suojapidike toimii myös mikrofonitelineenä, johon saat asennettua vastaanottimen ja mikrofonin tukevasti käyttäessäsi niitä yhtenä yksikkönä.