Kuvia tuotteesta XLR-sovitinsarja
Kuvia tuotteesta XLR-sovitinsarja
Kuvia tuotteesta XLR-sovitinsarja
Kuvia tuotteesta XLR-sovitinsarja
Kuvia tuotteesta XLR-sovitinsarja

Ominaisuudet

Upea äänenlaatu, vähäinen kohina

Kun mikrofoni liitetään yhteensopivan kameran digitaaliseen ääniliitäntään monikäyttöisellä lisävarustesovittimella, äänisignaali siirtyy kameraan suoraan digitaalisessa muodossa, joten signaalin laatu ei heikkene. Helppokäyttöisen kytkimen ansiosta yhteensopivuus on taattu myös monien analogista liitäntää käyttävien kameroiden kanssa.

Monipuolinen liitettävyys

Kaksi XLR/TRS-liitäntää ja yksi 3,5 mm:n stereominimikrofoniliitäntä toimivat tuloliitäntöinä. XLR/TRS-liitännät tukevat linjatuloa, mikrofonituloa tai mikrofonituloa 48 V:n Phantom-virralla.

Joustava asennus

Joustava käyttö on ihanteellinen ammattimaisiin kiinnityksiin ja kamerarunkoihin. Mukana toimitetaan äänijatkokaapelit, minkä ansiosta XLR-sovitin voidaan sijoittaa halutulle etäisyydelle.

Langaton yhteys

Kiinnitä XLR-sovitin helposti yhteensopivan kameran monikäyttöiseen lisävarustesovittimeen virtaa ja ääniliitäntöjä varten – et tarvitse ylimääräisiä kaapeleita etkä akkuja. Sonyn monikäyttöinen lisävarustesovitin tarjoaa älykkään liitettävyyden ja ohjauksen useille eri lisävarusteille ja tuo näin maksimaalista joustavuutta ja liikkuvuutta järjestelmäkuvaukseen.

Mekaaninen kohinanpoisto

Edistyksellinen iskuja ja värinää vaimentava malli vähentää tehokkaasti matalien taajuuksien kohinaa, joka voi heikentää äänenlaatua. Kiinnittäminen suoraan kameraan ilman liitäntäkaapeleja vähentää myös kohinaa, joka voi pilata äänen tallennuksen.

Kattava ohjaus

Kattava ohjattavuus tallennusvaiheessa helpottaa jälkikäsittelyä. Ohjaimet saatavina tallennustasolle (AUTO/MANUAL), tallennustason linkille (INPUT 1 – INPUT 2), vaimentimelle ja LCF-suotimelle (100/300 Hz).

Mukana suuntahaulikkomikrofoni

Suuntamonomikrofoni (ECM-XM1) ja karvainen tuulisuoja toimitetaan mukana.

Yhteensopivuustiedot

 

Siirry tukisivulle

Tekniset tiedot

  • Kompakti ja kevyt malli painaa vain 187 g (6,6 oz)

  • 2 Phantom-virtakaapelin XLR/TRS -tuloa

  • Vakiomuotoinen 3,5 mm:n mikrofonitulo verkkovirralla

  • Yhteensopivuus digitaalisten liitäntöjen kanssa monikäyttöisellä lisävarustesovittimella

  • Kattava manuaalinen ohjaus ja joustava kiinnitys ammattilaiskäyttöön

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide