Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva

Ominaisuudet

Helppo käyttää pystyasennossa

VG-C4EM-kahvan säätimet ovat lähes samanlaiset kuin kameran rungossa. Painikkeiden sijainti, koko ja muoto on optimoitu, ja niissä käytetään samaa materiaalia kuin α9 II - ja α7R IV -kameran rungossa. Niinpä säädinten toiminta, sijainti ja käyttötuntuma on samankaltainen kuin kameran rungossa olevien säädinten, kun kameraa pidetään pystyasennossa.

Tukeva ja vakaa ote

Kahvan nerokkaan muotoilun ansiosta ote pysyy kamerassa tukevasti. Pystykahvalla valokuvaaminen käy helposti ja mukavasti kameraa sekä pysty- että vaaka-asennossa pidettäessä niin, että voit keskittyä kohteeseen ja sommitteluun.

Kaksinkertainen tehokas käyttöaika

VG-C4EM-pystykahvassa on paikka kahdelle NP-FZ100-akulle. Kahta akkua käytettäessä kameran käyttöaika on lähes kaksinkertainen yhdellä akulla käyttöön verrattuna. Jäljellä oleva akkuvirta näkyy LCD-näytössä 1 prosentin välein. Kun yhden akun virta loppuu, kamera vaihtaa automaattisesti toiseen, joten käyttöön ei tule katkoksia.

Lataa akut tai syötä virtaa USB-yhteydellä

Pystykahvan akut voi ladata kameran USB-portin kautta ilman, että kahvaa irrotetaan kamerasta. Pitkäkestoisessa kuvauksessa kameraan voi syöttää lisää virtaa kameran USB-portin kautta käyttämällä varavirtalähdettä tai verkkolaitetta akkuvirran tukena.

Kevyt mutta kestävä magnesiumseosrunko

VG-C4EM-kahvan ulkokuori on tehty samasta magnesiumseoksesta kuin α9 II- ja α7R IV -kameran runko, joten sen jämäkkyys on vastaavanlainen kuin kyseisissä kameroissa ilman, että paino ja koko juuri kasvavat.

Hylkii pölyä ja kosteutta

Lisävarustekahvassa käytetään samaa tiivistysmateriaalia kuin kameran rungossa, joten pöly ja kosteus pysyvät poissa. Näin koko kamerajärjestelmän toimintavarmuus paranee.

Huomautus

Tätä yksikköä ei voi asentaa yhtä aikaa LA-EA2-/EA4-objektiivisovittimen kanssa. Jos molemmat asennetaan samaan aikaan, niiden väliin jäävä kapea tila vaikeuttaa otteen pitämistä. 

Yhteensopivuustiedot

 

Siirry tukisivulle

Tekniset tiedot

  • Mitat (L × K × S): Noin 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 tuumaa)

  • Paino: Noin 290 g (10,2 oz)

  • Akun tyyppi: NP-FZ100

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide