Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva
Kuvia tuotteesta Pystykahva

Ominaisuudet

Sama pito ja hallinta kuin α9 III -kamerassa

VG-C5-pystykahvan pito ja hallinta ovat yhtä luotettavia kuin kameran omassa vaakakahvassa, joten käytettävyydestä ja mukavuudesta ei tarvitse tinkiä pitkinäkään kuvauspäivinä. Kahvassa ja laukaisimessa on samanlainen ergonominen muotoilu kuin kameran rungossa. Myös säätömahdollisuudet ovat samankaltaiset: erillinen mukautettava etupainike (C5), etuvalitsin, L- ja R-takavalitsin sekä R-valitsimen lukitustoiminto. Käyttö on samanlaista sekä vaaka- että pystykuvauksessa.

Kaksi akkua pidempiaikaiseen kuvaamiseen

VG-C5-pystykahvaan mahtuu kaksi NP-FZ100-akkua. Virtapiiriparannukset tukevat rinnakkaisia virtalähteitä, mikä kasvattaa VG-C5-pystykahvan käyttöaikaa VG-C4EM-pystykahvaan verrattuna. Molempien akkujen varaustaso näkyy samanaikaisesti kameran näytöllä, joten käyttäjä voi jatkaa kuvausta huoletta.

Osa kestävää ja luotettavaa järjestelmää

VG-C5-pystykahvassa on sama pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne kuin kamerassa itsessään, joten se toimii osana luotettavaa järjestelmää haastavimmissakin olosuhteissa. Ainutlaatuinen magnesiumseosrunko takaa uskomattoman kestävyyden.

Muut ominaisuudet

VG-C5 -pystykahvassa on helppokäyttöinen liukuva akkulokero, kolmijalan kiinnityskohta, kameran hihnan kiinnityskohdat, painikkeet (AF ON / AEL / C1 / C2 / C5), monivalintapainike ja R-takavalitsimen lukitustoiminto. Pystykahva tulee virransyöttöä ja latausta kameran USB Type-C® -liittimellä.

Kierrätettävät muovittomat pakkausmateriaalit

Sony pyrkii käyttämään muovittomia pakkausmateriaaleja, jotka suojaavat iskuilta ja pudotuksilta tehokkaasti. Tuotepusseissa käytetään kasvipohjaista kuitukangasta. Kaikki tämä vähentää ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta.

Yhteensopivuustiedot

 

Siirry tukisivulle

Tekniset tiedot

  • Mitat (L × K × S): Noin 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 tuumaa)

  • Paino: Noin 236 g (8,3 oz)

  • Akun tyyppi: NP-FZ100

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme