Kuvia tuotteesta Langaton radiovastaanotin
Kuvia tuotteesta Langaton radiovastaanotin
Kuvia tuotteesta Langaton radiovastaanotin
Kuvia tuotteesta Langaton radiovastaanotin
Kuvia tuotteesta Langaton radiovastaanotin
Kuvia tuotteesta Langaton radiovastaanotin

Ominaisuudet

Helppo liittää langattomaan radio-ohjaimeen ja salamoihin

Nauti radio-ohjattavan langattoman salaman ja etälaukaisun tuomasta joustavuudesta myös kirkkaissa olosuhteissa tai esteiden läheisyydessä. Haastavien ja laajojen kuvausalueiden (30 m) kuvaaminen on nyt entistä helpompaa. Langaton FA-WRR1-radiovastaanotin mahdollistaa luotettavan laukaisun, kun sitä käytetään yhdessä langattoman FA-WRC1M-radio-ohjaimen kanssa.

Tietoja langattomasta radio-ohjaimesta

Vaivaton pariliittäminen langattomaan radio-ohjaimeen

Useiden FA-WRR1-radiovastaanottimien pariliittäminen langattomaan FA-WRC1M-radio-ohjaimeen käy nopeasti, joten sinulla jää enemmän aikaa kuvaamiseen. Siirry pariliitostilaan painamalla vastaanottimen virtapainiketta muutaman sekunnin ajan. Lisää sitten jokainen vastaanotin radio-ohjaimeen.

Erinomaiset langattomat ominaisuudet

Langattoman FA-WRC1M-radio-ohjaimen ja langattoman FA-WRR1-radiovastaanottimen enimmäiskantama on 30 m (98,4 jalkaa), joten voit joustavasti luoda useita langattomia salamakokoonpanoja laajalla alueella. Voit sijoittaa salaman myös kameran taakse, mikä ei ole mahdollista perinteisiä infrapunajärjestelmiä käytettäessä.

Voit etälaukaista useiden kameroiden sulkimia

Käyttämällä useita kameroita voit samanaikaisesti kuvata kohteita eri kuvakulmista. VMC-MM1-moniliitäntäkaapelilla (myydään erikseen) voit yhdistää useita vastaanottimia kameroihin ja langattomalla FA-WRC1M-radio-ohjaimella etälaukaista useiden kameroiden sulkimia.

Ohjain kameran ulkoisen salaman ohjaukseen

Käytä yhdessä langattoman FA-WRC1M radio-ohjaimen kanssa kameran ulkopuolisiin monisalamakokoonpanoihin.

Tietoja langattomasta radio-ohjaimesta

Joustavat salamankäyttötilat

Useiden vastaanottimien (jopa 15 vastaanotinta viidessä eri ryhmässä) liittäminen mahdollistaa tarkan langattoman lähetyksen. Useiden salamayksiköiden samanaikainen hallinta mahdollistaa luovan valaistuksen ilman turhia laitteita.

Yhteensopivat salamayksiköt

Langaton FA-WRR1-radiovastaanotin on tällä hetkellä yhteensopiva HVL-F60M-, HVL-F43M- ja HVL-F32M-salamayksiköiden kanssa.

Katso yhteensopivat salamayksiköt

Etälaukaisutoiminto

VMC-MM1-moniliitäntäkaapelilla voit käyttää etälaukaisutoimintoa.

Lisätietoja moniliitäntäkaapelista

Tekniset tiedot

  • Voit käyttää vastaanottimia langattoman FA-WRC1M-radio-ohjaimen kanssa ja hallita langattomasti jopa 15 salamayksikköä viidessä eri ryhmässä

  • Toimintaetäisyys: noin 30 metriä (98,4 jalkaa)

  • Moniliitäntäkaapelilla voit yhdistää vastaanottimia kameroihin ja etälaukaista useiden kameroiden sulkimia langattomalla ohjaimella

  • Sisäänrakennettu synkronointiliitäntä

  • Tämä tuote on suunniteltu käytettäväksi monikäyttöisen lisävarustesovittimen salamoiden kanssa. (ei koske mallia HVL-F20M)

Lue lisää energiaa säästävistä ominaisuuksista sekä sitoutumisestamme ympäristöön ja kestävämpään tulevaisuuteen Käy ekosivustollamme