Nauti, yhdistä ja luo.

VAIO-sovellukset tekevät tietokoneestasi tehokkaan luovan työkalun, jonka avulla voit viestitellä ystäviesi kanssa, jakaa kuvia tai vaikka äänittää musiikkia.

Haaveet todeksi

Imagination Studio™ VAIO Edition antaa potkua luoville projekteillesi.

Neljän tehokkaan VAIO-sovelluksen kätevä paketti auttaa toteuttamaan suuretkin visiot. Tee omaperäistä musiikkia. Muokkaa ääniä ammattimaisesti. Luo häikäisevä DVD. Mikä tärkeintä, kaikki käy helposti Jump Start -oppaiden ja kattavan tukikeskuksen avulla.

Katsele suosikkivalokuvia ja -videoita

Sonyn PlayMemories-palvelun avulla saat kaiken irti muistoistasi. Kerää yhteen kaikki valokuvasi ja videosi ja katsele niitä millä tahansa laitteella. Järjestä ne nopeasti tapahtuman tai päivämäärän mukaan, ja luo ja jaa valokuvakirjoja.

PlayMemories Home ja Sony Computer
Tallenna muistot PlayMemories Homen avulla

Valokuvat ja videot on järjestetty kuvauspäivämäärän ja -ajan mukaan. Löydä ja katsele kuvia nopeasti.

PlayMemories Online Sonyn tablet-laitteessa
Jaa hauskat hetket PlayMemories Online -palvelussa

Kätevä pilvipohjainen palvelu (5 Gt ilmaista tallennustilaa) synkronoi valokuvasi monien laitteiden kanssa.

Julkaise muistot heti albumisovelluksen avulla.

Yksittäisten kuvien lähettäminen vie aikaa. Tämän VAIO-sovelluksen avulla voit jakaa valokuvia tai videoita nopeasti julkisissa tai yksityisissä albumeissa tai voit ladata ne suoraan yhteisöpalvelusivustoihin.

Albumisovellus Sonyn tablet-laitteessa
Sosiaalista elämää Socialifellä

Ole monessa mukana, helposti

Erilaisten blogien, päivitysten, twiittien, postitusten, uutisten ja pianoa soittavia kissoja esittelevien videoiden seuraaminen on sosiaalisen median suurin haaste, johon Sonyn täysin uudelleen suunniteltu Socialife tarjoaa ratkaisun.

Socialife Sonyn tablet-laitteessa
VAIO-kosketushaku

Nopea ja intuitiivinen

Kätevä hakutoiminto ei keskeytä työskentelyäsi. Kun valitset sanat näytöltä, tulokset verkosta, sovelluksista, tiedostoista ja kansioista näkyvät helposti tulospaneelissa.

Älykkäämpi TV-opas

TV SideView -sovellus tekee tablet-laitteestasi, kannettavasta tietokoneestasi tai älypuhelimestasi kaikkien aikojen kauko-ohjaimen. Voit selata sisältöä, jutella kavereiden kanssa uusimmista ohjelmista ja tietenkin surffailla satojen kanavien välillä sormen painalluksella – tai jopa yksinkertaisella äänikomennolla.

Kun haluat parasta, valitse Sony Select

Unohda turhanpäiväiset markkinointiviestit ja valitse Sony Select. Sen avulla voit tarkistaa VAIO-malliisi liittyvät erikoistarjoukset, sovellukset ja vinkit.

VAIO Care -logo
Pidä VAIO-koneesi huippukunnossa

Sonyn monipuolinen VAIO Care tarjoaa automaattisia suorituskyvyn arviointeja, vianetsintää, helppokäyttöisiä vianmääritystyökaluja ja monia muita palveluita, jotta VAIO-koneesi pysyisi iskussa.