VAIO Inspiration Stream™

Sujuvaa ideointia

VAIO Inspiration Stream™ tehostaa luovuuttasi tehokkailla sovelluksilla ja ominaisuuksilla, joilla voit tallentaa, muokata ja jakaa saumattomasti. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Työt rullaamaan

Vaivatonta paperittomuutta.

VAIO Inspiration Stream™ auttaa liiketoiminnan ammattilaisia, opiskelijoita ja luovan alan toimijoita työskentelemään sujuvammin, paremmin ja nopeammin. Ohjelmiston avulla voit ottaa kuvan ideastasi, tehdä siihen merkintöjä, muokata sitä ja jakaa sen kaikkien kanssa – ilman ainuttakaan paperiarkkia.

Työkalut nykyajan ammattilaisille

VAIO Inspiration Stream™ sopii kaikkiin työelämän tarpeisiin, parantaa tuottavuutta ja jättää enemmän tilaa luovuudelle.

Todista tehokkaampaa työnkulkua

Asiakirjojen skannaamisesta ja muokkaamisesta esitysgrafiikoiden leikkaamiseen – VAIO Inspiration Stream™ helpottaa arkipäivän askareita.

Luo, muokkaa ja jaa ideoita

VAIO Inspiration Suite on kolmen ydinsovelluksen kokoelma. Kokoelmaan kuuluvat VAIO Paper, VAIO Clip ja Camscanner. VAIO Inspiration Stream™ tarjoaa sinulle saumattoman ja intuitiivisen kokemuksen.

VAIO Paper
VAIO Paper

VAIO Paper -sovelluksen avulla voit vaivattomasti kirjoittaa muistiinpanoja, muuttaa ne digitaalisiksi, tallentaa äänimuistioita ja jakaa muissa laitteissa.

VAIO Clip
VAIO Clip

Luo vaikuttavia esityksiä VAIO Clip -sovelluksella ja valitse, kopioi ja liitä kuvia nopeasti muihin asiakirjoihin kynää käyttämällä.

CamScanner
VAIO Scan

VAIO Scan tuo järkeä kalvosulkeisiin. Sillä voit muokata ja jakaa skannattuja muistiinpanoja ja asiakirjoja nopeasti.

Adobe®-tehoa, mobiilia mukavuutta

Anna luovuutesi näkyä kannettavalla tietokoneella tai tablet-laitteella.

Digitaalinen kosketuskynä hyödyntää Adobe® Illustrator® CC:n ja Adobe® Photoshop® CC:n paineentunnistusominaisuutta. Viivan paksuus riippuu siitä, kuinka kovasti kynällä painat, joten pystyt luomaan entistä hienostuneempia piirustuksia. Tai kirjoita vaikka sormellasi!
Mikä parasta, Adobe® Photoshop® Elements on asennettu tietokoneeseen valmiiksi. Pääset siis heti järjestelemään, muokkaamaan ja luomaan upeita kuvia.

Lisää mahdollisuuksia Adobe® Photoshop® Elements -ohjelmalla

Muokkaa ja parantele valokuviasi helppokäyttöisellä ohjelmalla ja digitaalisella kosketuskynällä.

Media Object

Katso opastusvideo

Paranneltu Adobe® Photoshop® CC -ohjelmalla

Tutustu uusiin valokuvien muokkausmahdollisuuksiin ja käytä Photoshopin® ominaisuuksia entistä luovemmin.

Media Object

Katso opastusvideo

Paranneltu Adobe® Illustrator® CC -ohjelmalla

Hyödynnä kynän kaikkia ominaisuuksia ja piirrä poikkeuksellisen luonnollisia vektoreita.

Media Object

Katso opastusvideo

Ota luovuus talteen

Yhtä helppoa kuin kynällä piirtäminen – ja vielä parempaa.

Luonnostele ideasi tai tee nopeasti muistiinpanoja tällä hienostuneella kosketuskynällä, jonka tarkkuus ja herkkyys ovat vertaansa vailla. Tai ota kuva 8 megapikselin takakameralla, ja tarkastele sitä loistavassa TRILUMINOS™-mobiilinäytössä.