LISÄKAIUTTIMET

Langattomat SA-RS3S-lisätakakaiuttimet, kokonaisteho 100 W

SA-RS3S
Etukuva SA-RS3S-kaiuttimista

SVH

500,00 €

(sis. ALV)
Etukuva SA-RS3S-kaiuttimista
Etukuva SA-RS3S-kaiuttimesta
SA-RS3S-kaiuttimet viistosti kuvattuna
SA-RS3S-kaiutin sivulta kuvattuna
SA-RS3S-kaiutin takaa kuvattuna
Yhdistelmäkuva, jossa olohuone sohvineen ja tilaäänijärjestelmä rehevässä viidakkonäkymässä.
Koe 360 Spatial Sound yhteensopivilla soundbar-kaiuttimilla

Nämä langattomat takakaiuttimet käyttävät 360 Spatial Sound Mapping -tekniikkaa, ja yhdessä yhteensopivien soundbarien kanssa ne luovat useita phantom-kaiuttimia ympäri huonetta. Optimoidussa äänikentässä on useita phantom-kaiuttimia joka suunnassa, joten kuulet jokaisen äänen uskomattoman tarkasti. Aivan kuin sinä ja olohuoneesi olisitte mukana elokuvassa.

Tehosta tilaäänikokemustasi

HT-A7000- ja HT-A5000-soundbarit tarjoavat mukaansatempaavan äänen ja laajemman ihanteellisen kuuntelukohdan, joten koko perhe voi nauttia kokemuksesta. Langattomien SA-RS3S-takakaiuttimien avulla voit nauttia vielä aidommasta kotiviihdekokemuksesta ja uppoutua kokonaan äänimaailmaan.Lähikuva SA-RS3S-kaiuttimen diskanttikaiuttimesta ja bassokaiuttimesta
Selkeä, laaja-alainen ääni

Näissä kaksitietakakaiuttimissa on sekä bassokaiutin että diskanttikaiutin, minkä ansiosta ne tuottavat täyteläisen ja poikkeuksellisen selkeän äänimaailman.

Etukuva SA-RS3S-takakaiuttimista vierekkäin
Kokonaislähtöteho 100 W

2 x 50 W:n lähtötehon ansiosta ne täydentävät erinomaisesti soundbar-kaiutinta ja herättävät elokuvat ja musiikin henkiin.

Lähikuvassa kaksi SA-RS3S-kaiutinta viistosti sivulta
Monisuuntainen lohkomuotoilu

Ihanteellinen kumppani soundbar-kaiuttimelle joko seinällä tai lattialla. Tyylikkäät pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. 

Wi-Fi-kuvake
Helppo asennus

Käynnistä vain SA-RS3S-takakaiuttimet, niin ne muodostavat automaattisesti langattoman yhteyden soundbar-kaiuttimeen. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Yhdistä nämä langattomat lisätakakaiuttimet soundbar-kaiuttimeen, niin saat vieläkin elokuvateatterimaisemman tilaäänikokemuksen.
  • Langattomat lisätakakaiuttimet soundbar-kaiuttimeen

  • 100 W:n kokonaislähtöteho herättää musiikin ja elokuvat henkiin

  • Kaksitiekaiuttimet, jotka tarjoavat selkeän, laaja-alaisen äänen

  • Seinään kiinnitettävä

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide