LISÄKAIUTTIMET

Langaton 200 W:n SA-SW3-lisäbassokaiutin

SA-SW3
Kuva tuotteesta Langaton 200 W:n SA-SW3-lisäbassokaiutin

SVH

500,00 €

(sis. ALV)
Lähikuva SA-SW3:sta edestä
Lähikuva SA-SW3-kaiuttimesta edestä
SA-SW3-kaiutin viistosti kuvattuna
Lähikuva SA-SW3-kaiuttimesta sivulta
SA-SW3-kaiutin takaa katsottuna
Tunne syvän basson voima

Kotiteatterijärjestelmän ja soundbarin voimanpesä, kompakti, langaton SA-SW3-bassokaiutin tekee musiikista ja elokuvista vieläkin mukaansatempaavia. Nauti voimakkaamman ja selkeämmän basson tuottamasta elokuvatasoisesta tilaäänestä.


Syvä ja voimakas bassoääni

160 mm:n kaiutinelementti tuottaa jykevän, 200 W:n bassoäänen, ja bassorefleksikaiutin tehostaa kaikkea näkemääsi ja kuulemaasi. Tunne ukkosen jyrinä ja syvä basso ilman vääristymiä. Kuule puheäänet kirkkaina ja korkealaatuisina. Tältä ääniraidan pitääkin kuulostaa.

Monisuuntainen lohkomuotoilu

Kotiteatterijärjestelmä, soundbar ja lisäkaiuttimet on suunniteltu monisuuntaista lohkomuotoilua hyödyntäen. SA-SW3-kaiuttimen muotoilu sopii näihin järjestelmiin täydellisesti. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.

Ensiluokkaisen äänenlaadun tekniikka
Leikkauskuva Σ-magneettipiirin rakenteesta
Σ-magneettipiiri luo syvän ja voimakkaan basson

Sonyn oma tekniikka, Σ (Sigma) -magneettipiiri tuottaa syvän ja voimakkaan basson maksimoimalla puhekelan magneetin voiman määrän. Tavallisen muotoiset piirit päästävät ison osan magneetin voimasta hukkaan.

Läheltä kuvattu kuvituskuva pykäläreunasta
Pykäläreuna

Toinen Sonyn oma tekniikka, pykäläreuna, parantaa vertikaalisen voimakkuuden symmetriaa, joka takaa selkeän äänenlaadun. Tämä mahdollistetaan reunan samankeskisillä leikkauksilla, mikä auttaa hallitsemaan kaiutinkalvon sisäistä ja ulkoista jännitystä.

Wi-Fi-kuvake
Helppo asennus

Käynnistä vain SA-SW3-bassokaiutin, niin se muodostaa automaattisesti langattoman yhteyden kotiteatterijärjestelmään tai soundbariin. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Lisää kotiteatterijärjestelmän ja soundbarin vaikuttavuutta. Tällä langattomalla bassokaiuttimella saat elokuvamaisemman tilaäänikokemuksen 160 mm:n kaiutinelementin 200 W:n muhkealla bassolla.
  • 160mm:n elementin 200W:n täyteläinen basso

  • Bassorefleksikaiuttimella syvempi basso

  • Σ-magneettipiirillä selkeä basso ja vähemmän vääristymiä

  • Langaton liitettävyys helpottaa asennusta

  • Upea muotoilu sopii kotiteatterijärjestelmään ja soundbariin

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide