Siirry sisältöön
Kaikki elektroniikkatuotteet

Vedenpitävät kamerat

Tallenna mahtavia kuvia ja videoita parhailla vedenpitävillä kameroillamme. Valikoima ulottuu kompakteista videokameroista ohuisiin tablet-laitteisiin, joten löydät varmasti itsellesi sopivan mallin.

Sukella toimintaan

Surffasitpa aalloilla tai verkossa, voit unohtaa vesivahingoista huolehtimisen. Vedenpitävät ja kestävät laitteemme tarjoavat tehoa – ZEISS-objektiivit, Exmor®-kennot ja nopeat prosessorit – ja verrattomat kuvaus- ja verkkoselausominaisuudet.

Mies meloo ja käyttää Sonyn vedenpitävää kameraa
Sonyn vedenpitävä digikamera veden alla

Valmiina elämän haasteisiin

Parhailla vedenpitävillä kameroillamme voit kuvata missä ja milloin tahansa, joten yksikään hetki ei jää ikuistamatta. Jos sadekuuro yllättää tai haluat taltioida surffausreissun kohokohdat, vedenpitävät kameramme ovat oikea valinta.

Astu seikkailuun Action Camin kanssa

Maailma on avoin Action Cam -käyttäjille. Pienen ja kevyen kameran voi asettaa vesitiiviiseen koteloon tai kiinnittää omasta näkökulmasta kuvaamista varten. Ikuistamasi materiaali on aina kirkasta ja selkää SteadyShotin ja Exmor®-kennojen ansiosta.

Mies ja vedenpitävä Sony Action Cam vuoristossa
Mies pitelee Sonyn vedenpitävää älypuhelinta

Uhmaa luonnonvoimia älypuhelimella

Vedenpitävillä älypuhelimillamme voit vastata puheluihin missä tahansa. Sonyn mallit selviävät veden alla jopa 30 minuuttia. Kompaktit älypuhelimemme toimivat myös digikameroina, joten voit huoletta napsia kuvia vaikkapa uimarannalla.

Pitkäkestoista tehoa tarjoavat tablet-laitteet

Nauti tehokkaasta ja vedenpitävästä tablet-laitteesta. Uusimmilla tablet-laitteillamme voit helposti napata ja jakaa kuvia. Roiskeet tai märät kädet eivät aiheuta vaurioita, ja tablet-laitteita voi pitää veden alla jopa 30 minuuttia.

Sonyn vedenpitävä tablet-laite
Sonyn paras vedenpitävä kamera

Tehokas, kestävä ja helppokäyttöinen

Tyyli ja toimivuus kohtaavat vedenpitävissä malleissamme, joiden vaikuttavaan ja kestävään ulkomuotoon on pakattu parhaat tekniikkamme, kuten Exmor®-kennot ja ZEISS-objektiivit. Voit luottaa Sonyn tuotteisiin sijainnista ja olosuhteista riippumatta.