Kuvia tuotteesta Neliporttinen USB-verkkolaite
Kuvia tuotteesta Neliporttinen USB-verkkolaite

Ominaisuudet

Lataa neljää laitetta samanaikaisesti

Verkkolaitteen neljässä USB-portissa voi ladata samanaikaisesti neljää laitetta, joten koko perhe voi käyttää samaa pistorasiaa, kun ladattavana on useita laitteita, tai matkalla voi ladata samanaikaisesti kaikkia kannettavia laitteita.

6,0 A:n kokonaislähtöteho nopeaan lataukseen 

Yhdessä portissa on viisi kertaa tavallisia verkkoliitäntöjä nopeampi 2,4 A:n lähtö, mikä takaa esimerkiksi tablet-laitteiden ja muiden suurten laitteiden nopean latauksen. Kolmen muun portin kautta voit ladata laitteet jopa kolme kertaa tavallisia verkkoliitäntöjä nopeammin.

Sonyn turvallinen lataus

Verkkolaitteemme sisältävät ainutlaatuista tekniikkaa, kuten kuumenemattoman rakenteen ja älykkään virtaohjaimen. Näin käyttö on turvallista ja laite luotettava toistuvassa käytössä.

Erittäin kestävä

Laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden sekä turvallisen ja luotettavan käytön. Laturi kestää testatusti yli 5 000 USB-kaapeliliitäntää ja 3 000 pistokeliitäntää.

100–240 V:n kansainvälinen jännite

Matkakäyttöön soveltuvalla 100–240 V:n laturilla voit ladata laitteesi missä ikinä liikutkin.

Yhteensopiva USB-laitteiden kanssa

Älypuhelimien lisäksi voit ladata myös tablet-laitteita, kameroita ja muita USB-laitteita.

Tekniset tiedot
Lataa kannettavat laturit, tablet-laitteet, älypuhelimet ja muut laitteet nopeasti ja tehokkaasti tällä USB-verkkolaitteella, jossa on kaksi USB Type-A -porttia ja -kaapeli.
  • Suositellaan käytettäväksi Sonyn kannettavissa USB Type-A -latureissa

  • 5 V, 6 A:n (kokonais)lähtöteho nopeaan lataukseen

  • Neljä USB Type-A -porttia neljän USB-laitteen samanaikaiseen lataamiseen

  • 1 m:n (40 tuuman) tai 50 cm:n (20 tuuman) virtajohto

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä