MP3-SOITTIMET

A100 Walkman® A -sarja

NW-A100 SERIES

Kuva tuotteesta A100 Walkman® A -sarja

greenblueblack

16 Gt

NW-A105

SVH

400,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja

Walkman®-soittimen 40. juhlavuosi 

Walkman® täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Vuonna 1979 julkaistusta ensimmäisestä Walkman TPS-L2 -soittimesta tuli suunnittelun ja insinööritaidon symboli, ja se muutti musiikin kuuntelun pysyvästi. Ensimmäistä kertaa musiikkia pystyi kuuntelemaan laadukkaasti ajasta ja paikasta riippumatta, ja trendi on jatkunut nykypäivään saakka.

h.ear-logo

Omaleimainen muotoilu

Hi-Res Audio- ja Hi-Res Audio wireless -logot

Laadukasta äänentoistoa

Kuva piirilevystä

Ensiluokkaista insinöörityötä

NW-A100 Walkman, jossa Wi-Fi-lataus ja suoratoisto

Wi-Fi-lataus ja -suoratoisto

NW-A100 Walkman, jossa sivupainikkeet

Muotoilu ja käytettävyys

h.ear-logo

Eroavuudet saattavat meidät yhteen

Uudessa h.ear-valikoimassa eri värit sointuvat yhteen ja muodostavat yllättäviä yhdistelmiä, joissa kaikilla toisiaan täydentävillä elementeillä on oma paikkansa.

Tyylin ilmentymä, äänen juhlaa.

Android™ tukee NW-A100-soitinta, ja soittimessa on suora lataus ja suoratoisto Wi-Fi-yhteydellä, joten sillä voit nauttia musiikista haluamallasi tavalla.

 • Punainen
 • Musta
 • Tuhkanvihreä
 • Oranssi
 • Sininen

Värien harmonia

Uudesta h.ear-valikoimasta löydät elämäntyyliisi sopivan värin. Sävyt toimivat eri värien ja vivahteiden kanssa. Kokeile niitä lempiasusi kanssa ja hämmästy, miten vaivattomasti harmonia toimii.

 • Punainen
 • Musta
 • Tuhkanvihreä
 • Oranssi
 • Sininen

Laadukasta äänentoistoa

Hi-Res Audio -yhteensopivuuden ja edistyneen digitaalisen skaalaustekniikan avulla NW-A100 on tehty tuomaan musiikin parhaat puolet esiin.

Korkean resoluution logo

Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

S-Master HX™ -logo

S-Master HX™ 

Nauti musiikin nyansseista digitaalisella S-Master HX™-vahvistimella, joka toistaa korkean resoluution äänet laadukkaasti ja vähentää säröjä ja kohinaa.

DSEE HX™ ‑logo

DSEE HX™

DSEE HX™ korjaa digitaalisen pakkauksen aikana kadonneita ääniä, joten äänentoisto on puhdasta myös musiikin suoratoiston aikana.

DSD-logo

DSD-äänentoisto

Koe DSD-äänitiedostojen luonnollinen ja vaikuttavan yksityiskohtainen ääni (jopa 11,2 MHz:n taajuudella) NW-A100-soittimen laadukkaan PCM-koodauksen ansiosta.

Korkean resoluution äänentoisto langattomasti 

Nauti musiikin korkearesoluutioisesta äänestä langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen BLUETOOTH®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, mikä takaa ensiluokkaisen äänenlaadun. 

Bluetooth®-, NFC™- ja Qualcomm® aptX™ HD -logo

NFC™ One touch ja Bluetooth® nopeaan liitettävyyteen

Langattoman NFC- ja Bluetooth-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella NW-A100-soitinta ja aloita suoratoisto. Jos laitteessa ei ole NFC-ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden Bluetoothin avulla. LDAC- ja aptX™ HD -äänen tuki on saatavilla.

Ensiluokkaista insinöörityötä

Kaikkien NW-A100-soittimen materiaali- ja komponenttivalintojen taustalla on todella upean kuuntelukokemuksen mahdollistaminen.

Jäykkä alumiinivalssattu runko parantaa äänenlaatua

Laadukas alumiinivalssattu runko on sopivan jäykkä, mikä takaa pienen impedanssin, selkeän, tasaisen äänen ja jykevän basson.

Piirilevy, jossa on filmikondensaattori

Filmikondensaattori

NW-A100-soittimen vahvistusvaiheessa käytetyt laadukkaat filmikondensaattorit toistavat korkeat äänet läpinäkyvästi ja laajasti ja kaikki äänet luonnollisesti.

Piirilevy, jossa on laadukas äänikondensaattori

Laadukas äänikondensaattori

Pinta-asennettu Fine Sound Resistor jakaa tehoa tasaisesti laitteen eri osille, mikä takaa jatkuvasti laadukkaan äänen.

Optimoitu piirilevyjen sijoittelu

Optimoitu piirilevyjen sijoittelu

Piirilevyn asettelu on optimoitu jakamalla se ääniosaan (korostettuna punaisella) ja virtaosaan / digitaaliseen osaan (sinisellä), jotta digitaalinen kohina ei heikennä äänenlaatua.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos varmistaa kirkkaan äänen

Kullan poikkeuksellinen johtavuus takaa minimaalisen signaalihäviön. Kirkkaan äänen varmistaa huippuluokan lyijytön juotos, joka sisältää pienen määrän kultaa ja joka kytkee NW-A100-soittimen virtapiirin akkuun.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos

Wi-Fi-yhteensopiva – lataus ja musiikin suoratoisto

Android™- ja Wi-Fi-yhteensopiva NW-A100-soitin tarjoaa runsaasti tapoja kuunnella musiikkia. Voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi.

Puhtaaseen musiikista nauttimiseen

Ergonominen ja helppokäyttöinen NW-A100 tekee musiikin kuuntelemisesta nautinnollisempaa kuin koskaan ennen.

Muotoiltu miellyttäväksi

Sulavalinjainen ja mattapintainen NW-A100 tehty tuntumaan miellyttävältä kädessä.

Suuri näyttö, kompakti koko

NW-A100-soittimessa on edeltävää NW-A50-soitinta suurempi näyttö, mutta muuten laitteet ovat lähes samankokoisia. Musiikki on entistä helpommin käytettävissäsi miellyttävyydestä tinkimättä.

Kätevät sivuohjaimet

Harkitusti suunnitelluilla sivuohjaimilla voit valita suosikkikappaleesi ja säätää äänenvoimakkuutta ottamatta laitetta pois taskustasi.

USB Type-C™ -portti

NW-A100-soittimen USB Type-C™ -porttiin voi liittää helposti monenlaisia laitteita.

MicroSD-kortin kuvake

Laajennettava muisti

Laajenna NW-A100-soittimen suurta muistia microSD-kortilla. Liitä se korttipaikkaan ja nauti loputtomista soittolistoista sekä kattavista musiikkikokoelmista.

Akkukuvake

Akunkesto jopa 26 tuntia

Täydellä latauksella voit toistaa MP3-musiikkitiedostoja jopa 26 tunnin ajan 128 kb/s:n toistonopeudella . Sopii täydellisesti käyttöön työmatkalla tai ulkoillessa.

Vinyyliprosessorin kuvake

Vinyyliprosessori

Tuo digitaalisiin kappaleisiin vinyylin lämpöä ja luonnetta. Matalan taajuuden resonanssin, äänivarren vastuksen ja neulakohinan hienovarainen jäljittely luovat aidon kuuntelukokemuksen.

MQA™-logo

MQA™-tiedostojen toisto ja dekoodaus

NW-A100-soittimella voit toistaa ja dekoodata MQA™-tiedostoja, joten voit kuunnella musiikkia häviöttömästi.

Walkmanin 40. juhlavuoden paketti

Juhlimme mullistavan TPS-L2 Walkmanin, Sonyn ensimmäisen kannettavan kasettisoittimen, 40. juhlavuotta ainutlaatuisella juhlapaketilla.

Pehmeä TPS-L2-soittimen kotelo vie ajassa taaksepäin

Hauska lisä Walkmanin 40. juhlavuoden pakettiin on pehmeä kotelo, joka suojaa NW-A100 Walkman -soitinta pölyltä naarmuilta ja saa sen näyttämään alkuperäiseltä vuodelta 1979 peräisin olevalta TPS-L2 Walkman® -soittimelta. Varsinkin yhdistettynä kasettikäyttöliittymään.

NW-A100 Walkman TPS-L2-soittimen pehmeässä kotelossa
Walkmanin 40. juhlavuoden paketin sisältö

Tuotepakkauksen sisältö

Alkuperäiseen TPS-L2-soittimen pakkaukseen perustuva pakkaus sisältää NW-A100 Walkman -soittimen, jonka takana on 40. juhlavuoden logo, ja erityisen TPS-L2-soitinta muistuttavan pehmeän kotelon. Lisäksi pakkauksessa on kaksi Walkmanin 40. juhlavuoden tarra-arkkia.

Kasettikäyttöliittymä 

NW-A100-soittimessa on hauska kasettikäyttöliittymä ja -näytönsäästäjä muistuttamassa leikkisesti ikonisesta TPS-L2-soittimesta. Walkman®-näytössä näkyvä kasettikuva vaihtelee kuuntelemasi musiikin koodekin mukaan.

NW-A100 Walkman, jossa kasettikäyttöliittymä
Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Androidin™ tukeman NW-A100-soittimen korkean resoluution äänentoiston ja elämäntyyliisi sopivien värien ansiosta voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa® tai liittää sen tietokoneeseen ja käyttää musiikkikokoelmaasi. Kuunteleminen sujuu nyt helpommin kuin koskaan aiemmin.
 • Lisää elämääsi harmoniaa h.ear-valikoiman väreillä

 • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

 • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

 • DSEE HX -tekoäly analysoi kappaleen tyypin ja palauttaa pakatut äänitiedostot

 • Wi-Fi-yhteydellä voit suoratoistaa ja ladata musiikkia Android™-sovelluksilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä