ENSILUOKKAINEN

A100 Walkman® A -sarja

NW-A100 SERIES
Kuva tuotteesta A100 Walkman® A -sarja

greenblueblack

16 Gt

NW-A105

SVH

400,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
h.ear-logo
Omaleimainen muotoilu
Hi-Res Audio- ja Hi-Res Audio wireless -logot
Laadukasta äänentoistoa
Kuva piirilevystä
Ensiluokkaista insinöörityötä
NW-A100 Walkman, jossa Wi-Fi-lataus ja suoratoisto
Wi-Fi-lataus ja -suoratoisto
NW-A100 Walkman, jossa sivupainikkeet
Muotoilu ja käytettävyys
h.ear-logo
Eroavuudet saattavat meidät yhteen

Uudessa h.ear-valikoimassa eri värit sointuvat yhteen ja muodostavat yllättäviä yhdistelmiä, joissa kaikilla toisiaan täydentävillä elementeillä on oma paikkansa.

Värien harmonia

Uudesta h.ear-valikoimasta löydät elämäntyyliisi sopivan värin. Sävyt toimivat eri värien ja vivahteiden kanssa. Kokeile niitä lempiasusi kanssa ja hämmästy, miten vaivattomasti harmonia toimii.

Laadukasta äänentoistoa

Hi-Res Audio -yhteensopivuuden ja edistyneen digitaalisen skaalaustekniikan ansiosta NW-A100-sarja tuo esiin musiikin parhaat puolet.

Korkean resoluution logo
Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

S-Master HX™ -logo
S-Master HX™ 

Nauti musiikin nyansseista digitaalisella S-Master HX™-vahvistimella, joka toistaa korkean resoluution äänet laadukkaasti ja vähentää säröjä ja kohinaa.

DSEE Ultimate -logo
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ käyttää AI-tekniikkaa, joka toistaa usein äänenpakkauksen yhteydessä häviävät yksityiskohtaiset akustiset vivahteet ja selkeät korkeataajuiset äänet.

DSD-logo
DSD-äänentoisto

Koe DSD-äänitiedostojen luonnollinen ja vaikuttavan yksityiskohtainen ääni (jopa 11,2 MHz:n taajuudella) NW-A100-sarjan laadukkaan PCM-koodauksen ansiosta.

Korkean resoluution äänentoisto langattomasti 

Nauti musiikin korkearesoluutioisesta äänestä langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen BLUETOOTH®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, mikä takaa ensiluokkaisen äänenlaadun. 

Bluetooth®-, NFC™- ja Qualcomm® aptX™ HD -logo
NFC™ One touch ja Bluetooth® nopeaan liitettävyyteen

Langattoman NFC- ja Bluetooth-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella NW-A100-sarjan soitinta ja aloita suoratoisto. Jos laitteessa ei ole NFC-ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden Bluetoothin avulla. LDAC- ja aptX™ HD -äänen tuki on saatavilla.

Ensiluokkaista insinöörityötä

Kaikkien NW-A100-sarjan materiaali- ja komponenttivalintojen taustalla on todella upean kuuntelukokemuksen mahdollistaminen.

Jäykkä alumiinivalssattu runko parantaa äänenlaatua

Laadukas alumiinivalssattu runko on sopivan jäykkä, mikä takaa pienen impedanssin, selkeän, tasaisen äänen ja jykevän basson.

Piirilevy, jossa on filmikondensaattori
Filmikondensaattori

NW-A100-sarjan soittimien vahvistusvaiheessa käytetyt laadukkaat filmikondensaattorit toistavat korkeat äänet läpinäkyvästi ja laajasti ja kaikki äänet luonnollisesti.

Piirilevy, jossa on laadukas äänikondensaattori
Laadukas äänikondensaattori

Pinta-asennettu Fine Sound Resistor jakaa tehoa tasaisesti laitteen eri osille, mikä takaa jatkuvasti laadukkaan äänen.

Optimoitu piirilevyjen sijoittelu
Optimoitu piirilevyjen sijoittelu

Piirilevyn asettelu on optimoitu jakamalla se ääniosaan (korostettuna punaisella) ja virtaosaan / digitaaliseen osaan (sinisellä), jotta digitaalinen kohina ei heikennä äänenlaatua.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos varmistaa kirkkaan äänen

Kullan poikkeuksellisen hyvä johtavuus takaa minimaalisen signaalihäviön. Kirkkaan äänen varmistaa huippuluokan lyijytön juotos, joka sisältää pienen määrän kultaa ja joka kytkee NW-A100-sarjan soittimen virtapiirin akkuun.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos
Wi-Fi-yhteensopiva – lataus ja musiikin suoratoisto

Android™- ja Wi-Fi-yhteensopiva NW-A100-sarja tarjoaa runsaasti tapoja kuunnella musiikkia. Voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi.

Puhtaaseen musiikista nauttimiseen

Ergonominen ja helppokäyttöinen NW-A100-sarja tekee musiikin kuuntelemisesta nautinnollisempaa kuin koskaan ennen.

Muotoiltu miellyttäväksi

Sulavalinjainen ja mattapintainen NW-A100-sarja on tehty tuntumaan miellyttävältä kädessä.

Suuri näyttö, kompakti koko

NW-A100-sarjan soittimissa on edeltävää NW-A50-soitinta suurempi näyttö, mutta muuten laitteet ovat lähes samankokoisia. Musiikki on entistä helpommin käytettävissäsi miellyttävyydestä tinkimättä.

Kätevät sivuohjaimet

Harkitusti suunnitelluilla sivuohjaimilla voit valita suosikkikappaleesi ja säätää äänenvoimakkuutta ottamatta laitetta pois taskustasi.

USB Type-C™ -portti

NW-A100-sarjan soittimien USB Type-C™ -porttiin voi liittää helposti monenlaisia laitteita.

MicroSD-kortin kuvake
Laajennettava muisti

Laajenna NW-A100-sarjan soittimesi suurta muistia microSD-kortilla. Liitä se korttipaikkaan ja nauti loputtomista soittolistoista sekä kattavista musiikkikokoelmista.

Akkukuvake
Akunkesto jopa 26 tuntia

Täydellä latauksella voit toistaa MP3-musiikkitiedostoja jopa 26 tunnin ajan 128 kb/s:n toistonopeudella . Sopii täydellisesti käyttöön työmatkalla tai ulkoillessa.

Vinyyliprosessorin kuvake
Vinyyliprosessori

Tuo digitaalisiin kappaleisiin vinyylin lämpöä ja luonnetta. Matalan taajuuden resonanssin, äänivarren vastuksen ja neulakohinan hienovarainen jäljittely luovat aidon kuuntelukokemuksen.

MQA™-logo
MQA™-tiedostojen toisto ja dekoodaus

NW-A100-sarjan soittimilla voit toistaa ja dekoodata MQA™-tiedostoja, joten voit kuunnella musiikkia häviöttömästi.

Walkmanin 40. juhlavuoden paketti

Juhlimme mullistavan TPS-L2 Walkmanin, Sonyn ensimmäisen kannettavan kasettisoittimen, 40. juhlavuotta ainutlaatuisella juhlapaketilla.

Pehmeä TPS-L2-soittimen kotelo vie ajassa taaksepäin

Hauska lisä Walkmanin 40. juhlavuoden pakettiin on pehmeä kotelo, joka suojaa NW-A100-sarjan Walkman-soitinta pölyltä ja naarmuilta ja saa sen näyttämään alkuperäiseltä vuodelta 1979 peräisin olevalta TPS-L2 Walkman® -soittimelta – varsinkin yhdistettynä kasettikäyttöliittymään.

NW-A100 Walkman TPS-L2-soittimen pehmeässä kotelossa
Walkmanin 40. juhlavuoden paketin sisältö
Tuotepakkauksen sisältö

Alkuperäiseen TPS-L2-soittimen pakkaukseen perustuva pakkaus sisältää NW-A100-sarjan Walkman-soittimen, jonka takana on 40. juhlavuoden logo, ja erityisen TPS-L2-soitinta muistuttavan pehmeän kotelon. Lisäksi pakkauksessa on kaksi Walkmanin 40. juhlavuoden tarra-arkkia.

Kasettikäyttöliittymä 

NW-A100-sarjan soittimissa on hauska kasettikäyttöliittymä ja -näytönsäästäjä muistuttamassa leikkisesti ikonisesta TPS-L2-soittimesta. Walkman®-näytössä näkyvä kasettikuva vaihtelee kuuntelemasi musiikin koodekin mukaan.

NW-A100 Walkman, jossa kasettikäyttöliittymä
Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin. NW-A100-sarjan kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Androidin™ tukeman NW-A100-sarjan korkean resoluution äänentoiston ja elämäntyyliisi sopivien värien ansiosta voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa® tai liittää soittimen tietokoneeseen ja käyttää musiikkikokoelmaasi. Kuunteleminen sujuu nyt helpommin kuin koskaan aiemmin.
  • Lisää elämääsi harmoniaa h.ear-valikoiman väreillä

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • DSEE HX -tekoäly analysoi kappaleen tyypin ja palauttaa pakatut äänitiedostot

  • Wi-Fi-yhteydellä voit suoratoistaa ja ladata musiikkia Android™-sovelluksilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide