MP3-SOITTIMET

A100 Walkman® A -sarja

NW-A100 SERIES

Kuva tuotteesta A100 Walkman® A -sarja

redorangegreenblueblack

16 Gt

NW-A105

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja
Kuvia tuotteesta A100 Walkman® A -sarja

Ominaisuudet

Värien harmonia

Uudesta h.ear-valikoimasta löydät elämäntyyliisi sopivan värin. Sävyt toimivat eri värien ja vivahteiden kanssa. Kokeile niitä lempiasusi kanssa ja hämmästy, miten vaivattomasti harmonia toimii.

Tyylin ilmentymä, äänen juhlaa.

Android™ tukee NW-A100-soitinta, ja soittimessa on suora lataus ja suoratoisto Wi-Fi-yhteydellä, joten sillä voit nauttia musiikista haluamallasi tavalla.

Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Korkean resoluution äänentoisto langattomasti

Nauti suoratoiston korkearesoluutioisesta äänestä langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen BLUETOOTH®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, ja siksi voit nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta.

DSD-äänentoisto

Koe DSD-äänitiedostojen luonnollinen ja vaikuttavan yksityiskohtainen ääni (jopa 11,2 MHz:n taajuudella) NW-A100-soittimen laadukkaan PCM-koodauksen ansiosta.

S-Master HX™ takaa huippulaadukkaan korkean resoluution äänentoiston

Nauti musiikin nyansseista digitaalisella S-Master HX™-vahvistimella, joka toistaa korkean resoluution äänet laadukkaasti ja vähentää säröjä ja kohinaa.

DSEE HX™

DSEE HX™ -prosessorimme parantaa äänen skaalausta tunnistamalla älykkäästi soittimet, äänet ja musiikkityylit. Tunnistamalla ne ja äänen suhteellisen energian se korjaa digitaalisen pakkauksen aikana kadonneita ääniä, joten pakatutkin äänimuodot toistetaan puhtaasti. DSEE HX -prosessori toimii myös musiikin suoratoiston yhteydessä.

NFC™ One touch ja Bluetooth® nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkiisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-laitteella NW-A100-soitinta ja aloita suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Onnistuu, Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston. LDAC- ja aptX™ HD -äänten tuki on saatavilla.

Jäykkä alumiinivalssattu runko parantaa äänenlaatua

Laadukas alumiinivalssattu runko on sopivan jäykkä, mikä takaa pienen impedanssin, selkeän, tasaisen äänen ja jykevän basson.

Filmikondensaattori

NW-A100-soittimen vahvistusvaiheessa käytetyt laadukkaat filmikondensaattorit toistavat korkeat äänet läpinäkyvästi ja laajasti ja kaikki äänet luonnollisesti.

Laadukas äänikondensaattori

Pinta-asennettu Fine Sound Resistor jakaa tehoa tasaisesti laitteen eri osille, mikä takaa jatkuvasti laadukkaan äänen.

Optimoitu piirilevyjen sijoittelu

Piirilevyn asettelu on optimoitu jakamalla se ääniosaan (korostettuna punaisella) ja virtaosaan / digitaaliseen osaan (sinisellä), jotta digitaalinen kohina ei heikennä äänenlaatua.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos varmistaa kirkkaan äänen

Kullan poikkeuksellinen johtavuus takaa minimaalisen signaalihäviön. Kirkkaan äänen varmistaa huippuluokan lyijytön juotos, joka sisältää pienen määrän kultaa ja joka kytkee NW-A100-soittimen virtapiirin akkuun.

Android™-tuki

Android™ tukee NW-A100-soitinta, joten käytössäsi on valtava määrä mediasovelluksia ja musiikkipalveluja.

Wi-Fi-yhteensopiva latausta ja suoratoistoa varten

Android™- ja Wi-Fi-yhteensopiva NW-A100-soitin tarjoaa runsaasti tapoja kuunnella musiikkia. Voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi.

Kasettikäyttöliittymä

NW-A100-soittimessa on hauska kasettikäyttöliittymä ja -näytönsäästäjä muistuttamassa alkuperäisestä Walkman®-mallista TPS-L2 vuodelta 1979. Walkman®-näytössä näkyvä kasettikuva vaihtelee kuuntelemasi musiikin koodekin mukaan.

USB Type-C™ -portti

NW-A100-soittimen USB Type-C™ -porttiin voi liittää helposti monenlaisia laitteita.

MicroSD-korttipaikan ansiosta voit tallentaa entistä enemmän musiikkia

Laajenna NW-A100-soittimen suurta muistia microSD-kortilla. Liitä se korttipaikkaan ja nauti loputtomista soittolistoista sekä kattavista musiikkikokoelmista.

Akunkesto jopa 26 tuntia

Täysi lataus riittää jopa 26 tunniksi MP3-kappaleiden toistamiseen nopeudella 128 kb/s, joten laite sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen musiikin kuunteluun.

Vinyyliprosessori

Tuo digitaalisiin kappaleisiin vinyylin lämpöä ja luonnetta ja uppoudu uudelleen suosikkialbumiesi täyteläisiin melodioihin ja dynamiikkaan. Matalan taajuuden resonanssin, äänivarren vastuksen ja neulakohinan hienovarainen jäljittely luo aidon kuuntelukokemuksen.

Walkmanin 40. juhlavuosi

Walkman® täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Vuonna 1979 julkaistusta ensimmäisestä Walkman TPS-L2 -soittimesta tuli suunnittelun ja insinööritaidon symboli, ja se muutti musiikin kuuntelun pysyvästi. Ensimmäistä kertaa musiikkia pystyi kuuntelemaan laadukkaasti ajasta ja paikasta riippumatta, ja trendi on jatkunut nykypäivään saakka.

Lue lisää Walkmanin® historiasta

Walkmanin 40. juhlavuoden paketti

Juhlimme mullistavan TPS-L2 Walkman -soittimen 40. juhlavuotta ainutlaatuisella juhlapaketilla. Alkuperäiseen TPS-L2-soittimen pakkaukseen perustuva pakkaus sisältää NW-A100 Walkman -soittimen, jonka takana on 40. juhlavuoden logo, ja erityinen itse TPS-L2-soitinta muistuttava pehmeä kotelo. Lisäksi pakkauksessa on kaksi Walkmanin 40. juhlavuoden tarra-arkkia.

Tekniset tiedot
Androidin™ tukeman NW-A100-soittimen korkean resoluution äänentoiston ja elämäntyyliisi sopivien värien ansiosta voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa® tai liittää sen tietokoneeseen ja käyttää musiikkikokoelmaasi. Kuunteleminen sujuu nyt helpommin kuin koskaan aiemmin.
  • Lisää elämääsi harmoniaa h.ear-valikoiman väreillä

  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • DSEE HX -tekoäly analysoi kappaleen tyypin ja palauttaa pakatut äänitiedostot

  • Wi-Fi-yhteydellä voit suoratoistaa ja ladata musiikkia Android™-sovelluksilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä