NW-A30-sarja

Enemmän suosikkimusiikkiasi

Nauti suosikkikappaleista ja loputtomista soittolistoista uusimmalla Walkman®-soittimella. Upeasti muotoillussa NW-A30-sarjassa on korkean resoluution äänentoisto, joten se näyttää yhtä hyvältä kuin kuulostaa. 

MP3-SOITTIMET

A30 Walkman® A -sarja

NW-A30 SERIES

Kuva tuotteesta A30 Walkman® A -sarja

redpinkyellowblueblack

16 Gt

NW-A35

SVH

230,00 €

(VAT)

16 Gt, mukana kuulokkeet

NW-A35HN

SVH

280,00 €

(VAT)
h.ear-logo

Kuulet värit

Sonyn h.ear-valikoima: korkean resoluution äänentoisto ja huomiota herättävä muotoilu. Upea ääni tyylikkäässä pakkauksessa. 

Ilmaise itseäsi äänellä

Tyylikkäät värit, hienostuneet materiaalit ja muista erottuva muotoilu tekevät NW-A30-sarjasta todella ainutlaatuisen. Löydä itsellesi sopiva malli.  

Yksinkertainen muotoilu

Yksinkertaisuuden innoittama NW-A30-sarja on malliesimerkki siitä, miten "vähemmän on enemmän". Puhtaiden linjojensa ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta sarjan tuotteet sopivat osaksi omaa tyyliäsi.

Media Object

Katso video

Ikoniset värit

NW-A30-sarja on saatavana monessa tarkkaan valitussa tyylikkäässä ja yksilöllisessä värissä. Minkä värin sinä valitset?

  • Limenkeltainen
  • Viridiininvihreä
  • Hiilenmusta
  • Bordeaux’n vaaleanpunainen
  • Sinooperinpunainen
Kosketusnäyttö

Intuitiivinen kosketus

Laadukas 7,9 cm:n (3,1 tuuman) näyttö on kosketusherkkä, joten voit käyttää eri toimintoja helposti kuvaketta koskettamalla. Se on niin intuitiivinen, että käyttö onnistuu kuin luonnostaan. 

Kuulet vain tärkeimmät äänet

Mukana kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

Uppoudu syvemmälle ääneen NW-A30-sarjan erikoiskuulokkeilla, joissa on taustahälyn poisto. Vaimenna ulkomaailman häiriöt ja keskity vain musiikkiin.  

Ensiluokkainen muotoilu kohtaa ensiluokkaisen äänen

Kaikki irti joka kappaleesta

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

High-Resolution Audio
DSEE HX

DSD-äänentoisto

Koe korkealaatuinen, PCM (Pulse Code Modulation) -äänitekniikalla konvertoidun sisällön toisto, jossa äänen pehmeys on yhtä hyvä kuin DSD-alkuperäismuodossa.

S-Master HX

S-Master HX

Digitaalinen S-Master HX -vahvistin vähentää vääristymiä ja taustamelua laajalla taajuusalueella ja tuottaa runsaan ja täyteläisen äänen.

DSD

DSEE HX

Kuule ennenkuulumaton määrä vivahteita. DSEE HX skaalaa nykyiset kappaleesi lähelle korkean resoluution äänenlaatua.Bluetooth®-toistoa parhaimmillaan

Nauti musiikin laadukkaasta suoratoistosta langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen Bluetooth®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, ja siksi voit nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta.

Käyttöaika

Pitkä akunkesto

Paremman akunkeston ansiosta voit nauttia 45 tunnin kuunteluajasta. Käytä vähemmän aikaa lataamiseen ja enemmän aikaa suosikkimusiikkisi kuunteluun

Muistin tila

Enemmän soittolistoja

NW-A30-sarjassa on laajennettava tallennuskapasiteetti. Liitä vain microSD-kortti, niin musiikki ei lopu kesken.  

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Nauti suosikkikappaleista ja loputtomista soittolistoista uusimmalla Walkman®-soittimella. Upeasti muotoillussa NW-A30-sarjassa on korkean resoluution äänentoisto, joten se näyttää yhtä hyvältä kuin kuulostaa.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Mukana kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide