NW-WM1A

Koe laadukkaan äänen voima

NW-WM1A on laadukas Walkman®, jonka äänenlaatu on erinomainen. Tunnet jokaisen sävelen ja vivahteen korkean resoluution äänentoiston ansiosta ja kuulet musiikin tasapainoisesti kaikkialla. 

128 Gt

NW-WM1A

SVH

1 350,00 €

(sis. ALV)
Signature Series

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

Korkean resoluution logo
Tarkoitettu korkean resoluution äänentoistoon

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Soitin on syntynyt rakkaudesta musiikkiin – ja sen huomaa: on kuin olisit lempiartistisi keikalla eturivissä. NW-WM1A Walkman® tukee myös uusinta bittinopeutta 384 kHz / 32 bittiä ja alkuperäistä DSD-toistoa.

DSD
Alkuperäinen DSD

NW-WM1A tukee alkuperäisiä DSD-äänitiedostoja, jotka tehdään tuotantoprosessin alkuvaiheessa. Tästä johtuen niissä on tallella kaikki alkuperäisen kappaleen yksityiskohdat.

S-Master HX
S-Master HX

Uusi Walkman®-soittimelle kehitetty digitaalinen S-Master™ HX ‑vahvistintekniikka vähentää vääristymiä ja taustamelua laajalla taajuusalueella ja tuottaa runsaan ja täyteläisen äänen.

DSEE HX
DSEE HX

DSEE HX -skaalaustekniikka analysoi musiikkisi ja paikkaa puuttuvat tiedot, jolloin äänen laatu on lähes korkean resoluution tasoista. Valittavanasi on viisi eri tilaa, jotka tuovat esiin musiikkisi parhaat puolet. 

Tasapainoinen ääni
ø 4,4 mm:n tasapainotettu vakioliitäntä

Nauti puhtaasta, terävästä ja tasapainoisesta äänestä. Uusi ø 4,4 mm:n tasapainotettu vakioliitin vähentää johdosta vahvistimeen siirtyvää kohinaa. Tuloksena on ylivoimaisen kirkas ja laadukas ääni.

Huippuluokan muotoilu takaa parhaan äänenlaadun

NW-WM1A Walkman® sisältää alumiinikotelon ja räätälöidyt sähkökomponentit, mikä takaa laadukkaan ja voimakkaan äänen. 

Alumiinikotelo

Kotelo on erittäin kestävää alumiiniseosta, joka estää sähkön aiheuttamaa kohinaa ja muita häiriöitä. Tuloksena on vakaa ja laadukas ääni.

OFC-kaapeli
Hapettomasta kuparista valmistettu kaapeli

Matalavastuksinen hapeton kuparikaapeli vähentää tärinää ja parantaa kanavaerotusta.

MELF-vastukset
MELF-vastukset

MELF-vastukset vähentävät äänisignaalin kohinaa ja vääristymiä.  

FT-SUOJUS
Virtaviivaista tehoa

Vastikään kehitetty FT CAP (korkea polymeerikondensaattori) säätelee virrankulkua ja tuottaa puhdasta tehoa aina silloin, kun sitä tarvitaan.  

DC-vaiheen linearisoija

Puhdas äänentoisto

DC-vaiheen linearisoijamme jäljittelee tehokkaasti erilaisia äänimaailmoja. Se käsittelee signaaleja digitaalisesti ja jäljittelee erilaisten analogisten vahvistimien ominaisuuksia, jotta laitteen toistama ääni olisi puhtaampaa ja kuulostaisi enemmän analogiselta. Valittavanasi on kuusi eri asetusta.

DC-vaiheen linearisoija
Säilytä tunnelma

DSEE HX™ toistaa jokaisen nuotin ja nyanssin

Tuo konserttitunnelma kotiisi ja nauti musiikistasi artistin tarkoittamalla tavalla, lähes korkean resoluution tasoisena. DSEE HX™ -skaalaustekniikka analysoi musiikkisi ja paikkaa puuttuvat tiedot, jolloin äänenlaatu on lähes korkean resoluution tasoista. Voit valita jonkin neljästä lisätilasta tai standarditilan ja kokea musiikin parhaalla tavalla.

Erottamaton osa arkeasi

NW-WM1A on suunniteltu osaksi arkeasi. Pienen kokonsa ja kevyen rakenteensa ansiosta se on helppo napata mukaan, kun haluat kuunnella laadukasta musiikkia.

Tuotekuva NW-WM1A-laitteen kosketusnäytöstä
Intuitiivinen kosketus

Laadukas 10 cm:n (4,0 tuuman) näyttö on kosketusherkkä, joten voit käyttää eri toimintoja helposti kuvaketta koskettamalla. 

Sivupainikkeet
Kätevät painikkeet

Sivupaneelin toisto-/keskeytys-, musiikkivalikoima- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on muotoiltu ja sijoitettu siten, että käyttö on helppoa.

Nauti musiikista enemmän edistyksellisen tekniikan ansiosta 
Tiedostomuodot
Toista erilaisia tiedostomuotoja

NW-WM1A Walkman® tukee useita eri tiedostotyyppejä.

Käyttöaika
Pitkä akunkesto

Nauti korkean resoluution äänentoistosta jopa 30 tuntia (FLAC 96 kHz / 24 bittiä) ja MP3-toistosta (128 kb/s) jopa 33 tuntia putkeen.

Laajennettava muisti
Sisäinen, laajennettava muisti

128 Gt:n sisäisen muistin ansiosta musiikki ei lopu kesken, ja Micro SD -muistikorttipaikan ansiosta voit tehdä kirjastostasi vieläkin suuremman.

Bluetooth®-toistoa parhaimmillaan

Nauti musiikin laadukkaasta suoratoistosta langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen Bluetooth®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, ja siksi voit nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta.

Tutustu Signature Series -sarjaan

Signature Series -tuotevalikoimalla sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaiseen kuuntelukokemukseen. Tuotteet on suunniteltu huippuluokan äänenlaatu edellä, ja ne nostavat äänentoiston aivan uudelle tasolle.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

NW-WM1A on huippuluokan Walkman®, joka on suunniteltu laadukasta äänentoistoa varten. Tunne jokainen nuotti ja nyanssi korkean resoluution äänentoistolla ja kuule tasapainotetun äänen tuottama ero missä tahansa liikutkin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX parantaa musiikin korkean resoluution tasolle

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • 128 Gt:n tallennustila (noin 800 korkean resoluution ääniraitaa)

  • Voit nauttia korkean resoluution äänestä jopa 33 tunnin ajan

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide