Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution Walkman®-soitin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution Walkman®-soitin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution Walkman®-soitin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution Walkman®-soitin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution Walkman®-soitin

Ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoisto – lyömätön äänenlaatu

Nauti digitaalisen musiikin kaikista vivahteista korkean resoluution äänitekniikan ansiosta. Korkean resoluution äänitekniikka käyttää CD-levyjä korkeampaa näytteenottotaajuutta ja tarkempaa bittinopeutta, jolloin pääset nauttimaan suosikkiartisteistasi tallennushetken veroisina kuunteluelämyksinä. Nauti viihde-elämyksen jokaisesta vivahteesta.

11,2 MHz:n Direct Stream Digital (DSD) -toisto korkean resoluution äänentoistoon

Nauti studiolaatuisesta äänestä Direct Stream Digital (DSD) -äänikoodekin ansiosta. Se on tarkoitettu erityisesti korkean resoluution äänentoistolle. Tämä 1-bittinen muoto toimii huomattavasti korkeammalla taajuudella kuin perinteinen PCM-digitaalinen ääni, minkä ansiosta ääni on luonnollinen ja uskomattoman tarkka. Tuloksena on selkeä ja terävä korkean resoluution äänenlaatu.

Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin: uskomattoman puhdas ja kirkas ääni

Nauti parhaasta korkean resoluution äänentoistosta S-Master HX™ -digivahvistimen ansiosta. S-Master HX™ toistaa korkearesoluutioisten tallennusmuotojen vivahteet ja laajan taajuusalueen käyttämällä yksinkertaistettua ja täysin digitaalista signaalireittiä. Toisin kuin perinteiset vahvistimet, se säilyttää digitaalisen signaalin lopulliseen äänentoistoon saakka ja vähentää äänen vääristymiä – korkean resoluution äänentoistoa artistin tarkoittamalla tavalla.

DSEE HX™ palauttaa musiikkitiedostojesi loiston

CD-laatuakin parempaa DSEE HX™ perustuu Sonyn kehittämään DSEE™-tekniikkaan, joka skaalaa pakatut musiikkitiedostot lähelle korkean resoluution tasoa. Palauttamalla pakkausprosessissa kadonneet alkuperäistallenteen vivahteet DSEE HX™ tuottaa täyteläisen ja studiolaatuisen kuuntelukokemuksen.

Alumiinivalssattu runko vähentää kohinaa

Vankka alumiinivalssattu runko suojaa sähköisiltä häiriöiltä ja takaa selkeän ja vakaan äänen.

Tasapainotettu liitäntä

NW-ZX300 Walkman® -soittimessa on tasapainotettu vakioliitin, joka on tarkoitettu uudelle 4,4 Φ:n tasapainotetulle liitäntäkaapelille. Mukana on yhteensopivat kuulokkeet, joissa vasen ja oikea kanava ovat täysin erilliset, toisin kuin perinteisissä kuulokkeissa, joissa on jaettu maadoitusjohto. Kuulokkeet sulkevat pois ympäristön melun huomattavasti tavallisia kuulokkeita paremmin. Lisäksi niissä on parannettu stereoääni ja enemmän yliohjausvaraa voimakkaaseen äänentoistoon.

Filmikondensaattori takaa laajemman akustiikan

Laadukkaan filmikondensaattorin käyttö on parantanut piirilevysuunnittelua ja äänenlaatua. Nämä filmikondensaattorit myös syöttävät jännitettä lineaarisella vasteella taajuusalueille, minkä ansiosta häiriöitä ja kohinaa on vähemmän, mitä tahansa kuunteletkin.

FT CAP (korkea polymeerikondensaattori)

Olemme kolmen vuoden aikana kehittäneet FT CAP -suojusta tavoitteenamme voimakkaan äänen tuottaminen. Suuren kapasiteetin ansiosta jännite on luotettava ja puhdas. Se takaa kuulokelähdön selkeät ja uskomattoman voimakkaat bassoäänet.

Laadukas ääni lyijyttömällä juotoksella

Piirilevyn ja täysin digitaalisen S-Master HX™ -vahvistimen (CXD-3778GF) valmistamiseen on käytetty laadukasta juotosta. Koska juotos on S-Master HX™ -vahvistimen takaosassa, virtapiiri on tehokas ja äänentoisto ja laulu soivat puhtaammin. 

Laadukas langaton suoratoisto BLUETOOTH®-yhteyden kautta: LDAC

Kuuntele CD-laadunkin voittavaa musiikkia langattoman LDAC™-äänilähetyksen avulla. LDAC käyttää perinteistä langatonta BLUETOOTH®-yhteyttä, mutta sen jopa 990 kb/s:n tiedonsiirto on noin kolme kertaa muita ääniprofiileja nopeampi. Sen ansiosta voit kuunnella musiikkia langattomasti ja tuntea olevasi lähempänä artistia. Koe langaton äänentoisto yhteensopivilla langattomilla BLUETOOTH®-kaiuttimilla ja -kuulokkeilla.

USB DAC -toiminto laadukkaaseen musiikintoistoon

Koe upea äänenlaatu, jonka NW-ZX300 tuottaa, kun sitä käytetään PC- tai Mac-tietokoneen USB DAC (Digital-Analogue Converter) -muuntimena. Kun käytät laitteen mukana toimitettavaa USB-kaapelia yhdistämiseen ja aktivointiin, NW-ZX300 korvaa tietokoneen normaalin äänenkäsittelyn omalla äärimmilleen viritetyllä tekniikallaan. Saat nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta kotona, töissä, kahvilassa tai matkalla. 

MQA™-tuen ansiosta musiikki on häviötöntä ja laadukasta

MQA™ (Master Quality Authenticated) on uusi äänimuoto, johon voi pakata useita eri laitteita varten suuria studiolaatuisia tiedostoja äänenlaadun siitä kärsimättä. Sitä tukevat jo useat verkon musiikkipalveluiden myyjät. Tämäkin on hyvä tapa nauttia laadukkaasta korkean resoluution äänentoistosta NW-ZX300:lla.

Mattapintainen lasinäyttö

Mattapintainen näyttölasi reagoi pehmeästi kosketuseleisiin mutta ei tahriinnu sormenjäljistä. 

Helppokäyttöinen sivupainike

Yksinkertaisten painikkeiden ansiosta hallitset musiikkiasi vaivattomasti.

Parempi akunkesto pidentää kuunteluaikaa

Enää ei virta lopu edes tien päällä. NW-ZX300-sarjassa on tarpeeksi virtaa 30 tunnin MP3-toistoon 128 kb/s:n nopeudella tai enintään 26 tunnin korkean resoluution äänentoistoon (FLAC 96 kHz / 32 bittiä). Sinun ei tarvitse muistaa ottaa laturia mukaan, kun lähdet tien päälle. 

Laajennettava tallennustila loputtomille soittolistoille

64 Gt:n muistin lisäksi voit käyttää microSD-korttia, joten voit ottaa suurimmatkin musiikkikokoelmat mukaan matkalle.

Tekniset tiedot
Aito korkean resoluution äänentoisto kompaktissa koossa. NW-ZX300 on suunniteltu huippulaatuiseen äänentoistoon. Kuulet musiikin kämmenkokoisesta laitteesta artistin tarkoittamalla tavalla, minne tahansa menetkin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Tukee DSD- ja PCM-tiedostoja

  • DSEE HX™ -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Helppo ohjata kosketusherkän mattapintaisen lasinäytön ansiosta

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä