NW-ZX500

Koe laadukas ääni uudella tavalla

NW-ZX500 Walkman® -soittimessa on Android™-tuki ja Wi-Fi-yhteys lataukseen ja suoratoistoon, joten voit kuunnella todenmukaista ääntä suosikkimusiikkilähteistäsi.

Katso, miksi tämä Walkman® erottuu muista

Tutustu aidon ja alkuperäisen äänen taustalla olevaan tekniikkaan

Hi-Res Audio- ja Hi-Res Audio wireless -logot
Korkealaatuinen ääni
Kuva piirilevystä
Ylivoimainen äänenlaatu
Android™-yhteensopiva musta NW-ZX500 Walkman®
Wi-Fi-lataus ja -suoratoisto
USB-kuvake
Käytettävyys
Korkean resoluution logo
Musiikki artistin tarkoittamalla tavalla

Vie digitaalinen musiikkikokoelmasi uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Korkean resoluution äänentoisto tallentaa ja tuottaa digitaalista ääntä paremmalla laadulla kuin CD-levy (vähintään 24-bittinen / 96 kHz), jolloin laatu on lähempänä alkuperäistä studiotallennetta.

DSD-logo
11,2 MHz:n alkuperäinen DSD, PCM 384 kHz

Ensiluokkainen äänenlaatu kuunneltaessa alkuperäisiä 11,2 MHz DSD-tiedostoja tasapainotetuilla kuulokkeilla, tuki 384 KHz / 32-bitin PCM-tiedostoille.

S-Master HX™ -logo
S-Master HX™

Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin vähentää vääristymiä ja kohinaa laajalla taajuusalueella ja tuottaa runsaan ja täyteläisen äänen.

DSEE Ultimate -logo
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ käyttää AI-tekniikkaa, joka toistaa usein äänenpakkauksen yhteydessä häviävät yksityiskohtaiset akustiset vivahteet ja selkeät korkeataajuiset äänet.

Hi-Res Audio wireless 

Nauti suoratoiston korkearesoluutioisesta äänestä langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen BLUETOOTH®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, ja siksi voit nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta. 

Hi-Res Audio wireless- ja LDAC-logo
NW-ZX500 Walkman®, jossa on tasapainotettu lähtö
Tasapainotettu lähtö

Ø4,4 mm:n tasapainotettu liitin syöttää yhteensopiville kuulokkeille täysin erillistä vasemman ja oikean kanavan signaalia, joten kohinaa on paljon vähemmän ja äänentoisto on puhdas.

Ylivoimainen äänenlaatu

NW-ZX500 Walkman® on tarkkaa insinöörityötä, ja siinä on käytetty laadukkaimpia materiaaleja ja komponentteja, jotka tuottavat ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen.

Alumiinivalssattu runko
Alumiinivalssattu runko

Vankka alumiinivalssattu runko suojaa sähköisiltä häiriöiltä, joten NW-ZX500 toistaa bassoäänet kirkkaasti ja tehokkaasti.

Kuparista valssattu lohko

Pienikokoisen Walkmanin sisällä osat on kiinnitetty valssattuun lohkoon, joka on valmistettu hapettomasta kuparista. Aiempiin malleihin verrattuna suuremman kokonsa ansiosta lohko parantaa digitaalisen osan sähkömaadoitusta, minkä ansiosta NW-ZX500 toistaa äänet erittäin kirkkaina.

Kupariharkko ennen jyrsintää
ENNEN JYRSINTÄÄ
Kupariharkko jyrsinnän jälkeen
JYRSINNÄN JÄLKEEN
Lähikuva piirilevystä, jossa näkyy FT CAP
Uusi FT CAP

Sonylle räätälöity ja Sonyn insinöörien virittämä uusi FT CAP (korkea polymeerikondensaattori) takaa tasapainotetun toiston vahvistamalla virransyöttöä vahvistinosaan. Sen ansiosta NW-ZX500 toistaa lauluäänet ja soittimet laajasti ja bassoäänet tehokkaasti.

Bluetooth®-, NFC™- ja Qualcomm® aptX™ HD -logo
NFC™ One touch ja Bluetooth® nopeaan liitettävyyteen

Langattoman NFC- ja Bluetooth-tekniikan ansiosta yhdistät musiikin nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC-yhteensopivalla laitteella NW-ZX500-järjestelmää ja aloita suoratoisto. Jos laitteessa ei ole NFC-ominaisuutta, voit muodostaa yhteyden Bluetoothin avulla. LDAC- ja aptX™ HD -äänten tuki on saatavilla.

Vinyyliprosessorin kuvake
Vinyyliprosessori

Tuo digitaalisiin kappaleisiin vinyylin lämpöä ja luonnetta ja uppoudu uudelleen suosikkialbumiesi täyteläisiin melodioihin ja dynamiikkaan. Matalan taajuuden resonanssin, äänivarren vastuksen ja neulakohinan hienovarainen jäljittely luo aidon kuuntelukokemuksen.

MQA™-logo
MQA™-tiedostojen toisto ja dekoodaus

Master Quality Authenticated on äänimuoto, jossa suuret studiotasoiset tiedostot pakataan ilman kuultavaa häviötä. Voit siis vaivatta nauttia korkean resoluution äänentoistosta kuunnellessasi musiikkia Walkman®-soittimellasi.

Wi-Fi-yhteensopiva latausta ja suoratoistoa varten

Android™- ja Wi-Fi-yhteensopiva NW-ZX500-soitin tarjoaa runsaasti tapoja kuunnella musiikkia. Voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi.

Sivusta kuvattu NW-ZX500, jossa näkyy USB Type-C™ -portti
USB Type-C™ -portti

NW-ZX500-soittimen USB Type-C™ -porttiin voi liittää helposti monenlaisia laitteita.

Kuva C-kasetista
Kasettikäyttöliittymä

NW-ZX500-soittimessa on kasettikäyttöliittymä ja -näytönsäästäjä. Walkman®-näytössä näkyvä kasettikuva vaihtelee kuuntelemasi musiikin koodekin mukaan.

20 tunnin akunkeston kuvake
20 tunnin akunkesto

Nauti MP3-toistosta (128 kb/s) jopa 20 tuntia tai korkean resoluution FLAC-äänentoistosta (96 KHz) jopa 18 tuntia.

NW-ZX500 Walkman, jossa suuri kosketusnäyttö
Helppo käyttää suuren kosketusnäytön ansiosta

NW-ZX500-mallin 3,6-tuumainen kosketusnäyttö on 16 % suurempi kuin edeltävässä NW-ZX300-mallissa. Musiikin hallinta ja nauttiminen musiikista on nyt todella helppoa.

Sivusta kuvattu NW-ZX500 Walkman, jossa näkyy SD-korttipaikka
Laajennettava tallennustila loputtomille soittolistoille

Sisäisen 64 Gt:n muistin lisäksi soittimessa on SD-korttipaikka, jonka ansiosta voit ottaa suurimmatkin musiikkikokoelmat mukaan matkalle.

Kompakti, kätevä koko

NW-ZX500 Walkman on kompakti laite, joka toistaa äänet laadukkaasti, jotta voit ottaa musiikin mukaasi kaikkialle. 

Huippuluokan muotoilu

Laadukkaalla alumiinilla pinnoitetun NW-ZX500-soittimen kaareva runko sopii mukavasti käteen ja sujahtaa kätevästi taskuun.

Sivusta kuvattu NW-ZX500 Walkman, jossa sivupainikkeet
Helppokäyttöiset sivupainikkeet

Helposti käytettävät toisto/tauko-, musiikin valinta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on sijoitettu kätevästi laitteen sivuun.

Erittäin mukaansatempaavaa ja todellista.

Uppoudu ympäröivään ääneen. Se tuntuu yhtä todelliselta kuin konsertissa tai äänitysstudiossa. 360 Reality Audio tekee musiikista mukaansatempaavampaa ja aidompaa kuin koskaan aiemmin. NW-ZX500-sarjan kuulokkeilla voit nauttia 360 Reality Audio -äänestä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Korkean resoluution äänentoistoa tukeva NW-ZX500 on suunniteltu toistamaan äänet autenttisesti monenlaisista musiikkilähteistä. Androidin™ ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa® tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi. Kuunteleminen sujuu nyt helpommin kuin koskaan aiemmin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • DSEE HX™ -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Tasapainotettu 4,4 φ:n lähtö vähentää kohinaa ja selkiyttää ääntä

  • Wi-Fi-yhteydellä voit suoratoistaa ja ladata musiikkia Android-sovelluksilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide