Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja
Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja
Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja
Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja
Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja
Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja
Kuvia tuotteesta ZX500 Walkman® ZX -sarja

Ominaisuudet

Musiikki artistin tarkoittamalla tavalla

Vie digitaalinen musiikkikokoelmasi uudelle tasolle korkean resoluution äänentoistolla. Korkean resoluution äänentoisto tallentaa ja tuottaa digitaalista ääntä paremmalla laadulla kuin CD-levy (vähintään 24-bittinen / 192 kHz), jolloin laatu on lähempänä alkuperäistä studiotallennetta.

11,2 MHz:n alkuperäinen DSD, PCM 384 kHz

Ensiluokkainen äänenlaatu kuunneltaessa alkuperäisiä 11,2 MHz DSD-tiedostoja tasapainotetuilla kuulokkeilla, tuki 384 KHz / 32-bitin PCM-tiedostoille.

S-Master HX™

Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin vähentää vääristymiä ja kohinaa laajalla taajuusalueella ja tuottaa runsaan ja täyteläisen äänen.

DSEE HX™

DSEE HX™ -prosessorimme parantaa äänen skaalausta tunnistamalla älykkäästi soittimet, äänet ja musiikkityylit. Tunnistamalla ne ja äänen suhteellisen energian se korjaa digitaalisen pakkauksen aikana kadonneita ääniä, joten pakatutkin äänimuodot toistetaan puhtaasti. DSEE HX -prosessori toimii myös musiikin suoratoiston yhteydessä.

NFC™ One touch ja Bluetooth® nopeaan liitettävyyteen

Near Field Communication (NFC)- ja Bluetooth®-tekniikan ansiosta yhdistät musiikkiisi nopeasti ja helposti. Muodosta nopea ja saumaton yhteys koskettamalla NFC™-yhteensopivalla laitteella NW-ZX500-järjestelmää ja aloita suoratoisto. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Onnistuu, Muodosta vain Bluetooth®-yhteys, ja voit aloittaa suoratoiston. LDAC- ja aptX™ HD -äänten tuki on saatavilla.

Korkean resoluution äänentoisto langattomasti

Nauti suoratoiston korkearesoluutioisesta äänestä langattoman LDAC-koodekkimme ansiosta. Siinä on tavanomaiseen BLUETOOTH®-suoratoistoon verrattuna kolminkertainen bittinopeus, ja siksi voit nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta.

Tasapainotettu lähtö

Ø4,4 mm:n tasapainotettu liitin syöttää yhteensopiville kuulokkeille täysin erillistä vasemman ja oikean kanavan signaalia, joten kohinaa on paljon vähemmän ja äänentoisto on puhdas.

Alumiinivalssattu runko

Vankka alumiinivalssattu runko suojaa sähköisiltä häiriöiltä, joten NW-ZX500 toistaa bassoäänet kirkkaasti ja tehokkaasti.

Kuparista valssattu lohko

Pienikokoisen Walkmanin sisällä osat on kiinnitetty valssattuun lohkoon, joka on valmistettu hapettomasta kuparista. Aiempiin malleihin verrattuna suuremman kokonsa ansiosta lohko parantaa digitaalisen osan sähkömaadoitusta, minkä ansiosta NW-ZX500 toistaa äänet erittäin kirkkaina.

Uusi FT CAP

Sonylle räätälöity ja Sonyn insinöörien virittämä uusi FT CAP (korkea polymeerikondensaattori) takaa tasapainotetun toiston vahvistamalla virransyöttöä vahvistinosaan. Sen ansiosta NW-ZX500 toistaa lauluäänet ja soittimet laajasti ja bassoäänet tehokkaasti.

Edistyksellinen kultaa sisältävä juotos

Kullan poikkeuksellinen johtavuus takaa minimaalisen signaalihäviön. Kirkkaan äänen varmistaa huippuluokan lyijytön juotos, joka sisältää pienen määrän kultaa ja joka kytkee NW-ZX500-soittimen virtapiirin akkuun.

Kristallioskillaattori

Kaksi kompaktia pienen vaihekohinan kristallioskillaattorit varmistavat kellontarkan vakauden näytteistystaajuuden kertoimilla 44,1 kHz ja 48 kHz. Kahden kristallioskillaattorin avulla NW-ZX500 saavuttaa erinomaisen äänenlaadun ja signaali–kohinasuhteen.

POSCAP takaa parannetun matalien taajuuksien toiston

NW-ZX500-soittimen sisäiset POSCAP-kondensaattorit tehostavat vahvistinosan virransyöttöä tasapainoista toistoa varten. Ne parantavat matalien taajuuksien toistoa ja laajentavat kuuntelukokemusta.

Sähköinen kaksikerroksinen kondensaattori

Päävirtalähteenä käytetään sähköistä kaksikerroksista kondensaattoria, joka johtaa virtaa akusta. Se pystyy johtamaan nopeasti paljon virtaa, joten se toistaa signaalit tarkasti estäen äkilliset jännitteen laskut. Tuloksena on kirkas, tehokas basso.

Optimoitu piirilevyjen sijoittelu

Piirilevyn asettelu on optimoitu jakamalla se ääniosaan (korostettuna punaisella) ja virtaosaan / digitaaliseen osaan (sinisellä), jotta digitaalinen kohina ei heikennä äänenlaatua.

Filmikondensaattorit

Laadukkaat filmikondensaattorit syöttävät jännitettä taajuusalueella lineaarisella vasteella, minkä ansiosta häiriöitä ja kohinaa on vähemmän.

Vinyyliprosessori

Tuo digitaalisiin kappaleisiin vinyylin lämpöä ja luonnetta ja uppoudu uudelleen suosikkialbumiesi täyteläisiin melodioihin ja dynamiikkaan. Matalan taajuuden resonanssin, äänivarren vastuksen ja neulakohinan hienovarainen jäljittely luo aidon kuuntelukokemuksen.

Wi-Fi-yhteensopiva latausta ja suoratoistoa varten

Android™- ja Wi-Fi-yhteensopiva NW-ZX500-soitin tarjoaa runsaasti tapoja kuunnella musiikkia. Voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi.

Android™-tuki

Android™ tukee NW-ZX500-soitinta, joten käytössäsi on valtava määrä mediasovelluksia ja musiikkipalveluja.

USB Type-C™ -portti

NW-ZX500-soittimen USB Type-C™ -porttiin voi liittää helposti monenlaisia laitteita.

Kompakti, kätevä koko

NW-ZX500 Walkman on kompakti laite, joka toistaa äänet laadukkaasti, jotta voit ottaa musiikin mukaasi kaikkialle. 

Kasettikäyttöliittymä

NW-ZX500-soittimessa on kasettikäyttöliittymä ja -näytönsäästäjä. Walkman®-näytössä näkyvä kasettikuva vaihtelee kuuntelemasi musiikin koodekin mukaan.

20 tunnin akunkesto

Voit toistaa 128 kb/s:n MP3-tiedostoja jopa 20 tuntia.

Helppo käyttää suuren kosketusnäytön ansiosta

NW-ZX500-mallin 3,6-tuumainen kosketusnäyttö on 16 prosenttia suurempi kuin edeltävässä NW-ZX300-mallissa. Musiikin hallinta ja nauttiminen musiikista on nyt todella helppoa.

Laajennettava tallennustila loputtomille soittolistoille

Sisäisen 64 Gt:n muistin lisäksi soittimessa on SD-korttipaikka, jonka ansiosta voit ottaa suurimmatkin musiikkikokoelmat mukaan matkalle.

Huippuluokan muotoilu

Laadukkaalla alumiinilla pinnoitetun NW-ZX500-soittimen kaareva runko sopii mukavasti käteen ja sujahtaa kätevästi taskuun.

Helppokäyttöiset sivupainikkeet

Helposti käytettävät toisto/tauko-, musiikin valinta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet on sijoitettu kätevästi laitteen sivuun.

Walkmanin 40. juhlavuosi

Walkman® täyttää tänä vuonna 40 vuotta. Vuonna 1979 julkaistusta ensimmäisestä Walkman TPS-L2 -soittimesta tuli suunnittelun ja insinööritaidon symboli, ja se muutti musiikin kuuntelun pysyvästi. Ensimmäistä kertaa musiikkia pystyi kuuntelemaan laadukkaasti ajasta ja paikasta riippumatta, ja trendi on jatkunut nykypäivään saakka.

Lue lisää Walkmanin® historiasta

Tekniset tiedot
Korkean resoluution äänentoistoa tukeva NW-ZX500 on suunniteltu toistamaan äänet autenttisesti monenlaisista musiikkilähteistä. Androidin™ ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit nauttia suoratoisto- ja musiikkisovelluksista suoraan Walkmanissa® tai liittää sen tietokoneeseen ja kuunnella musiikkikokoelmaasi. Kuunteleminen sujuu nyt helpommin kuin koskaan aiemmin.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • Digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • DSEE HX™ -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Tasapainotettu 4,4 φ:n lähtö vähentää kohinaa ja selkiyttää ääntä

  • Wi-Fi-yhteydellä voit suoratoistaa ja ladata musiikkia Android-sovelluksilla

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä