X-sarja, uusi kaiutinvalikoima

LIVE LIFE LOUD

Elä täyttä elämää ja pidä nupit kaakossa. Nauti ystävien seurasta, tanssi läpi yön ja anna musiikin sykkiä voimakkaasti, selkeästi ja täyteläisesti. Uusilla X-sarjan kaiuttimilla saat hetkistä enemmän irti ja potkua unohtumattomiin juhliin. Voit elää elämääsi aina täysillä.

Pidä hauskaa

Musiikki on tehty jaettavaksi, ja X-sarjan avulla se onnistuu myös suuremman porukan kesken. Kaikki X-sarjan kaiuttimemme on suunniteltu tuottamaan voimakas ja avara ääni, kuuntelitpa musiikkia sitten sisällä tai ulkona, yksin tai ystävien kanssa. Sinun ei siis tarvitse miettiä muuta kuin seuraavaa määränpäätäsi.

 Valitse mielesi mukaan

Haluat kaiuttimen, joka toimii kaikissa kuunteluympäristöissä ja sopii kaikkiin mielentiloihin. X-sarjasta voit valita kaiuttimen, joka istuu täydellisesti tyyliisi ja tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja äänenlaatuun, kannettavuuteen, kestävyyteen ja valaistukseen.

SRS-XP700-kaiutin edestä
SRS-XP700
SRS-XP500-kaiutin edestä.
SRS-XP500
SRS-XG500-kaiutin edestä.
SRS-XG500
Täyteläinen ääni innovatiivisella tekniikalla

Kehitämme aina uusia innovaatioita, eikä X-sarja ole poikkeus. X-Balanced Speaker Unit -kaiutin on ainutlaatuinen tapa tuottaa voimasta ja avaraa ääntä sekä mahtavia kuuntelukokemuksia. Et ehkä näe sitä, mutta kun aloitat toiston, kuulet eron jokaisessa tahdissa.

Suurempi kaiutinalue, parempi basso

Kaiuttimessa ei ole perinteistä pyöreää kalvoa, minkä ansiosta kaiutinalue on maksimaalinen ja äänenpaine voimakkaampi. Se tuo lisäpotkua ääneen ja syvyyttä bassoon sekä vähentää vääristymiä ja selkeyttää ääntä vähentämällä elementin liikkeitä. Sinun ei siis tarvitse tinkiä mistään. Nappaa X-sarjan kaiutin mukaasi ja elä täysillä.