Seuraavan tason pelaamista Xperialla

Tutustu, mikä tekee Xperiasta luonnollisen valinnan mobiilipelaajille, olitpa sitten satunnainen pelaaja tai e-urheilun ammattilainen.

Kaikki tarvittava voittamiseen

Xperia 5 II:n tekniset tiedot

21:9-kuvasuhteinen CinemaWide™-näyttö
21:9-kuvasuhteinen CinemaWide™-näyttö

Erittäin leveän 21:9-kuvasuhteisen näytön ansiosta näet enemmän pelitoimintaa.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -logo
Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform

Antaa erinomaisen prosessointisuorituskyvyn häiriöttömään pelaamiseen.

Näytön 120 hertsin virkistystaajuuden kuvake
Näytön 120 hertsin virkistystaajuus

Nopeasti liikkuvat kohteet näkyvät selkeästi sujuvan pelaamisen takaamiseksi.

240 hertsin kosketusskannausnopeuden kuvake
240 hertsin kosketusskannausnopeus

Järjestelmä tunnistaa kosketuksesi juuri tarkoittamallasi hetkellä.

Ylikuumenemisen ehkäisyn kuvake
Ylikuumenemisen ehkäisy

Grafeenirakenne ja Heat Suppression Power Control ‑hallintatoiminto vähentävät akun kuormitusta.

3,5-millisen ääniliitännän kuvake
3,5-millinen ääniliitäntä

Langalliset kuulokkeet tarjoavat pienemmän viiveen saumattomia pelielämyksiä varten.

Pelioptimoinnin kuvake
Pelioptimointi: pelaa paremmin, jaa enemmän

Nauti tarkemmasta ja häiriöttömästä pelaamisesta, online-vinkeistä ja helposta jakamisesta.

4 000 mAh:n akun kuvake
Tehokas akku

Pitkäkestoinen 4 000 mAh:n akku mahdollistaa usean tunnin tehokkaan pelaamisen.

Uppoudu peliin. Dominoi tulostaulukoita.

Xperia 5 II:n mukaansatempaava 21:9-kuvasuhteinen CinemaWide™-näyttö nopealla virkistystaajuudella mahdollistaa uppoutumisen mobiilipelaamiseen ennen kokemattomalla tavalla. Mitä pelaatkaan, sen kosketustarkkuus, salamannopea vaste ja pelioptimointitoiminnot lisäävät etumatkaasi.

Tehty ammattipelaajille

Katso video ja tutustu Xperia 5 II:n pelikokemukseen insinööriemme ja ammattipelaajien näkökulmasta.

Suunniteltu ammattilaissuorituksiin
Kaaviossa näkyy, että Xperia 5 II:n kosketusvaste on 35 % nopeampi kuin Xperia 5:n
35 % nopeampi kosketusvaste

E-urheilijoilta saatu palaute on auttanut meitä parantamaan merkittävästi Xperia 5 II:n kosketusvasteen tarkkuutta – näin ei tule huteja tähdättäessä. Kosketusvaste on myös 35 % nopeampi kuin Xperia 5:ssä, mikä antaa lisää elintärkeitä sekunnin murto-osia sitä eniten tarvitessasi. 

Näytönohjaimen hallinta

Pelaaminen vaatii paljon näytönohjaimelta, sillä suorituskyky ja nopeus voivat vaihdella. Xperia 5 II:ssa on näytönohjaimen hallinta, joka optimoi suorituskyvyn tehokkuuden erityisesti pelaamista varten. Tämän ansiosta Call of Duty®: Mobile -pelaajat voivat nauttia nyt useamman pelaajan pelikokemuksesta 120 hertsin virkistystaajuudella, huippusuorituskyvyllä ja 97 prosentin vakaudella.

Kuvassa kahden puhelimen näytöt, toisessa korkea lämpötila punaoranssilla ja toisessa alhainen lämpötila keltavihreällä

[A] pois päältä = korkea lämpötila       [B] päällä = alhainen lämpötila

Heat Suppression Power Control -hallintatoiminto

Pitkäkestoinen pelaaminen vaatii, että puhelin saa virtaa latausjohdolla. Tällöin muodostuva lämpö vaikuttaa suorituskykyyn. Heat Suppression Power Control -hallintatoiminnossa puhelimen järjestelmien ja sovellusten virta otetaan suoraan laturista ja akku ohitetaan, jolloin lämpökuormitus vähenee.

Sumentumisenestotoiminto

Liikkeen selkeyden maksimoimiseksi näytöllä Xperia 5 II:n virkistystaajuus on päivitetty 60:stä 120 hertsiin – ja mustien ruutujen digitaalinen lisäys antaa 240 hertsin vaikutelman sumentumisenestolla. Virkistystaajuus ja suhde on hienosäädetty yhdessä ammattipelaajien kanssa, jotta saavutetaan näytön kirkkauden ja sumentumiseneston oikea tasapaino.

Kuvassa vertaillaan älypuhelinten näyttöjä, joiden virkistystaajuudet vastaavat 60, 120 ja 240 hertsiä.

*vastaava

Tehty pelaamiseen

Katso, mikä tekee Xperia 5 II:sta erinomaisen laitteen pelaamiseen.

Pelioptimoinnilla saat etumatkaa

Pelioptimointi tarjoaa monia toimintoja ja asetuksia, joilla parannat pelikokemusta. Katso lisää alla olevasta videosta.

Räätälöidyt asetukset

Eri pelit asettavat erilaisia vaatimuksia pelaajalle. Pelioptimoinnin avulla voit tarpeidesi mukaan räätälöidä tärkeimmät asetukset, kuten näytön virkistystaajuuden, kosketusvasteen nopeuden ja kosketusseurannan herkkyyden.

Sujuvampaa pelaamista

Toisen pelioptimointitoiminnon, 240 hertsin sumentumisenestotoiminnon ansiosta saadaan uskomattoman jouheva toiminta näytöllä. Pelaaminen on erittäin selkeää ja terävää – suuretkin suuntaliikkeet ovat tarkkoja, jolloin pelitietoisuus ja -nautinto saadaan maksimoitua.

Entistä nopeampi kosketusvaste

Xperia 5 II tarjoaa 240 hertsin kosketusskannausnopeudellaan supernopean kosketusvasteen erityisesti e-urheilun vaatimuksiin. Tiukoissa tilanteissa siinä voi olla ratkaiseva ero.

Ylikuumenemisen ehkäisy

Jos pelaat Xperian ollessa liitettynä lataussovittimeen, Heat Suppression Power Control ‑hallintatoiminto auttaa ehkäisemään ylikuumenemista ja suojaa akkua vaurioitumiselta. Sen ansiosta voit pelata kauemmin suorituskyvyn siitä kärsimättä.

Täysin keskittynyttä pelaamista

Aktivoimalla kilpailuasetukset voit muuttaa Xperian pelkäksi pelilaitteeksi, jolloin mikään ei häiritse pelaamistasi. Ilmoitukset, hälytykset ja saapuvat puhelut poistetaan käytöstä, jotta voit keskittyä vain pelaamiseen.

Säädettävät audioasetukset

Aiotko tallentaa ja jakaa pelaamistasi verkossa? Ääntenhallinnalla voit säätää erikseen omaa ja pelin äänenvoimakkuutta ja saada tasapainoisen äänentoiston. Voit myös tallentaa maksimiäänenvoimakkuudella, vaikka pelaisit kuulokkeilla hiljaisemmin.

Kuvassa älypuhelimen näytöllä näkyvät säädettävät audioasetukset
Selkeämpää juttelua

Kun käytetään 3,5-millisen ääniliitännän kuulokkeita ja mikrofonia pelin voice chatissa, voice chat -kohinanvaimennus vähentää merkittävästi taustamelua. Näin sinä ja joukkueesi jäsenet kuulette toisianne selkeästi. 

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION ja CALL OF DUTY ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä.

Optimoitu Call of Duty®: Mobile -peliä varten

Xperia on virallinen Call of Duty® Mobile -älypuhelin. Peli on Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ -optimoitu pelinautinnon takaamiseksi. Xperia 5 II:lla voit nauttia myös uudesta pelikokemuksesta 120 fps:n kuvanopeudella, joka sisältyy Call of Duty®: Mobilen monipelaajatilaan ja on hienosäädetty yhteistyössä Sony Mobilen kanssa. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION ja CALL OF DUTY ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä.
Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja joita käytetään luvalla. Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote.