Seuraavan tason pelaamista Xperian avulla

Xperia on kehitetty yhdessä ammattilaispelaajien kanssa ja räätälöity mobiilipelaamiseen, ja se sisältää kilpailuetua antavia ominaisuuksia.

Call of Duty®: Mobile World Championship 2021 -tapahtuman virallinen mobiililaite

Call of Duty: Mobile World Championship 2021 on avoin kaikille kilpailun ehdot täyttäville osallistujille, ja se järjestetään monivaiheisena. Xperia 1 III on virallinen mobiililaite vaiheen 4 alueellisissa play-off-otteluissa valituilla markkinoilla ja vaiheen 5 finaaleissa. Xperia 1 III tarjoaa pelaajille mahdollisuuden nauttia optimoidusta pelikokemuksesta nopeudella 120 kuvaa sekunnissa.   

Promokuvassa näkyy Call of Duty: Mobile -hahmoja Xperia-älypuhelimen näytöllä ja pino CP-pelimerkkejä
Erikoistarjous – osta Xperia ja kerää Call of Duty -pisteitä

Ostamalla tiettyjä Xperia-malleja saat Call of Duty -pisteitä, jotka vievät lähemmäs Battle Pass -taistelupassia, jolla voit päästä seuraavalle tasolle ja tienata palkintoja pelatessasi.

© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY ja tyylitelty M-kirjain ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä.

Kaikkien aikojen Asphalt 9 -pelikokemus

Asphalt 9: Legends on Gameloftin julkaiseman maailman ladatuimman ja monia palkintoja saaneen kilpa-ajopelisarjan uusin tulokas, joka sisältää mielikuvitusta ruokkivaa hypertodellista kilpa-ajoa ja huippuvalikoiman todellisia hyperautoja. Xperia 1 III:n upea 21:9-kuvasuhteinen näyttö ja kuvataajuus tuottavat äärimmäisen sujuvaa liikettä, jolla saadaan aikaan kaikkien aikojen Asphalt 9 -pelikokemus. 

Promokuvassa näkyy Asphalt 9 Xperia-älypuhelimen näytöllä ja pino Asphalt 9:n krediittejä ja pelimerkkejä
Erikoistarjous – osta Xperia, niin saat Asphalt 9 -pelimerkkejä

Kun haluat paremman auton, ostaa blueprint -elementtejä tai saada korttipakkoja, Asphalt 9:n krediitit ja pelimerkit tekevät pelistä paljon hauskempaa. Jaamme niitä nyt ilmaiseksi tiettyjen Xperia-älypuhelinmallien mukana. 


©2021 Gameloft. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki valmistajat, automerkit, nimet, tuotemerkit ja kuvituskuvat ovat omistajiensa tavaramerkkejä ja/tai tekijänoikeudella suojattua materiaalia.
 

Uppoudu Identity V:n pelaamiseen Xperia 1 III:lla

Tiedätkö, miksi Xperia 1 III on täydellinen laite Identity V:n pelaamiseen? Kaikki paljastuu tältä videolta…


©Jocker Studio / NewEase. Kaikki oikeudet pidätetään.
 

GameBench Labsin vahvistama
GameBench Labsin vahvistama
Xperia 1 III tekee vaikutuksen riippumattomissa testeissä

Xperia 1 III on saanut GameBench Labsin riippumattomissa testeissä himoitun Ultra-merkin näytön virkistystaajuudesta ja kosketusviiveestä pelattaessa Call of Duty®: Mobilea. Merkki kertoo, että pelikokemus vastaa vaativimpienkin ammattimaisten e-urheilijoiden tai kilpailuhenkisten kovan linjan pelaajien vaatimuksia.

Suunniteltu antamaan sinulle etumatkaa

Erityisesti ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä kaikki näköön ja kuuloon perustuva tieto vastustajasta on ratkaisevan tärkeää – ja Xperia 1 III tarjoaa siihen entistäkin enemmän mahdollisuuksia. Vastauksena ammattilaispelaajien vaatimuksiin olemme panostaneet kuvan ja äänen laatuun ja niiden mukauttamismahdollisuuksiin. Näin pystyt parantamaan pelaamistasi ja kirjaamaan enemmän voittoja. 

Xperia 1 III:n kulissien takana

Katso, miten suunnittelijat hyödynsivät ammattilaispelaajien osaamista ja asiantuntemusta luodakseen erinomaisen pelikokemuksen.

Yhdessä ammattilaispelaajien kanssa kehitettyä tekniikkaa
Yhdistetyssä kuvassa SCARZ-ammattilaispelaajatiimin jäsen ja lähikuva pelaamisesta Xperia-puhelimella
Säädä värejä ja kirkkautta, niin näet vihollisen ensin

Voiton ratkaisee vastustajan löytäminen, ennen kuin hän löytää sinut. Xperia 1 III:ssa voit säätää näyttöasetuksia, mm. kirkkaustasapainoa, jotta saat paljastettua pimeyteen kätkeytyvät viholliset ja muut kohteet. Voit myös tehdä värien ja kirkkauden esiasetuksia tiettyjä pelivaiheita varten tai helpottamaan kartanlukua haastavissa ympäristöissä.

Mukautettavat äänet auttavat päihittämään vastustajat

Pelatessa se, mitä kuuluu, voi olla yhtä tärkeää kuin se, mitä näkyy. Xperia 1 III:ssa voit ääniasetusten taajuuskorjaimen avulla vaimentaa tarpeettomia ääniä ja keskittyä merkityksellisiin – vaikkapa vastustajan lähestyvien askelten tai kranaatin sokan irrotuksen ääniin. Xperia 1 III:ssa on myös parempi äänikeskustelutoiminto, jotta voit viestiä selkeämmin joukkueesi jäsenten kanssa.

Yhdistetyssä kuvassa SCARZ-ammattilaispelaajatiimin jäsen ja lähikuva ääniasetusvalikon taajuuskorjaimesta Xperia-puhelimessa
Kuva robotista toisintamassa sormenliikkeitä Xperia 1 III:n pelinäytöllä
Merkitystä jokaiseen kosketukseen

Tallensimme ammattilaispelaajien sormenliikkeitä, ja hienosäädimme sitten kosketusvastetta toisintamalla samat sormenliikkeet robotilla. Sen seurauksena Xperia tarjoaa poikkeuksellisen 240 hertsin kosketusskannausnopeuden ja tarkan hallittavuuden.

Pelioptimoinnilla saat etumatkaa

Pelioptimointi on pelaamisen ohjauskeskus, jonka avulla voit räätälöidä toimintoja ja asetuksia saadaksesi täydellisen pelaajakokemuksen. Katso lisää alla olevasta videosta.

Hienosäädä pelikokemustasi

Helppokäyttöisen pelioptimoinnin avulla voit mukauttaa ja säätää pelikokemuksesi kaikkia osa-alueita tarpeittesi mukaan. 

Mukauta näyttöasetuksia ja näe enemmän sinulle tärkeitä asioita

Xperiassa voit mukauttaa näyttöasetuksia väreistä valkotasapainoon, jotta pystyt näkemään toiminnan selkeämmin ja havaitsemaan vastustajasi helpommin. Se on miellyttävämpää myös silmillesi, joten voit pelata pidempään silmien rasittumatta.

Hanki etumatkaa säätämällä ääniä

Ääniasetusten taajuuskorjain auttaa keskittymään merkittäviin ääniin, kuten lähestyviin askeliin tai tietyn aseen ominaisääneen, jotta pystyt päättelemään, missä vastustajasi ovat, millaisen uhan he muodostavat ja miten päihität heidät. 

Räätälöidyt asetukset

Eri pelit asettavat erilaisia vaatimuksia pelaajalle. Pelioptimoinnin avulla voit tarpeidesi mukaan räätälöidä tärkeimmät asetukset, kuten näytön virkistystaajuuden, kosketusvasteen nopeuden ja kosketusseurannan herkkyyden.

Sujuvampaa pelaamista

Toisen pelioptimointitoiminnon, 240 hertsin sumentumisenestotoiminnon ansiosta saadaan uskomattoman jouheva toiminta näytöllä. Pelaaminen on erittäin selkeää ja terävää – suuretkin suuntaliikkeet ovat tarkkoja, jolloin pelitietoisuus ja -nautinto saadaan maksimoitua.

Entistä nopeampi kosketusvaste

Xperia tarjoaa 240 hertsin kosketusskannausnopeudellaan supernopean kosketusvasteen erityisesti e-urheilun vaatimuksiin. Tiukoissa tilanteissa siinä voi olla ratkaiseva ero.

Ylikuumenemisen ehkäisy

Jos pelaat Xperian ollessa liitettynä lataussovittimeen, Heat Suppression Power Control ‑hallintatoiminto auttaa ehkäisemään ylikuumenemista ja suojaa akkua vaurioitumiselta. Sen ansiosta voit pelata kauemmin suorituskyvyn siitä kärsimättä.

Täysin keskittynyttä pelaamista

Aktivoimalla kilpailuasetukset voit muuttaa Xperian pelkäksi pelilaitteeksi, jolloin mikään ei häiritse pelaamistasi. Ilmoitukset, hälytykset ja saapuvat puhelut poistetaan käytöstä, jotta voit keskittyä vain pelaamiseen.

Säädettävät audioasetukset

Aiotko tallentaa ja jakaa pelaamistasi verkossa? Ääntenhallinnalla voit säätää erikseen omaa ja pelin äänenvoimakkuutta ja saada tasapainoisen äänentoiston. Voit myös tallentaa maksimiäänenvoimakkuudella, vaikka pelaisit kuulokkeilla hiljaisemmin.

Xperia-älypuhelimen näytöllä näkyvät säädettävät ääniasetukset.
Selkeämpää juttelua

Kun käytetään 3,5-millisen ääniliitännän kuulokkeita ja mikrofonia pelin voice chatissa, voice chat -kohinanvaimennus vähentää merkittävästi taustamelua. Näin sinä ja joukkueesi jäsenet kuulette toisianne selkeästi.