Seuraavan tason pelaamista Xperian avulla

Xperia on kehitetty yhdessä ammattilaispelaajien kanssa ja räätälöity mobiilipelaamiseen. Se sisältää kilpailuetua antavia ominaisuuksia ja mahdollistaa jopa pelaamisen live-suoratoistolla.

Vuoden 2022 kilpailujen virallinen älypuhelinkumppani maailmanlaajuisesti

Osana kumppanuutta Sony toimittaa huipputason Xperia-mallit ammattilaisjoukkueiden mittelöihin maailman suurimmissa e-urheilukilpailuissa PUBG MOBILE eSports.

Uppoudu Identity V:n pelaamiseen Xperia 1 III:lla

Tiedätkö, miksi Xperia 1 III on täydellinen laite Identity V:n pelaamiseen? Kaikki paljastuu tältä videolta…


©Jocker Studio / NewEase. Kaikki oikeudet pidätetään.
 

Suunniteltu antamaan sinulle etumatkaa

Erityisesti ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä kaikki näköön ja kuuloon perustuva tieto vastustajasta on ratkaisevan tärkeää – ja Xperia 1 III tarjoaa siihen entistäkin enemmän mahdollisuuksia. Vastauksena ammattilaispelaajien vaatimuksiin olemme panostaneet kuvan ja äänen laatuun ja niiden mukauttamismahdollisuuksiin. Näin pystyt parantamaan pelaamistasi ja kirjaamaan enemmän voittoja. 

Kurkista kulissien taa

Katso, miten suunnittelijat hyödynsivät ammattilaispelaajien osaamista ja asiantuntemusta luodakseen erinomaisen pelikokemuksen.

Yhdessä ammattilaispelaajien kanssa kehitettyä tekniikkaa
Yhdistetyssä kuvassa SCARZ-ammattilaispelaajatiimin jäsen ja lähikuva pelaamisesta Xperia-puhelimella
Säädä värejä ja kirkkautta, niin näet vihollisen ensin

Voiton ratkaisee vastustajan löytäminen, ennen kuin hän löytää sinut. Xperia 1 III:ssa voit säätää näyttöasetuksia, mm. kirkkaustasapainoa, jotta saat paljastettua pimeyteen kätkeytyvät viholliset ja muut kohteet. Voit myös tehdä värien ja kirkkauden esiasetuksia tiettyjä pelivaiheita varten tai helpottamaan kartanlukua haastavissa ympäristöissä.

Mukautettavat äänet auttavat päihittämään vastustajat

Pelatessa se, mitä kuuluu, voi olla yhtä tärkeää kuin se, mitä näkyy. Xperiassa voit ääniasetusten taajuuskorjaimen avulla vaimentaa tarpeettomia ääniä ja keskittyä tärkeisiin – vaikkapa vastustajan lähestyvien askelten tai kranaatin sokan irrotuksen ääniin. Paremman äänikeskustelutoiminnon avulla voit viestiä selkeämmin joukkueesi jäsenten kanssa. 

Yhdistetyssä kuvassa SCARZ-ammattilaispelaajatiimin jäsen ja lähikuva ääniasetusvalikon taajuuskorjaimesta Xperia-puhelimessa
Kuva robotista toisintamassa sormenliikkeitä Xperia 1 III:n pelinäytöllä
Merkitystä jokaiseen kosketukseen

Tallensimme ammattilaispelaajien sormenliikkeitä, ja hienosäädimme sitten kosketusvastetta toisintamalla samat sormenliikkeet robotilla. Sen seurauksena Xperia tarjoaa poikkeuksellisen 240 hertsin kosketusskannausnopeuden ja tarkan hallittavuuden.

Pelaamisesta ammattilaislaatuista live-suoratoistoa suoraan Xperialtasi

Live-suoratoisto PC:n kautta

Jos haluat tehdä mobiilipelaamisestasi live-suoratoistoa PC:n avulla, homma hoituu Xperian pelioptimoinnilla.

Äänet keskitetysti 

Pelioptimointi miksaa kaikki äänet, kuten oman puheesi, toisten pelaajien puheen ja taustamusiikin, ja tekee näin live-suoratoistosta PC-liitännällä helpompaa kuin koskaan.

Pelioptimoinnilla saat etumatkaa

Pelioptimointi on pelaamisen ohjauskeskus, jonka avulla voit räätälöidä toimintoja ja asetuksia saadaksesi täydellisen pelaajakokemuksen. Katso lisää alla olevasta videosta.

Räätälöidyt asetukset

Eri pelit asettavat erilaisia vaatimuksia pelaajalle. Pelioptimoinnin avulla voit räätälöidä pelisi mukaan tärkeimmät asetukset, kuten näytön virkistystaajuuden, kosketusvasteen nopeuden ja kosketusseurannan herkkyyden.

Kuvanlaadun asetukset

Selvitä, miten voit pelioptimoinnilla säätää pelin kuvanlaatua pelikohtaisesti, esim. merkitä tummat alueet vaaleammiksi, jotta näet vastustajasi, ennen kuin he näkevät sinut.

Äänen taajuuskorjain

Opettele, miten voit parannella ääniä: korostaa tärkeimpiä ääniä, kuten vihollisen laukauksia, optimoida äänikeskustelutoiminnon tiimisi jäsenten kanssa ja jopa muuttaa omaa ääntäsi.

H.S. Power Control -hallintatoiminto

Suunnitteletko pitkää peli-istuntoa? Katso, miten H.S. Power Control -hallintatoiminto auttaa pitämään puhelimen viileänä, suojaamaan akkua ja säilyttämään optimaalisen pelisuorituskyvyn.

Suorituskykyasetukset

Katso, miten helppoa on poistaa käytöstä ilmoitukset, saapuvat puhelut ja muut mahdolliset häiriötekijät, jotta voit keskittyä vain pelaamiseen.

R.T.-tallennus

Tutustu, miten pelioptimoinnin R.T. -tallennustoiminto tallentaa väliaikaisesti viimeiset 30 sekuntia pelistä, jotta mahtavat pelihetket eivät jää unohduksiin.

Sarjakuvaus

Katso, miten saat otettua sarjakuvauksella näyttökuvan pelin tärkeästä hetkestä, vaikka toiminta olisi miten nopeaa ja hurjaa.

Tallennus suurella kuvataajuudella

Tutustu, miten voit pelioptimoinnilla luoda laadukasta videosisältöä, mm. tallentaa pelaamista jopa 120 kuva sekunnissa.

Moniajo

Tutustu myös, miten voit pelioptimoinnin avulla tehdä muitakin asioita, kuten keskustella kavereiden kanssa chatissa tai selailla YouTubea ilman, että joudut keskeyttämään pelin.

Autopelin näyttökuvassa näkyvät mukautettujen asetusten valikossa näytön virkistystaajuus, kosketusvasteen nopeus ja kosketusseurannan herkkyys
Räätälöidyt asetukset

Paranna pelattavuutta säätämällä tehokkuutta, kosketusherkkyyttä, nopeutta ja kuvataajuutta. Tai valitse virransäästötila varmistaaksesi, että peliaikasi kestää mahdollisimman pitkään.

Kuvanlaadun asetukset

Voit mukauttaa näyttöasetuksia väreistä valkotasapainoon, jotta näet toiminnan selkeämmin ja havaitset vastustajasi helpommin. Se on miellyttävämpää myös silmillesi, joten voit pelata pidempään.

Autopelin näyttökuvassa näkyy kuvanlaadun asetusten valikko
Autopelin näyttökuvassa näkyvät äänen taajuuskorjaimen asetukset
Äänen taajuuskorjain

Äänen taajuuskorjaimella voit säätää äänitasoja korostaaksesi tärkeimpiä ääniä, kuten vihollisen askelääniä tai tietyn aseen ominaisääntä, jolloin saat etulyöntiaseman vastustajiisi nähden. 

Suorituskykyasetukset

Kilpailuasetus poistaa käytöstä ilmoitukset, saapuvat puhelut ja muut mahdolliset häiriötekijät, jotta voit keskittyä vain pelaamiseen.

Autopelin näyttökuvassa näkyy suorituskykyasetusten valikko
Autopelin näyttökuvan päällä olevassa valikossa näkyvät R.T.-tallennuksen (kelattavan aikatallennuksen) asetukset
R.T.-tallennus

Mitä ikinä pelaatkaan, R.T.-tallennus (kelattava aikatallennus) nauhoittaa automaattisesti 30 sekuntia pelimateriaalia. Voit siis helposti kelata taaksepäin ja taltioida tärkeimpiä katseluhetkiä kuten otteluita ja jakaa ne sitten verkossa.

Sarjakuvaus

Haluatko ottaa kuvan tärkeästä hetkestä tai ikimuistoisesta voitosta? Se on hyvin helppoa, sillä Xperia 1 III pystyy vangitsemaan jopa 600 kuvaa 30 sekunnissa.

Moottoripyöräpelin voittonäyttö, jossa näkyvät vaihtoehdot näyttökuvien ottamiseen
Autopelin näyttökuvan päällä olevassa valikossa näkyvät tallennuslaadun asetukset
Tallennus suurella kuvataajuudella

Voit elää huippuhetkesi uudelleen kaikessa hienoudessaan laadukkaan jopa 120 fps: tallennuksen ansiosta.