Tutustu uusimpiin Xperia-uutisiin

Photography Pro -logo sekä Sony Alpha -kamera, vieressä Cinematography Pro -logo sekä digitaalinen Sony CineAlta -elokuvakamera
Katso inspiroivat kuvaus- ja videovinkit

Alpha-kamerat ja digitaaliset CineAlta-elokuvakamerat ovat inspiroineet älypuhelimia, joissa on Photography Pro ja Cinematography Pro. Kuvien ikuistaminen on sormiesi ulottuvilla. Muutaman vinkin avulla voit ottaa valokuvia ja kuvata videoita kuin ammattilainen.

Matkusta Xperialla

Vuonna 2020 arkielämämme muuttui dramaattisesti – kuten myös tapamme liikkua paikasta toiseen. Aikana, jolloin fyysinen matkustaminen saattaa tuntua vielä kaukaiselta päiväunelta, #TravelByXperia auttaa ihmisiä ympäri maailmaa saamaan jälleen yhteyden seikkailuiden kaipuuseensa. Tutustu Xperian maailmaan: kiehtovista kaupunkimaisemista paikallisiin herkkuihin – koskaan ei voi tietää mitä löytyy.

Liity mukaan matkalle kuvaamalla oman maasi upeita maisemia, ruokaa ja kulttuuria Xperia-laitteellasi, ja julkaise kuva Instagramissa aihetunnisteella #TravelByXperia. Viralliselle Sony Mobilen Instagram-tilillemme @SonyXperia valitaan parhaat kuvat jaettavaksi syötteessämme ja tarinassamme.

 Jotta kuvasi voidaan jakaa tilillä @SonyXperia, sinun täytyy

lukea ja hyväksyä kampanjaehdot ennen tähän kampanjaan osallistumista

Käytä julkaisussa seuraavaa aihetunnistetta: #TravelByXperia
      Lisää maasi tai alueesi nimi, esim. #Finland
Xperia-laitteesi nimi esim. #Xperia5II

Älypuhelimen mallilla ei ole väliä, kunhan otat kuvan Xperia-laitteella. Jos päätämme näyttää kuvasi, otamme ensin sinuun yhteyttä Instagram Direct -yksityisviestillä. 

Iloisia (virtuaali)matkoja!

Xperia 1 III 5G-tekniikalla
Tulossa uusi Xperia

Ei pelkästään nopea. Uusin Xperia on kaunis, tehokas ja täynnä innovatiivisia toimintoja, jotka innostavat jokaista käyttäjäryhmää.

Katso uusimman Xperian julkistus.

Katso virallista YouTube-kanavaa @SonyXperia

Katso YouTube-kanavaltamme omistautuneiden ja intohimoisten käyttäjien oivaltavia kokemuksia. Uusimpiin älypuhelimiimme tuovat eloa ammattilaisten vinkit, videot ja Xperia kuvaamat lyhytelokuvat. Liity Xperia-yhteisöön tilaamalla kanavamme, niin näet videot ja kuulet uusimmista tuotteistamme heti niiden julkaisuhetkellä.

Älypuhelinelokuvakilpailun otsikko mustalla taustalla Sonyn logon kanssa
Short Shorts Film Festival & Asia 2021 -älypuhelinelokuvakilpailu 

Ryhdy sisällöntuottajaksi – kuvaa elokuva älypuhelimellasi. Tässä Sony Mobilen tukemassa kilpailussa pyritään laajentamaan sisällöntuottajien ilmaisukykyä ja mahdollisuuksia yksilöllisyyteen ja innovointiin. Edistämme luovuutta elokuvan teossa älypuhelimella.

Kuvassa näkyy Xperia 5 II edestä ja takaa ja mestariluokan logo
Xperia 5 II – mestariluokka

Täydellinen kuvaamiseen, katseluun, kuunteluun ja pelaamiseen – pienikokoisena. Kurkista kulissien taakse asiantuntijoidemme kanssa heidän näyttäessään, miten Xperia 5 II:sta saa eniten irti.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponsoroi Short Shorts Film Festival & Asia 2020 -festivaalia

Tämä on ensimmäinen kerta, kun jokin yritys tukee tätä arvovaltaista lyhytelokuvakilpailua, jonka voittajat saavat mahdollisuuden päästä Academy Awards® -ehdokkaaksi. Xperia toimii kumppanina myös Creators’ Junction -tapahtumassa, jossa tutkitaan elokuvan ja tekniikan tulevaisuutta seuraavan sukupolven elokuvantekijöiden kanssa.

Musiikin ystäville – yhteistyö Sony Music Entertainmentin kanssa

Kuuntele musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Xperia 1 II perustuu asiantuntemukseemme sekä äänentoistolaitteistoista että musiikkiviihteestä. Se on suunniteltu tarjoamaan aito kuuntelukokemus Sony Music Entertainmentin kanssa yhteistyössä viritetyllä äänellä.

Xperia 1:lle myönnettiin Red Dot Award tuotesuunnittelusta 2020
Xperia 1:lle myönnettiin Red Dot Award tuotesuunnittelusta 2020​

Innovaatio, toiminnallisuus, muodollinen laatu, ergonomia, kestävyys sekä symbolinen ja emotionaalinen sisältö – Xperia 1 saavutti kansainvälisen muotoilupalkinnon loistamalla useilla eri kriteereillä mitattuna. 

iF Design Award 2020 Xperia 1:lle ja Cinema Prolle

Xperia 1 ja Sonyn digitaalinen elokuvakameratekniikka Cinema Pro ovat saaneet iF Design Award 2020 -palkinnon erinomaisista suunnitteluinnovaatioista.