Ota innostavia valokuvia Xperialla

Haluamme näyttää yhteistyössä ammattilaiskuvaajien kanssa, miten saat otettua erilaisia erittäin teräviä kuvia Xperia-älypuhelimellasi.

Ole parhaimmillasi Photography Prolla

Hallitse valokuvauksen taito käyttämällä Sonyn Alpha-kameroiden säätimiä. Valitse kuvaasi varten helposti oikeat asetukset, kuten kuvaustila, polttoväli, valotusaika, ISO ja valotus.

Xperian näytöllä Photography Pro -käyttöliittymä, jossa näkyy naismalli poseeraamassa kaupungin katolla
Xperia 1 III | Ei pelkästään nopea
Valokuvaaja Kazushi Momoi ottamassa kuvaa Sonyn Alpha-sarjan kameralla ja pitkällä objektiivilla
Tapaa Kazushi Momoi

Freelance-kuvaaja Kazushi on yli 30 vuoden ajan ottanut muotokuvia ihmisistä eri puolilla maailmaa. Hän on myös kirjoittanut useita kamerakirjoja ja ollut kehittämässä Sonyn ensimmäistä Alpha 100 -kameraa ja -ohjekirjaa. Muotokuvaukseen erikoistunut Kazushi on Alpha-kamerakouluttaja ja esittelee sivustolla kuviaan, ja hänellä on laaja kokemus Sony-tekniikasta.

© Kazushi Momoi. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Kazushi Momoi. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 III:lla.

Taskuun mahtuva Alpha

Kun Kazushi Momoi ei käytä vaihdettavan objektiivin Alpha-kameraansa, hänen mielestään Xperia 1 III sopii täydellisesti sen tilalle. Katso tästä videosta miksi.

Valokuvaaja Jean Fruthin muotokuva
Tapaa Jean Fruth

Etevä baseball-kuvaaja Jean aloitti kuvaamalla urheilua San Franciscon lahden alueella, ennen kuin hänestä tuli National Baseball Hall of Fame and Museumin ja sen kumppaniyhtiön La Vida Baseballin matkustava valokuvaaja. Hänen yleishyödyllinen järjestönsä Grassroots Baseball edistää amatööri-baseballia eri puolilla maailmaa. Hän on julkaissut kirjan Grassroots Baseball: Where Legends Begin vuonna 2019.

© Jean Fruth. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Jean Fruth. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 III:lla.

Valokuvaaja Steven Irbyn muotokuva
Tapaa Steven Irby

Brooklynissa syntynyt ja Queensissa kasvanut Steven John Irby – alias Steve Sweatpants – on mm. katuvalokuvaaja, luova konsultti ja aloitteleva ohjaaja. Hän on Street Dreams -lehden perustajia ja johtaja, ja hänen asiakkaitaan ovat mm. Sony, Nike, Cartier ja The New Yorker. Hän sai vuonna 2020 kunnianosoituksen New Yorkin kaupungilta palveluksistaan taiteen ja paikallisen yhteisön hyväksi.

© Steven Irby. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Steven Irby. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 III:lla.

Katso, miksi urheilu- ja katukuvaajat valitsevat Xperian 

Tässä videossa Jean Fruth ja Steven Irby selittävät, miten Xperia 1 III:ssa on tarvittava nopeus ikimuistoisten hetkien ikuistamiseen.

Valokuvaaja Weimin Chun muotokuva
Tapaa Weimin Chu

Weimin Chu, alias Thomas Chu, on Kiinan Chongqingissa asuva palkittu maisemakuvaaja. Hän kuvaa syrjäisiä seutuja ja niiden asukkaita, ja työ on vienyt häntä eri puolille maailmaa, mm. Grönlantiin, Pakistaniin ja Etelä-Amerikkaan. Hän voitti pääpalkinnon vuonna 2019 National Geographicin matkakuvasarjassa, ja hänet on nostettu Kiinan Forbes 30 Under 30 -listalle vuonna 2019.

© Weimin Chu. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Weimin Chu. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 III:lla.

Täydellinen valinta maisemakuvaukseen 

Katso, miksi Weimin Chu pitää Xperia 1 III -puhelinta korvaamattomana työkaluna kuvatessaan kaukaisissa paikoissa ja haastavissa ympäristöissä.

Useiden valokuvaajien #TravelByXperia
@SonyXperia Instagramissa
Kaukaa otettu kuva värikkäisiin takkeihin pukeutuneista äidistä ja lapsesta tiheän metsän läpi kulkevalla kivetyllä polulla
Ippei ja Janine 

Ippei ja Janine ovat Tokiossa asuva valokuvaajapariskunta, joka tunnetaan luonnollisista ja tunteikkaista ulkoilmakuvistaan ja perhekuvistaan.

Hsiang Li (Rookie)

Sony Taiwanille valokuvaajana nykyisin toimiva Hsiang Li (Rookie) aloitti kuvaamalla ihmisiä ja maisemia, joita kohtasi työssään postinkantajana. 

Näkymä pitkältä suoralta tieltä, jonka molemmilla reunoilla on peltoja, ja etäällä näkyy meri
Lähikuva yksittäisestä keltaisesta ja punaisesta tulppaanista punaisten tulppaanien keskellä
Albert Dros

Albert on maisemakuvaaja Alankomaista ja Sonyn virallinen lähettiläs, jonka töitä ovat julkaisseet esimerkiksi TIME, National Geographic ja Adobe.

Xperia 1 III | Ei pelkästään nopea
Xperia 1 II | Tehty nopeaksi
Valokuva Nick Didlickistä
Tapaa Nick Didlick

Ammattilaiskuvaajana yli 40 vuotta toiminut Nick on kuvannut olympialaisia, Stanley Cup -finaaleja, Super Bowl ‑ottelua ja useita muita tapahtumia yli 60 maassa. Tämä maineikas urheilukuvaaja on palkittu Reutersin vuoden journalistina ja National News Paper Award ‑palkinnolla ja nimetty kahdesti Pulitzer-palkintoehdokkaaksi.

© Nick Didlick. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Nick Didlick. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 II:lla.

Toiminnan elävöittämistä Nick Didlickin ja Xperian kanssa

Tällä videolla Nick kertoo Xperia 1 II:n nopean kuvauksen toiminnoista ja siitä, kuinka hän hyödyntää niitä liikkeen kauneuden ikuistamiseen.

Valokuva Ira Blockista
Tapaa Ira Block

Maisemakuvaaja Ira on yli 40 vuoden ajan matkustanut ympäri maailmaa National Geographicin kanssa ja tuottanut yli 30 tarinaa 10 maan läpi johtamistaan tutkimusretkistä. Hän on ikuistanut upeita maisemia Siperiasta Aasiaan ja Etelä-Amerikasta Pohjoisnavalle. Hänellä on noin 350 000 seuraajaa Instagramissa.

© Ira Block. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Ira Block. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 II:lla. 

Maisemataituriksi Ira Blockin ja Xperian kanssa 

Tällä videolla Ira tuo esiin Xperia 1 II:n edistyksellisiä valokuvausominaisuuksia, jotka auttavat häntä kuvaamaan kaupunkien ja luonnon ihmeitä.

Valokuva Kazushi Momoista
Tapaa Kazushi Momoi

Freelance-kuvaaja Kazushi on yli 30 vuoden ajan ottanut muotokuvia ihmisistä eri puolilla maailmaa. Hän on myös kirjoittanut useita kamerakirjoja ja ollut kehittämässä Sonyn ensimmäistä Alpha 100 -kameraa ja -ohjekirjaa. Muotokuvaukseen erikoistunut Kazushi on Alpha-kamerakouluttaja ja esittelee sivustolla kuviaan, ja hänellä on laaja kokemus Sony-tekniikasta.

© Kazushi Momoi. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Kazushi Momoi. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 II:lla.

Hetkiä ikuistamassa Kazushi Momoin ja Xperian kanssa 

Tällä videolla Kazushi kertoo, miten hyödynnetään Xperia 1 II:n edistyksellisiä valokuvausominaisuuksia, kuten Eye AF -toimintoa ja 20 fps:n jatkuvaa sarjakuvausta hätkähdyttävien muotokuvien ottamiseen.

Valokuva Akiyo Ogawasta
Tapaa Akiyo Ogawa

Suosittu lemmikkikuvaaja Akiyo on pätevöitynyt työskentelemään eläinten kanssa ja kuvannut tähän mennessä yli 30 000 lemmikkiä. Hän on myös opettanut Alphan valokuvauskursseilla ja vetänyt lukuisia omia valokuvausaktiviteettejään Japanissa, ja häneltä tilattu kuvia lemmikkikalentereihin, -kortteihin ja -luetteloihin.

© Akiyo Ogawa. Kaikki kuvat on ottanut ammattilaisvalokuvaaja Akiyo Ogawa. Kaikki kuvat on otettu Xperia 1 II:lla.

Ilmeikkyyttä Eye AF ‑toiminnolla ja 20 fps:n jatkuvalla sarjakuvauksella 

Tällä videolla Akiyo kertoo, miksi hän suosittelee Xperia 1 II ‑puhelinta kaikille lemmikinomistajille.

Useiden valokuvaajien #TravelByXperia
@SonyXperia Instagramissa
Varjoisa katumaisema
Billy Ha 

Hong Kongissa syntynyt ja USA:ssa kasvanut Billy keskittyy jokaisella kuvallaan kertomaan tarinoita ja kokeilee työssään mielellään erilaisia sommitelmia ja perspektiivejä.

Tobias Hägg

Tobias Hägg (sosiaalisessa mediassa Airpixels) on ruotsalainen valo- ja videokuvaaja, joka on innostunut maisemista, seikkailuista ja luonnosta.

Pieni puu lumessa taustalla aamuaurinko
Järveen heijastuvia puita ja vuoria
Tiffany Nguyen

Eteläkalifornialainen seikkailu- ja matkavalokuvaaja Tiffany innostuu tutustuessaan uusiin paikkoihin ja vieraisiin kulttuureihin.

Xperia 1 II | Tehty nopeaksi
Xperia 5 II | Tehty nopeaksi ja pienikokoiseksi
Muotokuva Ippeistä ja Janinesta rannalla
Tapaa Ippei ja Janine

Ippei ja Janine ovat Tokiossa asuva valokuvaajapariskunta, joka on erikoistunut elokuvatyylisiin valokuviin, luo luonnollisia ja tunteikkaita ulkoilmakuvia ja kuvaa suoraan pariskuntia ja perheitä. Heidän kuviaan on julkaistu kymmenissä medioissa eri puolella maailmaa ja lukemattomissa mainoskampanjoissa.

© Ippei & Janine Photography. Kaikki valokuvat ovat ottaneet ammattilaisvalokuvaajat Ippei ja Janine. Kaikki kuvat on otettu Xperia 5 II:lla.

Selvitä, miksi perhevalokuvaajat ovat valinneet Xperian 

Ota selvää, miksi Ippei ja Janine suosittelevat Xperiaa spontaanien, energisten ja ilmaisuvoimaisten perhekuvien ottamiseen.

Katso tästä videosta lisävinkkejä lasten valokuvaamiseen 

Opettele ottamaan luonnollisia ja viehättäviä kuvia lapsistasi: varmistamaan, että he eivät huomaa kameraa, ja kuvaamaan samaa kohtausta eri kuvakulmista.

Useiden valokuvaajien #TravelByXperia
@SonyXperia Instagramissa
Kuva taivaasta, reunoilla rakennukset, kuvattu alhaaltapäin
Crissibeth Cooper 

Newyorkilaisen Crissibethin luovalle valokuvaustyylille ovat ominaisia huomiota herättävät tarkat sommitelmat, jotka saavat usein innoituksensa arkkitehtuurista ja kaupunkimaisemista. 

Laurent Derossi

Pariisissa asuva Laurent Derossi on taitava kaupunki- ja matkavalokuvaaja, jonka erityisenä intohimona on hänen kotikaupunkinsa.

Mopo ja lätäkkö Pariisin kadulla
Xperia 5 II | Tehty nopeaksi ja pienikokoiseksi