Xperia-galleria

Tallenna kuvia ja videoita aivan uudella tavalla. Xperia-älypuhelimissa Sonyn Alpha-kameroista tutut kehittyneet tekniikat ovat helposti käytettävissäsi. Tutustu Xperialla otettuihin upeisiin kuviin.

Ikuista hetki

Kohdista ja kuvaa, ja anna Xperian hoitaa loput. Ota kauniita kuvia joka kerralla myös haastavassa heikossa valossa. Upea kuvanlaatu jokaisessa kuvassa.

Automaattitarkennus silmiin

Sonyn Alpha-kameroista tutulla Eye AF -tekniikalla voit tarkentaa kohteeseen nopeammin ja ottaa unohtumattomia kuvia.

16 mm:n superlaajakulmaobjektiivi

16 mm:n laajakuvaobjektiivi

26 mm:n monipuolinen objektiivi

26 mm:n objektiivi

52 mm:n muotokuva- ja teleobjektiivi

52 mm:n muotokuva- ja teleobjektiivi

Kolmen objektiivin kamera

Joka tilanteeseen sopivan kolmen objektiivin kameran avulla saat upean kuvanlaadun kaikkiin kuviin.

Makro-pehmennys ja sumennettu tausta

Makro-pehmennys

Käytä luovuuttasi ja katso, miten sumennettu tausta korostaa kuvasi aihetta.

Muotokuvan pehmennys sumennetulla taustalla

Muotokuvan pehmennys

Ota kauniita muotokuvia pehmeän sumennetulla taustalla.

Ota ohjat

Manuaalitilassa on useita asetuksia, joiden avulla voit hallita lopullista kuvaa luovasti. Ota täydellisiä kuvia hallitsemalla kaikkia asetuksia aina sulkimen nopeudesta valotusarvoon.

Taidegalleria

Dominika Koszowska, ammattivalokuvaaja

Dominika Koszowska, ammattivalokuvaaja

8. vuosittaisen Mobile Photography Award -palkinnon MPA Photographer of the Year -kilpailussa voittanut Dominika on valmistunut Katowicen Institute of Information Technologies -oppilaitoksen graafisen suunnittelun linjalta sekä Puolan taideakatemian grafiikan osastolta.

Dominika hyödyntää kuvien ottamisessa vuodenaikoja, kaupunkimaisemia ja älykkäitä sommitteluja. Näin hän saa aikaan upeita maisemakuvia, joissa on sekä teknistä että emotionaalista syvyyttä. Hänen töitään on ollut esillä yli kymmenessä taidenäyttelyssä ympäri maailman.

Dominika Koszowskan valokuvia
Dominika Koszowskan valokuvia
Dominika Koszowskan valokuvia
Dominika Koszowskan valokuvia

Cinema Pro

Tallenna elokuvateatteritasoisia elokuvia. Yhdessä Sonyn digitaalisten elokuvakameroiden suunnittelijoiden kanssa olemme luoneet Cinema Pron, joka perustuu todellisten tekijöiden käyttämiin kameroihin. Sen avulla voit käyttää ammattimaisia Tyyli-valmisväriasetuksia, 21:9-kuvasuhdetta, 4K HDR -tilaa ja 24 fps:n asetusta.

Koe innovatiivinen lyhytelokuva TASTE

Kuvattu Xperian Cinema Prolla

Koe TASTE – Shep Filmsin lyhytelokuva, joka on kuvattu kokonaan Xperian kehittyneen kameratekniikan avulla ja yhteistyössä Sony Innovation Studiosin kanssa. "TASTE" kertoo kokista, joka käyttää aivan uudenlaista tekniikkaa makujen ikuistamiseksi huippuluokan optisella sensorilla. Tarinassa seurataan kokkia hänen lähtiessään kansainväliselle löytöretkelle etsimään uusia ainesosia, joista hän voisi valmistaa aterian, jollaista ei ole tarjoiltu koskaan ennen.

Kirjoittanut ja ohjannut Chris Caldwell & Zeek Earl, ohjaajat, Shep Films, Maailmanensi-ilta CinefestOZ Film Festival -tapahtumassa, esittelijä Glenn Gainor, toimitusjohtaja, Sony Innovation Studio

Ohjaajat Zeek Earl ja Chris Caldwell

Tutustu TASTE-elokuvan tekemiseen

Seuraa Shep Filmsin Zeek Earlin ja Chris Caldwellin eeppistä matkaa kaupungin kirkkaista valoista hiljaiselle maaseudulle heidän luodessaan Xperian avulla tehtyä TASTE-lyhytelokuvaa. Pienen kuvausryhmän ja Xperian virtaviivaisen kameran avulla ohjaajat Zeek Earl ja Chris Caldwell keskustelevat kertomastaan ainutlaatuisesta tarinasta – he halusivat kuvata aivan uusissa paikoissa, joihin perinteisten kameroiden kanssa olisi vaikea päästä.

Kirjoittanut ja ohjannut Chris Caldwell & Zeek Earl, ohjaajat, Shep Films, Maailmanensi-ilta CinefestOZ Film Festival -tapahtumassa, esittelijä Glenn Gainor, toimitusjohtaja, Sony Innovation Studio

Shinya Tsukamoto, elokuvaohjaaja

Shinya Tsukamoto, elokuvaohjaaja

Shinya Tsukamoto voitti vuoden 1988 PIA Film Festival -tapahtuman pääpalkinnon elokuvallaan The Adventures of Electric Rod Boy. Vuonna 1989 hän voitti pääpalkinnon Italian Fantafestival -festivaaleilla. Samana vuonna elokuvateattereihin tuli hänen elokuvansa ”Tetsuo: The Iron Man”. Siitä lähtien hänen elokuviaan on levitetty ympäri maailman ja hän on ollut säännöllisesti vieraana kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Hän on voittanut useita palkintoja niin Japanissa kuin sen ulkopuolellakin.

"Japanin vanhin käytössä oleva elokuvateatteri"

Sijainti: Takada Sekaikan, Niigatan prefektuuri

Yksi Japanin vanhimmista elokuvateattereista, Takada Sekaikan, kuvattuna Xperia 1 -puhelimen Cinema Pro -sovelluksella. Nauti Cinema Pron upeista kuvista, jotka heijastavat historiallisen rakennuksen ainutlaatuista kauneutta ja tyyliä. Katso, kuinka monipuolisen Xperia 1:n avulla voi ikuistaa kuvia tavalla, joka on mahdollista vain älypuhelimella.

Venetsia, Italia – kuvattu Cinema Pro -sovelluksella

Adam Nicholas, ammattimainen elokuvantekijä

Jotkut ominaisuudet eivät ehkä ole saatavilla tiettyihin tuotteisiin.