CFEXPRESS-MUISTIKORTIT

CEA-G-sarjan CFexpress Type A -muistikortti

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Kuva tuotteesta CEA-G-sarjan CFexpress Type A -muistikortti

Hinnat alkaen:

SVH

270,00 €

(sis. ALV)

80Gt

CEA-G80T

SVH

270,00 €

(sis. ALV)

160Gt

CEA-G160T

SVH

500,00 €

(sis. ALV)

320Gt

CEA-G320T

SVH

840,00 €

(sis. ALV)

640Gt

CEA-G640T

SVH

1 410,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta CEA-G-sarjan CFexpress Type A -muistikortti
Kuvia tuotteesta CEA-G-sarjan CFexpress Type A -muistikortti
Tuotekuva
Tuotekuva
Huippunopea tallennustila sisällöntuottajille

Uusi CFexpress Type A -standardi kehitettiin tarjoamaan kompaktikameroihin huippunopeaa suorituskykyä uudenlaisten videoiden tuottamiseen. Se maksimoi α-sarjan kameroiden ja uusimpien kuvaprosessorien ominaisuudet. Tämä pienikokoinen kortti on ehdoton hankinta sisällöntuottajille, jotka etsivät parempaa suoritus- ja ilmaisukykyä.

Suorituskyvyn uusi sukupolvi

CFexpress Type A – pienikokoisten tallennuslaitteiden uusi standardi

Valjasta video- ja valokuvauksen ammattimaisten työnkulkujen supervoimat Sonyn CFexpress Type A -muistikorteilla – ihanteelliset edistyksellisiin kameroihin, kuten FX6, FX3, α1, α7S III ja α7 IV. Maailman ensimmäiset CFexpress Type A -kortit ovat äärimmäisen nopeita, lähes tuplasti nopeampia saman kokoluokan SDXC-kortteihin verrattuna. Jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus ja ammattilaistason kestävyys tekevät Sonyn CFexpress Type A -korteista oivan apurin uusien kuvausmahdollisuuksien löytämiseen.

Esimerkkikuva
Erinomainen vasteaika

Laajenna valokuvauksen mahdollisuuksia nopean liikkeen, kuten moottoriurheilun tai luonnon eläinten, pakkaamattomalla jatkuvalla RAW-kuvauksella. Jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus ylittää jopa parhaat SDXC-kortit ja varmistaa kameran puskurin erittäin nopean tyhjennyksen jatkuvaa kuvausta varten.

Käyttökuva
Luotettavaa videokuvausta

Sony CFexpress Type A -kortit on optimoitu tietojen jatkuvaa tallennusta varten, joten ne sopivat ammattimaiseen nopeaan videotallennukseen, kuten 4K-tarkkuuden 120p-tallennukseen esimerkiksi FX6-, FX3-, α1- ja α7S III -kameroilla tilanteissa, joissa luotettavuus on tärkeää. Lisävarmuutta ja vakautta videotallennukseen tuo VPG 400 (Video Performance Guarantee).

Käyttökuva
Nopea työnkulku

Nopeuta työnkulkua optimoidulla MRW-G2-kortinlukijalla ja jopa 800 Mt/s:n lukunopeuksilla siirroissa ja varmuuskopioinnissa. Käsittele suuren tarkkuuden valokuvia ja suuren bittinopeuden videoita saumattomasti, jotta projektit valmistuvat vauhdikkaasti.

Kestävä. Luotettava. Valmis.

Kun CFexpress Type A -muistikortteja käyttää ammattilaislaitteiden, kuten FX6, FX3, α1, α7S III tai α7 IV kanssa, urheilusuoritusten, haastavien kohteiden ja säätilojen arvaamattomat muutokset eivät tuota enää ongelmia. Ne on suunniteltu jatkuvaan ammattilaistason käyttöön haastavissa ympäristöissä – lumipeitteisiltä vuorilta hiekkamyrskyisille aavikoille, jotta voit kuvata, vaihtaa ja tallentaa huoletta.

Esimerkkikuva
Karuimpiin paikkoihin

Sonyn TOUGH-rakenteen ansiosta CFexpress Type A -korteissa on yli kymmenkertainen taivutuksenkesto tavallisiin CFexpress-kortteihin verrattuna. Korttien jäykkyys on testattu 150 newtonin voimalla, ja tiedot suojataan jopa 7,5 metrin pudotuksissa – viisinkertaisesti CFexpress Type A -standardiin verrattuna. 

Esimerkkikuva
Rankimpiinkin olosuhteisiin

CFexpress Type A -muistikortit toimivat äärimmäisissä lämpötiloissa ja ympäristöissä, joissa on staattista sähköä, UV-valoa tai röntgensäteitä. IP57-tason suojaus pölyltä ja kosteudelta pitää tiedot suojattuina myös, jos kortti putoaa rannalle tai joutuu vahingossa pesukoneeseen.

Kuvitus
Tarkista ja tarkkaile muistia

Flash-muisti kuluu vähitellen eikä tallenna enää tietoja. MRW-G2-kortin kanssa käytettynä Sonyn Media Scan Utility tarkistaa CFexpress Type A -muistikortin automaattisesti ja ilmoittaa sen kunnon, jotta osaat varautua ajoissa.

Palauta kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin ladattavalla Sonyn muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisissä muodoissa.

Käyttökuva

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nopea, luotettava ja kompakti valinta ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. CEA-G80T-, CEA-G160G-, CEA-G320T- ja CEA-G640T-muistikortit suojaavat tallenteita ja tehostavat ammattimaisten valo- ja videokuvaajien sekä harrastajakuvaajien työskentelyä.
  • Kompakti runko, mitat 20 x 28 x 2,8 mm (L x K x S)

  • Saatavilla olevat koot: 80 Gt, 160 Gt, 320 Gt ja 640 Gt

  • Huippunopea, jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus sarjakuvien ja tarkkojen kuvien tallennukseen, VPG 400 (Video Performance Guarantee)

  • Tehostaa työnkulkua erittäin suurella, jopa 800 Mt/s:n lukunopeudella

  • TOUGH, IP57-luokitus ammattikäyttöön

Siirtonopeus (kirjoitus)
700 Mt/s
Siirtonopeus (luku)
800 Mt/s
Liittymä
PCI Express Gen3 x1
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide