Muistikortit ja SSD

CEA-G-sarjan CFexpress Type A -muistikortti

CEA-G160T / CEA-G80T
Kuva tuotteesta CEA-G-sarjan CFexpress Type A -muistikortti

80Gt

CEA-G80T

Hintaa ei ole saatavilla

160Gt

CEA-G160T

Hintaa ei ole saatavilla

Tuotekuva
Tuotekuva
Huippunopea tallennustila sisällöntuottajille

Uusi CFexpress Type A -standardi kehitettiin tarjoamaan kompaktikameroihin huippunopeaa suorituskykyä uudenlaisten videoiden tuottamiseen. Se maksimoi α-sarjan kameroiden ja uusimpien kuvaprosessorien ominaisuudet. Tämä pienikokoinen kortti on ehdoton hankinta sisällöntuottajille, jotka etsivät parempaa suoritus- ja ilmaisukykyä.

Suorituskyvyn uusi sukupolvi

CFexpress Type A – pienikokoisten tallennuslaitteiden uusi standardi

Tehosta ammattilaistason video- ja valokuvauksen työnkulkuja Sonyn CFexpress Type A -muistikorteilla, jotka sopivat edistyksellisiin kameroihin, kuten α7S III -malliin. Maailman ensimmäisissä CFexpress Type A -korteissa on lähes kaksinkertainen nopeus parhaisiin SDXC-kortteihin verrattuna ja sama pieni koko. Sony CFexpress Type A -korttien jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus ja ammattilaistason kestävyys avaavat uudenlaisia mahdollisuuksia.

Esimerkkikuva
Erinomainen vasteaika

Laajenna valokuvauksen mahdollisuuksia nopean liikkeen, kuten moottoriurheilun tai luonnon eläinten, pakkaamattomalla jatkuvalla RAW-kuvauksella. Jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus ylittää jopa parhaat SDXC-kortit ja varmistaa kameran puskurin erittäin nopean tyhjennyksen jatkuvaa kuvausta varten.

Käyttökuva
Luotettavaa videokuvausta

Sony CFexpress Type A -kortit on optimoitu tietojen jatkuvaa nopeaa tallennusta varten, joten ne sopivat ammattimaiseen nopeaan videotallennukseen, kuten 4K-tarkkuuden 120p-tallennukseen esimerkiksi α7S III -kameralla, kun luotettavuus on tärkeää. Lisävarmuutta ja vakautta videotallennukseen tuo VPG 400 (Video Performance Guarantee).

Käyttökuva
Nopea työnkulku

Nopeuta työnkulkua optimoidulla MRW-G2-kortinlukijalla ja jopa 800 Mt/s:n lukunopeuksilla siirroissa ja varmuuskopioinnissa. Käsittele suuren tarkkuuden valokuvia ja suuren bittinopeuden videoita saumattomasti, jotta projektit valmistuvat vauhdikkaasti.

Kestävä. Luotettava. Valmis.

Yhdistettyinä ammattilaistason laitteisiin, kuten α7S III -kameraan, CFexpress Type A -muistikortit sopivat täydellisesti urheilun ja kuvauspaikkojen arvaamattomuuteen tai ulkona kuvaamisen vaaroihin. Ne on suunniteltu pitkäkestoiseen ammattilaiskäyttöön haastavissa ympäristöissä lumisista huipuista hiekkaerämaihin, jotta kuvaus, vaihto ja tallennus sujuvat aina luotettavasti.

Esimerkkikuva
Karuimpiin paikkoihin

Sonyn TOUGH-rakenteen ansiosta CFexpress Type A -korteissa on yli kymmenkertainen taivutuksenkesto tavallisiin CFexpress-kortteihin verrattuna. Korttien jäykkyys on testattu 150 newtonin voimalla, ja tiedot suojataan jopa 7,5 metrin pudotuksissa – viisinkertaisesti CFexpress Type A -standardiin verrattuna. 

Esimerkkikuva
Rankimpiinkin olosuhteisiin

CFexpress Type A -muistikortit toimivat äärimmäisissä lämpötiloissa ja ympäristöissä, joissa on staattista sähköä, UV-valoa tai röntgensäteitä. IP57-tason suojaus pölyltä ja kosteudelta pitää tiedot suojattuina myös, jos kortti putoaa rannalle tai joutuu vahingossa pesukoneeseen.

Kuvitus
Tarkista ja tarkkaile muistia

Flash-muisti kuluu vähitellen eikä tallenna enää tietoja. MRW-G2-kortin kanssa käytettynä Sonyn Media Scan Utility tarkistaa CFexpress Type A -muistikortin automaattisesti ja ilmoittaa sen kunnon, jotta osaat varautua ajoissa.

Palauta kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin ladattavalla Sonyn muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisissä muodoissa.

Käyttökuva

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nopea, luotettava ja kompakti valinta ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. CEA-G80T- ja CEA-G160G-muistikortit suojaavat tallenteita ja tehostavat ammattilaisten ja harrastajakuvaajien työskentelyä.
  • Kompakti runko, mitat 20 x 28 x 2,8 mm (L x K x S)

  • Kapasiteetti 80 Gt tai 160 Gt

  • Huippunopea, jopa 700 Mt/s:n kirjoitusnopeus sarjakuvien ja tarkkojen kuvien tallennukseen, VPG 400 (Video Performance Guarantee)

  • Tehostaa työnkulkua erittäin suurella, jopa 800 Mt/s:n lukunopeudella

  • TOUGH, IP57-luokitus ammattikäyttöön

Siirtonopeus (kirjoitus)
700 Mt/s
Siirtonopeus (luku)
800 Mt/s
Liittymä
PCI Express Gen3 x1
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä