CFEXPRESS-MUISTIKORTIT

CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512 / CEB-G960T / CEB-G1920T
Kuvia CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortista

128 Gt

CEB-G128

Hintaa ei ole saatavilla

256 Gt

CEB-G256

Hintaa ei ole saatavilla

512 Gt

CEB-G512

Hintaa ei ole saatavilla

960Gt

CEB-G960T

Hintaa ei ole saatavilla

1920Gt

CEB-G1920T

Hintaa ei ole saatavilla

Tuotekuva: CEB-G1920T
Tuotekuva: CEB-G960T
Tuotekuva: CEB-G512
Tuotekuva: CEB-G256
Tuotekuva: CEB-G128
Verrattoman nopea kaikkialla

Uusi CFexpress Type B -muistikortti nopeaan toimintaan

Uskomattoman 1850 Mt/s:n(luku) ja 1750 Mt/s:n(kirjoitus) nopeutensa ansiosta CEB-G-sarja on suunnattu ammattivalokuvaajille, -videokuvaajille ja harrastelijoille, jotka haluavat nopeuttaa työnkulkujaan verrattoman nopeuden ja luotettavuuden avulla.

Lisää nopeutta ja tuottavuutta

XQD®- ja CFAST®-standardeja luontaisesti seuraavat CFexpress Type B -muistikortit luovat uusia mahdollisuuksia ammattilaisille. Pienelle kortille on helppo tallentaa tarkkoja tiedostoja ja nopealiikkeisiä tallenteita, se nopeuttaa työtä ja parantaa tuottavuutta ja antaa sinun keskittyä luovaan työhön.

Vakaata ja luotettavaa korkean tason videokuvausta

VPG400-sertifiointi varmistaa CEB-G960T- ja CEB-G1920T-korteille vakaan ja nopean videotallennuksen vähintään 4K-tarkkuudella, joten ne ovat loistavia kumppaneita huippukameroille.

Tarkka sarjakuvaus
Nopeaa valokuvausta

CEB-G-sarja tarjoaa jopa 1 750 Mt/s:n kirjoitusnopeudellaan sujuvia kuvaushetkiä. Suuren kirjoitusnopeutensa ansiosta se sopii loistavasti korkean resoluution kameroihin.  

Nopea tiedonsiirto videokamerasta tietokoneeseen kortin avulla
Tehokas työnkulku

Nopeuta työnkulkua MRW-G1-kortinlukijalla ja jopa 1 850 Mt/s:n lukunopeuksilla siirroissa ja varmuuskopioinnissa. Käsittele suuren tarkkuuden valokuvia ja suuren bittinopeuden videoita saumattomasti, jotta projektit valmistuvat vauhdikkaasti. 

Uskomattoman kestävä

Ota CFexpress Type B -muistikortti mukaan urheilutapahtumiin, kuvauspaikkoihin tai matkoille. Se kestää pitkäkestoisenkin ammattilaiskäytön haastavissa olosuhteissa, kuten lumisilla huipuilla ja hiekkaerämaissa, joten kuvaus, vaihto ja tallennus sujuu aina luotettavasti.

Kuvaaja karussa ympäristössä
Karuimpiin paikkoihin

CFexpress Type B -muistikorttien taivutuksenkestävyys on yli kolminkertainen verrattuna CFexpress Type B -standardiin. Niiden jäykkyys on testattu 70 Newtoniin, ja ne kestävät pudotuksen jopa 5 metristä.

CFexpress-kortti toimii karuissakin olosuhteissa
Rankimpiinkin olosuhteisiin

CFexpress Type B -muistikortit toimivat luotettavasti esimerkiksi äärilämpötiloissa ja voimakkaassa UV-valossa, ja ne on suojattu röntgensäteiltä ja staattiselta sähköltä.

Media Scan Utility tarkistaa ja tarkkailee muistia
Tarkistaa ja tarkkailee muistia

Flash-muisti kuluu vähitellen eikä tallenna enää tietoja. MRW-G1-kortinlukijan kanssa käytettynä Sonyn Media Scan Utility tarkistaa CFexpress Type B -muistikortin automaattisesti ja ilmoittaa sen kunnon, jotta osaat varautua kirjoituskertojen loppumiseen ajoissa.

Palauttaa kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin ladattavalla Sonyn muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisimmissä nykymuodoissa.

Tiedostonpalautus palauttaa kadonneet tiedostot
Nopeutta CFexpress-kortinlukijalla
Nopeutta CFexpress Type B -kortinlukijalla

Sony CFexpress Type B -muistikorteille optimoidulla valinnaisella MRW-G1-kortinlukijalla voit siirtää tietoja USB-liitännän kautta ja hyödyntää nopeaa varmuuskopiointia ja tehostaa työtä. Se on kompakti, helppo kuljettaa mukana ja tukee Sony CFexpress Type B- ja Sony XQD G -sarjan sekä M-sarjan muistikortteja.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nopea ja luotettava valinta ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. Uuden sukupolven CFexpress Type B -muistikortti suojaa tallenteita ja tehostaa ammattilaisten ja harrastajakuvaajien työskentelyä.
  • Huippunopea sarjakuvien ja korkean resoluution kuvien tallennus: jopa 1 750 Mt/s

  • Tehostaa työnkulkua erittäin suurella, jopa 1 850 Mt/s:n lukunopeudella

  • Kestävä laite haastaviin ympäristöihin

  • Media Scan Utility -apuohjelma seuraa kortin kuntoa ja tallennustilan määrää

  • Memory Card File Rescue kadonneiden tiedostojen palauttamiseen

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide