MUISTIKORTIT

CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD

Kuva tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti

Näytä 3 mallia ja hinnat

Piilota 3 mallia ja hinnat

128 Gt

CEB-G128

Hintaa ei ole saatavilla

256 Gt

CEB-G256

Hintaa ei ole saatavilla

512 Gt

CEB-G512

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti
Kuvia tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti
Kuvia tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti

Verrattoman nopea kaikkialla

Uusi CFexpress-muistikortti nopeaan toimintaan

Uskomattoman 1700 Mt/s:n (luku) ja 1480 Mt/s:n (kirjoitus) nopeutensa ansiosta muistikortti tukee tulevia huippukameroita ja -videokameroita. Sony CFexpress -muistikortti on suunnattu ammattikuvaajille, -videokuvaajille ja harrastelijoille nopeuttamaan työntekoa verrattoman nopeutensa ja luotettavuutensa ansiosta. 

Kuvaaja kuvaa nopeaa toimintaa

Uskomattoman nopea

Kortin nopeus riittää niin tarkkaan sarjakuvaukseen täyden kennokoon järjestelmäkameralla / peilittömällä kameralla kuin terävän videon tallennukseen ammattilaisvideokameralla. Valmistaudu tulevien huippukameroiden ja -videokameroiden nopeuteen.

CFexpress-kortti karussa ympäristössä

Uskomattoman kestävä

Taivutuksenkestävyys on yli kolminkertainen verrattuna CFexpress-standardiin ja jäykkyys on testattu 70 Newtoniin. Ne kestävät pudotuksen 5 metristä, äärilämpötiloja, röntgensäteitä, staattista sähköä ja voimakasta UV-valoa eli ne ovat valmiita haastavimpiinkin ympäristöihin.

Lisää nopeutta ja tuottavuutta

XQD®- ja CFAST®-standardeja luontaisesti seuraavat CFexpress-muistikortit luovat uusia mahdollisuuksia ammattilaisille. Pienelle kortille on helppo tallentaa tarkkoja tiedostoja ja nopealiikkeisiä tallenteita, se nopeuttaa työtä ja parantaa tuottavuutta ja antaa sinun keskittyä luovaan työhön.

Tarkka sarjakuvaus

Nopeaa valokuvausta

Muistikortin kirjoitusnopeus on huikea 1 480 MB/s. Sopii erinomaisesti pakkaamattomaan, jatkuvaan esimerkiksi moottoriurheilun ja luonnon RAW-kuvaukseen.

Nopea videokuvaus

Huippuvideokuvaus

CFexpress takaa vakaan nopean videotallennuksen vähintään 4K-tarkkuudella, joten se on hyvä kumppani huippuvideokameralle.

Nopea tiedonsiirto videokamerasta tietokoneeseen kortin avulla

Nopea työnkulku

Siirrä ja varmuuskopioi suurikokoisia tietoja, kuten tarkkojen valokuvien sarjoja tai nopeita videoita tietokoneeseen nopeasti optimoidulla MRW-G1-kortinlukijalla, jotta voit keskittyä itse sisältöön.

Nopeutta CFexpress-kortinlukijalla

Nopeutta CFexpress-kortinlukijalla

Sony CFexpress -muistikorteille optimoidulla valinnaisella MRW-G1-kortinlukijalla voit siirtää tietoja USB-liitännän kautta ja hyödyntää nopeaa varmuuskopiointia ja tehostaa työtä. Se on kompakti, helppo kuljettaa mukana ja tukee Sony CFexpress TypeB- ja Sony XQD G -sarjan sekä M-sarjan muistikortteja.

Kestävä. Luotettava. Valmis.

Ota CFexpress-muistikortti mukaan urheilutapahtumiin, kuvauspaikkoihin tai matkoille. Se kestää pitkäkestoisenkin ammattilaiskäytön haastavissa olosuhteissa, kuten lumisilla huipuilla ja hiekkaerämaissa, joten kuvaus, vaihto ja tallennus sujuu aina luotettavasti.

Kuvaaja karussa ympäristössä

Karuimpiin paikkoihin

CFexpress-muistikorttien taivutuksenkestävyys on yli kolminkertainen verrattuna CFexpress-standardiin. Niiden jäykkyys on testattu 70 Newtoniin, ja ne kestävät pudotuksen jopa 5 metristä.

CFexpress-kortti toimii karuissakin olosuhteissa

Rankimpiinkin olosuhteisiin

CFexpress-muistikortit toimivat luotettavasti esimerkiksi äärilämpötiloissa ja voimakkaassa UV-valossa.

Media Scan Utility tarkistaa ja tarkkailee muistia

Tarkistaa ja tarkkailee muistia

Flash-muisti kuluu vähitellen eikä tallenna enää tietoja. Media Scan Utility tarkistaa CFexpress-muistikortin automaattisesti ja ilmoittaa sen kunnon, jotta osaat varautua ajoissa. Sony Cfexpress Type B -muistikorttien tarkistukseen tarvitaan MRW-G1-kortinlukija.

Palauttaa kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin ladattavalla Sonyn muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisimmissä nykymuodoissa.

Tiedostonpalautus palauttaa kadonneet tiedostot
Tekniset tiedot ja ominaisuudet
Nopea ja luotettava valinta ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. Uuden sukupolven CFexpress-muistikortit suojaavat tallenteita ja tehostavat ammattilaisten ja harrastajakuvaajien työskentelyä.
  • Huippunopea sarjakuvien ja tarkkojen kuvien tallennusnopeus: jopa 1480 Mt/s

  • Tehostaa työnkulkua jopa 1700 Mt/s:n erittäin suurella lukunopeudella

  • Kestävä laite haastaviin ympäristöihin

  • Media Scan Utility -apuohjelma seuraa kortin kuntoa ja tallennustilan määrää

  • Muistikortin File Rescue -tiedostonpalautus ladattavissa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä