CFEXPRESS-MUISTIKORTIT

CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Kuva tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti

128 Gt

CEB-G128

Hintaa ei ole saatavilla

256 Gt

CEB-G256

Hintaa ei ole saatavilla

512 Gt

CEB-G512

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti
Kuvia tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti
Kuvia tuotteesta CEB-G-sarjan CFexpress Type B -muistikortti
Verrattoman nopea kaikkialla

Uusi CFexpress Type B -muistikortti nopeaan toimintaan

Uskomattoman 1 700 Mt/s:n (luku) ja 1 480 Mt/s:n (kirjoitus) nopeutensa ansiosta muistikortti tukee tulevia huippukameroita ja -videokameroita. Sony CFexpress Type B -muistikortti on suunnattu ammattivalokuvaajille, -videokuvaajille ja harrastelijoille nopeuttamaan työntekoa verrattoman nopeutensa ja luotettavuutensa ansiosta. 

Lisää nopeutta ja tuottavuutta

XQD®- ja CFAST®-standardeja luontaisesti seuraavat CFexpress Type B -muistikortit luovat uusia mahdollisuuksia ammattilaisille. Pienelle kortille on helppo tallentaa tarkkoja tiedostoja ja nopealiikkeisiä tallenteita, se nopeuttaa työtä ja parantaa tuottavuutta ja antaa sinun keskittyä luovaan työhön.

Tarkka sarjakuvaus
Nopeaa valokuvausta

Muistikortin kirjoitusnopeus on huikea 1 480 MB/s. Sopii erinomaisesti pakkaamattomaan, jatkuvaan esimerkiksi moottoriurheilun ja luonnon RAW-kuvaukseen.

Nopea videokuvaus
Huippuvideokuvaus

CFexpress Type B takaa vakaan nopean videotallennuksen vähintään 4K-tarkkuudella, joten se on hyvä kumppani huippuvideokameralle.

Nopea tiedonsiirto videokamerasta tietokoneeseen kortin avulla
Nopea työnkulku

Siirrä ja varmuuskopioi suurikokoisia tietoja, kuten tarkkojen valokuvien sarjoja tai nopeita videoita tietokoneeseen nopeasti optimoidulla MRW-G1-kortinlukijalla, jotta voit keskittyä itse sisältöön.

Uskomattoman kestävä

Ota CFexpress Type B -muistikortti mukaan urheilutapahtumiin, kuvauspaikkoihin tai matkoille. Se kestää pitkäkestoisenkin ammattilaiskäytön haastavissa olosuhteissa, kuten lumisilla huipuilla ja hiekkaerämaissa, joten kuvaus, vaihto ja tallennus sujuu aina luotettavasti.

Kuvaaja karussa ympäristössä
Karuimpiin paikkoihin

CFexpress Type B -muistikorttien taivutuksenkestävyys on yli kolminkertainen verrattuna CFexpress Type B -standardiin. Niiden jäykkyys on testattu 70 Newtoniin, ja ne kestävät pudotuksen jopa 5 metristä.

CFexpress-kortti toimii karuissakin olosuhteissa
Rankimpiinkin olosuhteisiin

CFexpress Type B -muistikortit toimivat luotettavasti esimerkiksi äärilämpötiloissa ja voimakkaassa UV-valossa, ja ne on suojattu röntgensäteiltä ja staattiselta sähköltä.

Media Scan Utility tarkistaa ja tarkkailee muistia
Tarkistaa ja tarkkailee muistia

Flash-muisti kuluu vähitellen eikä tallenna enää tietoja. Media Scan Utility tarkistaa CFexpress Type B -muistikortin automaattisesti ja ilmoittaa sen kunnon, jotta osaat varautua ajoissa. Sony CFexpress Type B -muistikorttien tarkistukseen tarvitaan MRW-G1-kortinlukija.

Palauttaa kadonneet tiedostot

Pahimmassakin tilanteessa voit välttää katastrofin ladattavalla Sonyn muistikorttien palautusohjelmistolla, joka palauttaa epähuomiossa poistetut tiedostot sekä vioittuneet valokuvat ja videot yleisimmissä nykymuodoissa.

Tiedostonpalautus palauttaa kadonneet tiedostot
Nopeutta CFexpress-kortinlukijalla
Nopeutta CFexpress Type B -kortinlukijalla

Sony CFexpress Type B -muistikorteille optimoidulla valinnaisella MRW-G1-kortinlukijalla voit siirtää tietoja USB-liitännän kautta ja hyödyntää nopeaa varmuuskopiointia ja tehostaa työtä. Se on kompakti, helppo kuljettaa mukana ja tukee Sony CFexpress Type B- ja Sony XQD G -sarjan sekä M-sarjan muistikortteja.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Nopea ja luotettava valinta ammattilaisille, jotka kuvaavat ääriolosuhteissa ja edellyttävät parasta suorituskykyä. Uuden sukupolven CFexpress Type B -muistikortti suojaa tallenteita ja tehostaa ammattilaisten ja harrastajakuvaajien työskentelyä.
  • Huippunopea sarjakuvien ja tarkkojen kuvien tallennusnopeus: jopa 1480 Mt/s

  • Tehostaa työnkulkua jopa 1700 Mt/s:n erittäin suurella lukunopeudella

  • Kestävä laite haastaviin ympäristöihin

  • Media Scan Utility -apuohjelma seuraa kortin kuntoa ja tallennustilan määrää

  • Muistikortin File Rescue -tiedostonpalautus ladattavissa

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide