Näytä 4 mallia ja hinnat

Piilota 4 mallia ja hinnat

32 Gt

QD-G32E

Hintaa ei ole saatavilla

64 Gt

QD-G64E

Hintaa ei ole saatavilla

128 Gt

QD-G128E

Hintaa ei ole saatavilla

256Gt

QD-G256E

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti

Ominaisuudet

Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

Erittäin suuren kirjoitusnopeutensa ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit sopivat ihanteellisesti jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla. Niillä voi tallentaa jopa 200 RAW-kuvan sarjan, mikä on 1,5 kertaa enemmän kuin CompactFlash®-korteilla tallennettu määrä.

Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä 

Sonyn XQD G -sarjan muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason järjestelmäkameroilla.

Luotettava 4K-videotallennus

Sonyn ainutlaatuinen ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisen tiedonsiirron ansiosta – pullonkauloja ei pääse muodostumaan yhteensopivissa kameroissa. 128 Gt:n kortti riittää noin 100 minuutin 4K XAVC-S -tallennukseen (150 Mb/s) esimerkiksi Sonyn 4K FDR-AX1 -kameralla.

Erittäin kestävä kotelon rakenne

Sonyn ainutlaatuinen tekniikka parantaa kotelon vahvuutta ja kestävyyttä, ja upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta – näin suorituskyky on luotettava myös haastavissa olosuhteissa.

Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

Sonyn XQD/SD-kortinlukija ja USB-sovittimet sopivat täydellisesti yhteen XQD G -sarjan korttien kanssa ja tehostavat työnkulkua lyhentämällä varmuuskopiointiin kuluvaa aikaa merkittävästi. Siirtonopeus on kaksinkertainen CompactFlash®-korttiin verrattuna.

Lue lisää XQD-USB-sovittimesta ja XQD/SD-korttisovittimesta

File Rescue -ohjelmisto

Toisinaan kaikki menee pieleen ja tiedostot vioittuvat tai katoavat. Sonyn helppokäyttöisellä File Rescue -ohjelmistolla saat palautettua vioittuneet tai kadonneet tiedostot. Sonyn File Rescue -ohjelman edistyksellinen algoritmi palauttaa Sonyn tai Nikonin laitteilla tallennetut RAW-kuvat, MOV-tiedostot ja 4K XAVC-S -videotiedostot tehokkaammin. Muistikorttiasiakkaat voivat ladata ohjelmiston ilmaiseksi.

Lataa File Rescue

Suunniteltu ammattikäyttöön

Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.

Tekniset tiedot
Tämän ammattitason muistikortin erittäin suuri kirjoitus- ja lukunopeus mahdollistaa huipputason järjestelmäkameroiden ja 4K-teräväpiirtokameroiden täyden hyödyntämisen.
  • Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

  • Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä

  • Luotettava 4K-videotallennus

  • Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

  • Erittäin kestävä kotelon rakenne

Siirtonopeus (luku)
440 Mt/s
Siirtonopeus (kirjoitus)
400 Mt/s
Liittymä
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1 (Super Speed USB)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä