32 Gt

QD-G32E

Hintaa ei ole saatavilla

64 Gt

QD-G64E

Hintaa ei ole saatavilla

128 Gt

QD-G128E

Hintaa ei ole saatavilla

256 Gt

QD-G256E

Hintaa ei ole saatavilla

64 Gt

QD-G64F

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti

Ominaisuudet

Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

Erittäin suuren kirjoitusnopeuden ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit ovat ihanteellisia jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla. Tallenna jopa 200 RAW-kuvaa sarjakuvauksessa - 1,5-kertainen määrä verrattuna nopeimpiin Compact Flash -kortteihin.

Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä 

Sonyn XQD G -sarjan muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason järjestelmäkameroilla.

Luotettava 4K-videotallennus

Sonyn ainutlaatuinen tieto-ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisella yhteydellä yhteensopivissa kameroissa. 240 Gt:n kortille voi tallentaa noin 45 minuuttia 4K XAVC Intra -materiaalia Sonyn 4K PXW-FS7 II -mallilla. 

Erittäin kestävä kotelon rakenne

Sonyn ainutlaatuiset tekniikat lisäävät kotelon ja koko kortin kestävyyttä. Lisäksi upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta ja toimivat luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa.

Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

Sonyn XQD/SD-kortinlukija ja USB-sovittimet ovat paras kumppani G-sarjan XQD-muistikorteille. Kun siirtonopeus vastaa nopeimpia Compact Flash -kortteja, tietojen varmuuskopiointi ja työnkulut nopeutuvat merkittävästi. (1) Sony XQD G -sarja (2) Compact Flash (3) Minuuttia.

Lue lisää XQD-USB-sovittimesta ja XQD/SD-korttisovittimesta

Huikea kestävyys kovassakin käytössä

QD-G240F-, QD-G120F- ja QD-G64F-muistikortit ovat jopa viisinkertaisesti kestävämpiä kuin XQD-standardi. Uusimmat G-sarjan kortit kestävät testien mukaan 5 metrin (16,4 jalan) pudotuksen, joten kortin käsittely ja vaihtaminen sujuvat luotettavasti myös kiireessä ja vähäisessä valossa. (1)XQD-standardi (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Huikea kestävyys

Ammattikäyttöön suunnitellut QD-G240F-, QD-G120F- ja QD-G64F-muistikortit ovat jopa 2,5 kertaa XQD-standardia kestävämpiä. Korttien jäykkyys on testattu 50 newtonin voimalla, joten kortit eivät taivu helposti kuljetuksen aikana ja toistuvan korttipaikkaan asettamisen vuoksi. (1)XQD-standardi (2)QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

Suunniteltu ammattikäyttöön

Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.

File Rescue -ohjelmisto

Toisinaan kaikki menee pieleen ja tiedostot vioittuvat tai katoavat. Sonyn helppokäyttöisellä File Rescue -ohjelmistolla saat palautettua vioittuneet tai kadonneet tiedostot. Sonyn File Rescue -ohjelman edistyksellinen algoritmi palauttaa Sonyn tai Nikonin laitteilla tallennetut RAW-kuvat, MOV-tiedostot ja 4K XAVC-S -videotiedostot tehokkaammin. Muistikorttiasiakkaat voivat ladata ohjelmiston ilmaiseksi.

Lataa File Rescue

Tekniset tiedot

Erittäin suuren kirjoitus- ja lukunopeuden ansiosta tämä ammattilaistason muistikortti on täydellinen kumppani nopeaan still-kuvaukseen ja 4K-videokuvaukseen.
  • Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

  • Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä

  • Luotettava 4K-videotallennus

  • Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

  • Erittäin kestävä kotelon rakenne

Siirtonopeus (kirjoitus)
400 Mt/s
Siirtonopeus (luku)
440 Mt/s
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide