MUISTIKORTIT

XQD G -sarjan muistikortti

XQD-G SERIES

Kuva tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti

Näytä 4 mallia ja hinnat

Piilota 4 mallia ja hinnat

32 Gt

QD-G32E

Hintaa ei ole saatavilla

64 Gt

QD-G64E

Hintaa ei ole saatavilla

128 Gt

QD-G128E

Hintaa ei ole saatavilla

256Gt

QD-G256E

Hintaa ei ole saatavilla

Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti
Kuvia tuotteesta XQD G -sarjan muistikortti

Ominaisuudet

Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

Erittäin suuren kirjoitusnopeuden ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit ovat ihanteellisia jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla. Tallenna jopa 200 RAW-kuvaa sarjakuvauksessa - 1,5-kertainen määrä verrattuna nopeimpiin Compact Flash -kortteihin.

Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä 

Sonyn XQD G -sarjan muistikorttien nopeus on kameran kuvausnopeuden tasolla, joten puskurimuistin puhdistus sujuu nopeammin. Voit ikuistaa tärkeät hetket ja käyttää jatkuvaa kuvausta myös huipputason järjestelmäkameroilla.

Luotettava 4K-videotallennus

Sonyn ainutlaatuinen tieto-ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisella yhteydellä yhteensopivissa kameroissa. 240 Gt:n kortille voi tallentaa noin 45 minuuttia 4K XAVC Intra -materiaalia Sonyn 4K PXW-FS7 II -mallilla. 

Erittäin kestävä kotelon rakenne

Sonyn ainutlaatuiset tekniikat lisäävät kotelon ja koko kortin kestävyyttä. Lisäksi upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta ja toimivat luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa.

Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

Sonyn XQD/SD-kortinlukija ja USB-sovittimet ovat paras kumppani G-sarjan XQD-muistikorteille. Kun siirtonopeus vastaa nopeimpia Compact Flash -kortteja, tietojen varmuuskopiointi ja työnkulut nopeutuvat merkittävästi. (1) Sony XQD G -sarja (2) Compact Flash (3) Minuuttia.

Lue lisää XQD-USB-sovittimesta ja XQD/SD-korttisovittimesta

Huikea kestävyys kovassakin käytössä

QD-G240F ja QD-G120F ovat jopa viisinkertaisesti kestävämpiä kuin XQD-standardi. Uusimmat G-sarjan kortit kestävät testien mukaan 5 metrin (16,4 jalan) pudotuksen, joten kortin käsittely ja vaihtaminen sujuvat luotettavasti myös kiireessä ja vähäisessä valossa. (1)XQD-standardi (2)QD-G240F/QD-G120F

Huikea kestävyys

Ammattilaiskäyttöön suunnitellut QD-G240F ja QD-G120F ovat jopa 2,5-kertaisesti kestävämpiä kuin XQD-standardi. Parannettu jäykkyys on testattu 50 Newtoniin. Se estää taipumisriskit, jotka liittyvät kuljettamiseen ja asettamiseen toistuvasti korttipaikkaan. (1)XQD-standardi (2)QD-G240F/QD-G120F

Suunniteltu ammattikäyttöön

Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.

Katso yhteensopivuustaulukko

File Rescue -ohjelmisto

Toisinaan kaikki menee pieleen ja tiedostot vioittuvat tai katoavat. Sonyn helppokäyttöisellä File Rescue -ohjelmistolla saat palautettua vioittuneet tai kadonneet tiedostot. Sonyn File Rescue -ohjelman edistyksellinen algoritmi palauttaa Sonyn tai Nikonin laitteilla tallennetut RAW-kuvat, MOV-tiedostot ja 4K XAVC-S -videotiedostot tehokkaammin. Muistikorttiasiakkaat voivat ladata ohjelmiston ilmaiseksi.

Lataa File Rescue

Tekniset tiedot
Erittäin suuren kirjoitus- ja lukunopeuden ansiosta tämä ammattilaistason muistikortti on täydellinen kumppani nopeaan still-kuvaukseen ja 4K-videokuvaukseen.
  • Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

  • Ikuista enemmän tärkeitä hetkiä

  • Luotettava 4K-videotallennus

  • Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

  • Erittäin kestävä kotelon rakenne

Siirtonopeus (luku)
440 Mt/s
Siirtonopeus (kirjoitus)
400 Mt/s
Liittymä
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1 (Super Speed USB)
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä