Parempi kuuntelukokemus kierrätysmateriaaleilla

Kierrätysmuovin käytön lisääminen on osa Sonyn ympäristösuunnitelmaa ja olemattoman ympäristöjalanjäljen saavuttamista. Sony esittelee uuden kierrätysmuovin, jota hyödynnetään laitteiden äänenlaadun kehittämisessä.

Vastaus äänen haasteisiin

Sony hyödyntää kierrätysmuovia yhä useammissa tuoteluokissa. Tämän taustalla on tavoitteemme tarjota käyttäjille liikkuva kokemus. Käyttäjiemme suuret odotukset äänituotteitamme kohtaan rohkaisivat meitä luomaan uuden, erittäin suorituskykyisen kierrätysmuovin. 

Etusijalla tekniikka – ja kierrätysmuovin uusiokäyttö

Sonyn insinöörit kehittivät valmistusmateriaalin niin äänenlaatua kuin luontoakin ajatellen. Katso kehitystyöhön osallistuneiden haastattelu, jossa he kertovat, miten innovaatio saatiin aikaan.

Parempi äänenlaatu käyttämällä 65 % kierrätysmateriaaleja

Sonyn käyttämistä kierrätysmuoveista yhden kierrätysmateriaalin käyttöosuus on 65 %. Tämän perusteella uusi kierrätysmuovi säilyttää suuren käyttöosuuden ja samalla auttaa parantamaan äänenlaatua eri lisämateriaaliyhdistelmien ja -suhteiden testauksella.

Sektorikaavio Sonyn kierrätysmuovin koostumuksesta.
Kuva kierrätysmuovin koostumuksesta

Sektorikaavio A = kierrätysmateriaali, B + C = uusi perusmateriaali.

Vastikään kehitetyn Sonyn kierrätysmuovin rakenne.
Vastikään kehitetyn kierrätysmuovin rakenne

Suurennettu kuva osoittaa, että kierrätysmuovin rakenne on sama kuin uudella muovilla.

Taattu iskunkestävyys

Eri tilanteissa käytettäviltä tuotteilta odotetaan riittävää iskunkestävyyttä. Uusi kierrätysmuovi takaa uuteen muoviin verrattavan iskunkestävyyden.

Kierrätysmuovin materiaali.
Luotettavat materiaalit keskeisessä osassa

Rajoittamalla uuden kierrätysmuovin käytön vain tiettyihin tuotantovaiheen osiin, pystyimme takaamaan uuden kierrätysmuovin vakaan toimituksen, tuottavuuden ja laadun.

Toinen sivu Sonyn tekniikoille