Tutustu uusimpiin Xperia-uutisiin

Xperia – optimoitu Call of Duty®: Mobile -peliä varten

Xperia on virallinen Call of Duty® -älypuhelin: Mobile World Championship Tournament 2020. Tämä innolla odotettu ja erittäin kilpailuhenkinen turnaus järjestetään useissa maissa eri puolilla maailmaa.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION ja CALL OF DUTY ovat Activision Publishing, Inc:n tavaramerkkejä. Tencent on Tencent Games Co., Ltd:n tavaramerkki
Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja joita käytetään luvalla. Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming on Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote.

Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony sponsoroi Short Shorts Film Festival & Asia 2020 -festivaalia

Tämä on ensimmäinen kerta, kun jokin yritys tukee tätä arvovaltaista lyhytelokuvakilpailua, jonka voittajat saavat mahdollisuuden päästä Academy Awards® -ehdokkaaksi. Xperia toimii kumppanina myös Creators’ Junction -tapahtumassa, jossa tutkitaan elokuvan ja tekniikan tulevaisuutta seuraavan sukupolven elokuvantekijöiden kanssa.

Musiikin ystäville – yhteistyö Sony Music Entertainmentin kanssa

Kuuntele musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Xperia 1 II perustuu asiantuntemukseemme sekä äänentoistolaitteistoista että musiikkiviihteestä. Se on suunniteltu tarjoamaan aito kuuntelukokemus Sony Music Entertainmentin kanssa yhteistyössä viritetyllä äänellä.

Xperia 1:lle myönnettiin Red Dot Award tuotesuunnittelusta 2020
Xperia 1:lle myönnettiin Red Dot Award tuotesuunnittelusta 2020​

Innovaatio, toiminnallisuus, muodollinen laatu, ergonomia, kestävyys sekä symbolinen ja emotionaalinen sisältö – Xperia 1 saavutti kansainvälisen muotoilupalkinnon loistamalla useilla eri kriteereillä mitattuna. 

iF Design Award 2020 Xperia 1:lle ja Cinema Prolle

Xperia 1 ja Sonyn digitaalinen elokuvakameratekniikka Cinema Pro ovat saaneet iF Design Award 2020 -palkinnon erinomaisista suunnitteluinnovaatioista.