Pelitarvikkeet

Pelitarvikkeet

Kuva Fnaticin VALORANT-tiimistä tummalla taustalla edessään Fnatic-logo Kuva Fnaticin VALORANT-tiimistä tummalla taustalla edessään Fnatic-logo

Valmiina voittoon. Fnaticin tuella.

Fnaticin peliosaaminen yhdistyy INZONEn tekniseen innovaatioon. Tiimimme loivat yhteistyössä INZONE Buds- ja INZONE H5 -kuulokkeet, joita Fnaticin ammattilaispelaajat käyttävät ja mainostavat. INZONE syntyi halusta tarjota pelaajille sellaista teknologiaa, joka tuo kilpailuedun ja auttaa pelikulttuuria kasvamaan maailmalla. Siksi Fnatic on täydellinen kumppani INZONE-pelitarvikkeiden kehittämisessä.

5 ruutua esittelee erilaisia Fnatic-tilastoja, mukaan lukien toimintavuosien, ammattilaispelaajien, pelien, mestaruuksien ja fanien määrää.

Fnatic – e-urheilun edelläkävijä

Vuonna 2004 perustettu ja Lontoossa kotipaikkaansa pitävä Fnatic on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä e-urheilubrändeistä, ja se onkin voittanut enemmän ykköstason turnauksia kuin mikään muu joukkue. Fnaticilla on tiimejä muun muassa Lontoossa, Berliinissä ja Tokiossa, ja heidän pelejään seuraa yli 30 miljoonaa fania. Se on pelialan johtaja, joka rikkoo ennätyksiä, ja olemme erittäin ylpeitä tästä yhteistyöstä.

Kuvakollaasi Fnaticin VALORANT-ammattilaispelaajien ja Sonyn INZONE-tuotantotiimin yhteistyöstä

Täydellisen voitokas pari

Fnaticin työskentely Sonyn insinöörien ja tuotesuunnittelijoiden kanssa oli keskeinen tekijä INZONE-tuotevalikoiman luomisessa. Fnaticin VALORANT- ja Apex Legends -ammattilaispelaajat testasivat kehitteillä olevia INZONE-tuotteita ja antoivat palautetta muun muassa niiden äänenlaadusta, istuvuudesta, akunkestosta ja viiveestä. Fnatic myös vahvisti aikovansa itse käyttää yhteistyön seurauksena luotuja tuotteita. 

Ammattilaisten valinta

Katso, mitkä mallit Fnaticin VALORANT-ammattilaiset valitsivat.

Boasterin valinta
INZONE Buds

Profiilikuva, jossa Boaster asettelee valkoisia INZONE Buds -nappikuulokkeita korviinsa

Chroniclen valinta
INZONE Buds

Profiilikuva, jossa Chroniclella on korvissaan mustat INZONE Buds -nappikuulokkeet, joita hän osoittaa vasemmalla kädellään

Leon valinta
INZONE H5

Profiilikuva, jossa Leolla on mustat INZONE H5 -kuulokkeet

INTO YOUR ZONE

Terävöitä aistisi ja valmistaudu voittoon. INZONE-pelikuulokkeilla kuulet äänet tarkasti ja voit reagoida nopeasti, joten olet peleissä voittamaton.
Kuvassa valkoiset INZONE-kuulokkeet siniliilaa liukuvärjättyä taustaa vasten