Pelitarvikkeet

Pelitarvikkeet

Pelitarvikkeet
Kuvassa on Sony INZONE H9 -pelikuulokkeet, VALORANT-hahmojen sekä INZONE- ja VALORANT VCT23 -logot Kuvassa on Sony INZONE H9 -pelikuulokkeet, VALORANT-hahmojen sekä INZONE- ja VALORANT VCT23 -logot

VALORANT Champions Tourin virallinen pelikuulokekumppani

Kasvokuvassa ZETA DIVISIONin Lazilla on INZONE H9 -pelikuulokkeet

"INZONE H9 -kuulokkeiden avulla on vaivatonta tunnistaa äänilähteen suunta ja kuulla äänet tarkasti. Kumpikin ominaisuus on tärkeä VALORANTissa. Jos pienryhmätaistelussa ei tiedä, missä vastapuolen joukkue on, yhdenkin askeleen kuuleminen voi ratkaista voiton ja häviön. Äänet ovat siis äärettömän tärkeitä, myös nykyisellä ammattilaistasolla. Minulla on ollut useita kuulokkeita, mutta INZONE H9:n äänenlaadun tunnistaa välittömästi."

Laz | ZETA DIVISION

2022 VCT STAGE 1 MASTERS Reykjavík, kolmas sija, ja INZONE-kuulokekumppani

Zeta divisionin logo
Kasvokuvassa EXCEL ESPORTSin Nelillä on INZONE H9 -kuulokkeet

"INZONE H9 -kuulokkeita on ollut mukava pitää heti alusta alkaen. Nämä kuulokkeet ovat kuin oma tutka. Ja INZONE HUBin yksilölliset asetukset saivat pelaamisen tuntumaan realistisemmalta, mukaansatempaavammalta ja tarkemmalta."

Neli – EXCEL ESPORTSin VALORANT Game Changers -pelaaja

Kuvassa NRG:n ethos istuu pöydän ääressä, taustalla on juliste ja pöydällä INZONE H9 -kuulokkeet

“INZONE H9 -kuulokkeet sopivat täydellisesti VALORANTin kaltaisiin FPS-peleihin, koska ne eristävät tehokkaasti pelin sisäisiä ääniä. Niiden maailmanluokan melunvaimennuksen ansiosta kaikki pelin äänet kuuluvat selkeästi, olitpa sitten kotona yksinäsi tai LAN-pelitapahtumassa satojen katselijoiden hurratessa. INZONE H9 -kuulokkeet ovat ihanteellinen tapa nostaa pelisuoritus uudelle tasolle.”

ethos | NRG

VCT Americas International League -tiimi

Kuvassa mies liilalla valaistussa huoneessa pelaa VALORANTia tietokoneella, päässään INZONE H9 -pelikuulokkeet Kuvassa mies liilalla valaistussa huoneessa pelaa VALORANTia tietokoneella, päässään INZONE H9 -pelikuulokkeet

Immortal-rankattu Sony-teknikko kertoo, miten INZONE H9 -kuulokkeet auttavat häntä voittamaan VALORANTissa

Murskaa vastustajasi kilpatilassa

Pelaan Sentinel-luokassa ja olen in-game leader (IGL), joten on tärkeää, että minulla on hyvä käsitys tilanteesta. INZONE H9 -kuulokkeet ovat parantaneet mahdollisuuksiani erottaa ääniä toisistaan ja lisänneet strategian luomisessa käytettävien tietojen määrää. Tämän ansiosta strategiavalikoimani on kasvanut ja voin antaa tiimini jäsenille entistä tarkempia ohjeita.

Saan nyt tuntumaa etäisyyteen pienistä äänistä kaukaisiin askeliin, jopa takanani, tavalla, johon edelliset kuulokkeeni eivät pystyneet. Saan myös paremman käsityksen lattiamateriaaleista, joilla vastapuolen tiimi kävelee, ja pystyn tunnistamaan eri luokkien hahmot. Nämä pienet askeleet jäävät usein äänichatin alle, mutta nyt pienimmätkin asennuspohjaisten kykyjen äänet kuuluvat selvästi. Vastamelutoiminto vähentää ulkopuolisia ääniä, mikä auttaa minua keskittymään ja erottamaan pelin heikoimmatkin äänet.

Käytettävä tekniikka
360 Spatial Sound pelaamiseen / 360 Spatial Sound Personalizer / Vastamelutoiminto

Kuvassa on näyttökuva VALORANT-pelistä sekä mies, jolla on päässään INZONE H9 -pelikuulokkeet

Normipeleissä ja lämmittelyssä

Pidän INZONE H9 -kuulokkeissa eniten siitä, että voin kuunnella lempikappaleitani taustamusiikkina älypuhelimesta Deathmatchissa ja Shooting Rangella samasta musiikkisovelluksesta, jota muutenkin käytän. Voin myös säätää äänenvoimakkuutta puhelimen säätimillä.

Käytettävä tekniikka
Samanaikainen 2,4 GHz- ja Bluetooth®-yhteys

Kuvassa H9-kuulokkeista johtaa viiva tietokoneeseen langattoman 2,4 GHz:n yhteyden symbolin kautta ja matkapuhelimeen Bluetooth-symbolin kautta

Peliin pääsyä odotellessa ja tauolla

Jos minun on noustava paikaltani pelin aikana, voin liikkua vapaasti, eikä minun tarvitse ottaa kuulokkeita päästäni. On kätevää, ettei venyttelylle ja tunteikkaille hetkille ole esteistä. Äänen viive, joka yleensä vaivaa langattomia kuulokkeita, ei ole läsnä INZONE H9 -kuulokkeissa. Vaihdettuani langattomiin en koskaan enää palaa langallisiin.

Käytettävä tekniikka
Lyhyt viive 2,4 GHz:n langattomalla yhteydellä

Kuvassa mies juo teräsmukista INZONE H9 -pelikuulokkeet päässään, taustalla on tietokone

Tällä sivulla esitelty malli

INZONE H9

Langattomat vastamelupelikuulokkeet

Kokeile INZONE H9 -pelikuulokkeita itse ja koe ero aiempaan.
Kuva INZONE H9 -pelikuulokkeista

INTO YOUR ZONE

Terävöitä aistisi ja valmistaudu voittoon. INZONE-pelikuulokkeilla kuulet äänet tarkasti ja voit reagoida nopeasti, joten olet peleissä voittamaton.
Kuvassa INZONE H9 -pelikuulokkeet liilaa ja vaaleanpunaista taustaa vasten