Sovellukset ja ohjelmistot

Sonyn ohjelmistot, sovellukset ja palvelut luovuutesi tueksi

Imaging Edge

Imaging Edge

Vie valokuvaus uudelle tasolle Imaging Edge -ohjelmistolla. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin. Remote (Kauko-ohjain) -toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella, Edit (Muokkaa) -toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia ja Viewer (Tarkastelu) -toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia kuvakokoelmista.

Kauko-ohjain

Kauko-ohjain

Paranna kuvauksen tarkkuutta, nopeutta ja mukavuutta tehokkaalla Live View -seurannalla ja kamera-asetuksella tietokoneen suuressa näytössä.

Katselulaite

Katselulaite

Voit etsiä nopeasti suurista kuvakokoelmista parhaat otokset sekä järjestää ja arvioida kuvia.

Muokkaus

Muokkaus

Voit hienosäätää ja kehittää Sony RAW -kuvia tällä työkalulla, joka on optimoitu tuottamaan paras mahdollinen kuvanlaatu.

IPTC

IPTC-metatietojen esiasetus

Luo ja vie IPTC-metatietoja α9-mallille, jotta voit lisätä kuviin automaattisesti tekijänoikeudet ja muut tunnisteet kuvatessasi.

Capture One for Sony

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

PlayMemories™

Muita hyödyllisiä ohjelmistoja

Action Cam -logo

Action Cam Movie Creator

Luo ja jaa upeita toimintavideoita tällä ilmaisohjelmistolla. Voit lisätä videoihin hidastuksia ja GPS-tietoja ja muokata monella kameralla kuvattua materiaalia vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Musiikkivideotallentimen logo

MVR studio

MVR studiolla voit tuoda HDR-MV1-musiikkivideotallentimella tallennettua ääntä ja videota ja muokata niitä helposti. Voit täydentää ääntä äänitehosteilla ja aaltomuodon muokkauksella ja jakaa suoraan YouTubeen.