Sovellukset ja ohjelmistot

Sonyn ohjelmistot, sovellukset ja palvelut luovuutesi tueksi

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Mobiilisovellus

Tällä mobiilisovelluksella voit siirtää valokuvat automaattisesti Wi-Fi®-yhteydellä ja jakaa ne SNS:n kautta helposti ja nopeasti. Voit myös lähettää 4K-videokuvaa kamerasta mobiililaitteeseen, tarkistaa Live View -tilan mobiililaitteesta ja lisätä sijaintitiedot kuvatiedostoihin.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Työpöytäsovellukset

Imaging Edge -työpöytäsovellukset nostavat valokuvauksen uudelle tasolle. Remote-toiminnolla ohjaat ja seuraat kuvausta tietokoneella, Viewer-toiminnolla katselet, arvioit ja valitset kuvia kuvakokoelmista ja Edit-toiminnolla tuotat RAW-tiedoista laadukkaita kuvia. Saat Sonyn RAW-tiedostoista parhaan kuvanlaadun ja hallitset kuvamateriaalia entistä tehokkaammin.

IPTC

IPTC-metatietojen esiasetus

Luo ja vie IPTC-metatietoja α9-mallille, jotta voit lisätä kuviin automaattisesti tekijänoikeudet ja muut tunnisteet kuvatessasi.

Capture One for Sony

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) on maksuton, palkittu ohjelmisto kuvien tuottamiseen RAW-kuvista, järjestämiseen ja muokkaamiseen. Erikseen ostettava Capture One Pro (for Sony) -sovellus sisältää lisää muokkaustyökaluja ja etäkuvaustoiminnon.

PlayMemories™

Muita hyödyllisiä ohjelmistoja

Action Cam -logo

Action Cam Movie Creator

Luo ja jaa upeita toimintavideoita tällä ilmaisohjelmistolla. Voit lisätä videoihin hidastuksia ja GPS-tietoja ja muokata monella kameralla kuvattua materiaalia vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Musiikkivideotallentimen logo

MVR studio

MVR studiolla voit tuoda HDR-MV1-musiikkivideotallentimella tallennettua ääntä ja videota ja muokata niitä helposti. Voit täydentää ääntä äänitehosteilla ja aaltomuodon muokkauksella ja jakaa suoraan YouTubeen.