Siirry pääsisältöön

Rekisteröi ILCE 9 -tuotteesi

Täytä vain alla olevat tiedot. (Jos sinulla ei ole Sony -tiliä, voit luoda sen tässä.)

Eikö tämä ole sinun tuotteesi? Rekisteröi toinen tuote.

VF-DCPL1
VF-DCPL1
Mistä näen tuotteen sarjanumeron?

Ostotiedot *Pakollinen

Ostitko verkosta?*

Pahoittelemme! Meillä on tällä hetkellä teknisiä ongelmia. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja korjaamme ongelmia parhaillaan. Yritä myöhemmin uudelleen.

Sonyn palvelujen yhdistetyt tilit

Yhdistä tilisi ja käytä useita Sony-konsernin verkkopalveluita samoilla kirjautumistiedoilla.

Miksi tilit kannattaa yhdistää?
  • Voit käyttää useita Sony-konsernin verkkopalveluita samoilla kirjautumistiedoilla (sähköpostiosoite ja salasana)
  • Voit päivittää kaikki tilisi nopeasti ja helposti, kun yhdistettyjen tilien tiedot on synkronoitu
Mitkä tilit voit yhdistää?
  • Voit yhdistää seuraaviin Sony-konsernin verkkopalveluihin liittyvät tilisi:
  • Sony Europen palvelut
  • My Sony
  • Community/li>
  • Muiden Sony-konsernin yhtiöiden palvelut:
  • Xperia Lounge
  • Xperia Store
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue
  • Palvelut eivät mahdollisesti ole saatavilla kaikissa maissa/kaikilla alueilla.
  • Jotta voit yhdistää tilit, kaikissa tileissä on oltava käytössä sama sähköpostiosoite.
  • Tilien perustiedot synkronoidaan
  • Seuraavat tiedot synkronoidaan yhdistetyissä
  • tileissä:
  • Kirjautumistunnus (sähköpostiosoite)
  • Salasana
  • Syntymäaika
  • Asuinmaa/-alue
  • Nimi
  • Sukupuoli
  • Kieli
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Turvakysymys
  • Vastaus turvakysymykseen
  • Jos teet muutoksia tilitietoihisi, sinun tarvitsee tehdä muutokset vain kerran, minkä jälkeen ne päivittyvät automaattisesti kaikkiin yhdistettyihin tileihin
Miten olemassa olevat tilit yhdistetään?
  • Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään johonkin edellä mainituista Sony-konsernin palveluista, saat kehotuksen päivittää tilisi.
  • Tilin päivittämiseen saatetaan tarvita joitakin lisätietoja.
  • Kun olet päivittänyt yhden tilin ja kirjaudut sisään johonkin toiseen edellä mainituista palveluista, sinua pyydetään yhdistämään näiden palveluiden tilit (jos tileissä on käytössä sama sähköpostiosoite). Tarkistamme, että tiliesi perustiedot vastaavat toisiaan. Jos näin ei ole, sinua pyydetään valitsemaan voimassa olevat tiedot ennen tilien yhdistämistä.
Miten synkronoituja kirjautumistietoja käytetään toisessa Sony-konsernin palvelussa?
  • Jos olet päivittänyt tilisi (tai yhdistänyt useampia tilejä), voit kirjautua mihin tahansa edellä mainituista Sony-konsernin palveluista helposti samoilla tunnuksilla.
  • Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä sinua pyydetään täyttämään lyhyt rekisteröintilomake. Tilin perustiedot haetaan automaattisesti olemassa olevasta päivitetystä tilistä (tai yhdistetyistä tileistä), joten niitä ei tarvitse syöttää uudelleen. Rekisteröintiä varten saatetaan tarvita joitakin lisätietoja.
  • Rekisteröinnin jälkeen voit tarkastella ja muuttaa tilisi perustietoja.
Mikä Sony-konsernin yhtiö hallinnoi yhdistettyjä tilejä?
  • Kustakin palvelusta vastaava Sony-konsernin yhtiö hallinnoi edelleen kyseiseen palveluun liittyvää tiliäsi (ja palvelun käytön yhteydessä kerättyjä tietoja) tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Tilien yhdistäminen ei vaikuta tähän.
  • Jos haluat käyttää johonkin tiliin liittyviä tietosuojaoikeuksiasi, kuten tarkastusoikeutta, sinun on otettava yhteyttä siihen Sony-konsernin yhtiöön, joka hallinnoi kyseistä tiliä. Yhteystiedot löytyvät kunkin yhtiön tietosuojakäytännöstä.