Tervetuloa tilillesi

Yksilöi kokemuksesi

Miksi tilin luominen kannattaa?

  • Erikoistarjouksia
    Saa viimeisimmät uutiset ja tarjoukset
  • Tuotteesi
    Saat säännöllisesti päivityksiä tuotteistasi
  • Vaivaton tuki
    Kattava asiakaspalvelu
  • Opi ja nauti
    Osallistu keskusteluihin yhteisön kanssa
 
 

Sony-konsernin palvelujen yhdistetyt tilit

Yhdistä tilisi ja käytä useita Sony-konsernin verkkopalveluita samoilla kirjautumistiedoilla.

Sulje
Sonyn palvelujen yhdistetyt tilit
Miksi tilit kannattaa yhdistää?

  • Voit käyttää useita Sony-konsernin verkkopalveluita samoilla kirjautumistiedoilla (sähköpostiosoite ja salasana).
  • Voit päivittää kaikki tilisi nopeasti ja helposti, kun yhdistettyjen tilien tiedot on synkronoitu.

  • Mitkä tilit voit yhdistää?

    Voit yhdistää seuraaviin Sony-konsernin verkkopalveluihin liittyvät tilisi:

    Sony Europen palvelut

  • My Sony
  • yhteisö

  • Muiden Sony-konsernin yhtiöiden palvelut:

  • Xperia® Lounge
  • Xperia® Store
  • Xperia® Care
  • My Support
  • SonyMobile.com
  • MyAccount
  • Developer World
  • PlayStation™ Network
    • PlayStation™ Plus
    • PlayStation™ Video
    • PlayStation™ Music
    • PlayStation™ Now
    • PlayStation™ Vue

    Palvelut eivät ehkä ole saatavilla kaikissa maissa / kaikilla alueilla.

    Jos haluat yhdistää tilit, kaikissa tileissä on oltava käytössä sama sähköpostiosoite.

    Tiliesi perustiedot synkronoidaan

    Seuraavat tiedot synkronoidaan yhdistetyissä tileissä:

  • Kirjautumistunnus (sähköpostiosoite)
  • Salasana
  • Syntymäaika
  • Asuinmaa/-alue
  • Nimi
  • Sukupuoli
  • Kieli
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Turvakysymys
  • Vastaus

  • Jos teet muutoksia tilin tietoihin, muutokset päivittyvät automaattisesti kaikkiin yhdistettyihin tileihin.

    Miten olemassa olevat tilit yhdistetään?

    Kun kirjaudut sisään johonkin edellä mainituista Sony-konsernin palveluista, saat kehotuksen päivittää tilisi. Tilin päivittämiseen saatetaan tarvita joitakin lisätietoja. Kun olet päivittänyt yhden tilin ja kirjaudut sisään johonkin toiseen yllä mainituista palveluista, sinua pyydetään yhdistämään näiden palveluiden tilit (jos tileissä on käytössä sama sähköpostiosoite). Tarkistamme tällöin, että tiliesi perustiedot täsmäävät. Jos näin ei ole, sinun on valittava voimassa olevat tiedot, ennen kuin tilit yhdistetään.

    Miten synkronoituja kirjautumistietoja käytetään toisessa Sony-konsernin palvelussa?

    Jos olet päivittänyt tilisi (tai yhdistänyt useampia tilejä), voit kirjautua mihin tahansa yllä mainituista Sony-konsernin palveluista helposti samoilla tunnuksilla. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä sinun on täytettävä lyhyt rekisteröintilomake. Tilin perustiedot haetaan automaattisesti olemassa olevasta päivitetystä tilistä (tai yhdistetyistä tileistä), joten niitä ei tarvitse antaa uudelleen. Rekisteröintiä varten saatetaan tarvita joitakin lisätietoja. Rekisteröinnin jälkeen voit tarkastella ja muuttaa tilisi perustietoja.

    Mikä Sony-konsernin yhtiö hallinnoi yhdistettyjä tilejä?

    Kustakin palvelusta vastaava Sony-konsernin yhtiö hallinnoi edelleen kyseiseen palveluun liittyvää tiliäsi (ja palvelun käytön yhteydessä kerättyjä tietoja). Jos haluat käyttää tiliin liittyviä tietosuojaoikeuksiasi, kuten tarkastusoikeutta, sinun on otettava yhteyttä asianosaiseen Sony-konsernin yhtiöön, joka hallinnoi kyseistä tiliä. Yhteystiedot löytyvät kunkin yhtiön tietosuojakäytännöstä.