XB13_Black

Sony esittelee SRS-XB13:n - vahvan EXTRA BASS -äänen kompaktissa kaiuttimessa

17 maalisk., 2021

Sony esittelee tänään SRS-XB13:n, pienikokoisen ja kannettavan langattoman kaiuttimen, joka laajentaa äänen kaikkialle ympärillesi.

Valmis mihin vain

XB13 on valmis tuomaan kunnon soundin minne ikinä menetkin. Kompaktissa kaiuttimessa on kestävä ulkopinta ja hihna, jolla sen voi kiinnittää reppuun, ranteeseen tai vaikka auringonvarjoon, jos olet ulkona auringossa. Kaiuttimen voi ripustaa korkealle ylösalaisin luomaan musiikin vesiputouksen, joka tempaisee sinut rytmin pyörteisiin. Pienen kokonsa ansiosta voit viedä XB13:n minne vain ja nauttia aina lempimusiikistasi.

Pieni kaiutin, suuri ääni

Älä anna XB13:n pienen koon hämätä. EXTRA BASSTM ja Sound Diffusion Processor pakkaavat paljon tavaraa pieneen tilaan. EXTRA BASSTM tuottaa kunnon jytkeen, kun passiivinen bassokalvo toimii yhteen täyden äänialueen kaiuttimen kanssa parantaen matalia ääniä ja antaen bassolle tehoa pienestä koostaan huolimatta. Lisäksi Sound Diffusion Processor avartaa ääntä kaikissa tiloissa DSP-ääniteknologian ansiosta.

Jos haluat vieläkin isomman soundin, yhdistä kaksi XB13-kaiutinta langattomasti, niin saat stereot, joiden ääni kantaa vielä kauemmas[1].

Eeppinen kestävyys

XB13 on kestävä kaiutin, mikä tekee siitä hyvää seikkailuseuraa. Kaiutin on veden- ja pölynkestävä, joten voit nauttia musiikista uima-altaalla, puistossa tai pitkillä vaelluksilla IP67-luokituksen[2]ansiosta. Akun kesto on jopa 16 tuntia[3], ja älypuhelimesi akkumittari näyttää, kuinka paljon virtaa on jäljellä. Tämän ansiosta voit nauttia elämästä joutumatta miettimään, kauanko vielä voit kuunnella musiikkia.

Saumaton yhdistettävyys

Haluatko soittaa puhelun? XB13 hoitaa senkin. Olet sitten kotona tai liikkeellä, sisäänrakennetun mikrofonin avulla puhut käsiä käyttämättä kaiuttimen kautta.

XB13:ssa on viimeisintä Bluetooth®-teknologiaa, joka poistaa johtojen ja monimutkaisten säätöjen tarpeen: näin voit nauttia musiikista välittömästi. XB13:ssa on Googlen[4] Fast Pair -pikayhdistysteknologiaa, jonka avulla yhdistät yhteensopivat AndroidTM-älypuhelimet ja tabletit saman tien. Laita vain kaiutin päälle, niin lähellä oleva älypuhelin pyytää yhdistämään, ja näin voit nauttia musiikista hetkessä.

XB13:ssa on USB Type-C® -liitäntä hyvän yhdistettävyyden takeena, ja sitä on saatavilla kuudessa eri värissä: musta, sininen, ruskeanharmaa, korallinpunainen, puuterinsininen ja sitruunankeltainen.

SRS-XB13-malli tulee olemaan hinnaltaan noin €60 ja saatavilla huhtikuussa 2021.

Tuotteen tekniset tiedot löydät osoitteesta: https://www.sony.fi/electronic…

Lisää Sony-uutisia osoitteessa https://lehdistohuone.sony.fi/

[1] Yhteensopivuus vain mallin SRS-XB13 langattomiin kaiuttimiin

[2] Yksiköllä on kannen ollessa tiiviisti suljettu vesitiiviyden taso IPX7*1. Tämä on määritelty kansainvälisen suojausluokituksen (IP-luokitus) standardissa IEC60529 “Suojauksen taso vettä ja kosteutta vastaan” ja pölynkestotaso IP6X*2, kuten määritelty kohdassa “Suojaus kiinteitä esineitä ja pölyä vastaan”.

[3] Kun kaiuttimen volyymi on tasolla 26. Tämä voi vaihdella riippuen lämpötilasta tai käyttöolosuhteista

[4] Google on Google LLC:n tavaramerkki.

Tietoa Sony Corporationista

Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of “continuing to deliver Kando and Anshin (*) to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges,” Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/

Rekisteröidy saadaksesi Sonyn lehdistötiedotteet sähköpostitse
Olet rekisteröitynyt onnistuneesti Sonyn lehdistötiedotteiden vastaanottajaksi
Valmista!
Virheellinen sähköpostiosoite