SRS-XG500

Sony esittelee uuden X-Series -bilekaiutinmalliston: 3 tehokasta langatonta kaiutinta kesän rientoihin

21 huhtik., 2021

Elämä kannattaa elää täysillä, joten käännetään musiikin volumet kaakkoon ja tanssitaan läpi yön puhtaan ja rikkaan äänentoiston siivittämänä. Sonyn uuden X-Series-kaiutinvalikoiman avulla käyttäjä saa jokaisesta hetkestä kaiken irti – tavalla, joka ei heti unohdu: LIVE LIFE LOUD.

Musiikki on luotu jaettavaksi, ja uusien X-Series-kaiuttimien kanssa tämä onnistuu entistä helpommin. Kaikki uutuusmallit on suunniteltu tarjoamaan voimakasta ja laajalle ulottuvaa äänentoistoa tavalla, joka täydentää jokaista musiikkigenreä.

Kuuntelipa käyttäjä musiikkia ulkona tai sisätiloissa, yksin tai kaveriporukassa – uudet X-Series-kaiuttimet sopivat kaikkiin tilanteisiin ja elämäntyyleihin. Valikoimassa on jokaisen yksilöllisiin tarpeiseen sopivia kaiuttimia, jotka tarjoavat erinomaista äänenlaatua, siirrettävyyttä, kestävyyttä ja tunnelmaan sopivia valaisuefektejä.

Kuuntele kovaa ja selkeästi

Innovatiiviset X-Balanced-kaiutinelementit

Kaikissa malliston kaiuttimissa on Sonyn innovatiiviset X-Balanced-kaiutinelementit. Lähes neliön muotoinen kaiutinkalvo mahdollistaa enemmän äänenpainetta ja vähemmän äänivääristymiä maksimoimalla kaiutinelementin pinta-alan. Sen avulla käyttäjä voi kuulla rikkaampaa ja selkeämpää äänentoistoa riippumatta siitä, mitä musiikkigenreä kuuntelee.

Monisuuntaista ääntä Party Sound XP700:llä

XP700-kaiuttimessa on edessä kolme[1] tehokasta diskanttielementtiä ja takaosassa yksi. Yhdessä bassoelementtien kanssa ne tuottavat selkeää, monisuuntaista Party Sound -bileääntä voimakkaalla ja syvällä bassolla.

Tehokas Party Sound XP500- ja XG500-malleilla

XP500:ssa ja XG500:ssa on edessä kaksi tehokasta diskanttielementtiä, jotka tuottavat voimakasta Party Sound -ääntä. Lisäksi XG500:ssa on passiivielementit selkeän bassoäänen toistamiseksi. Kun kaikki nämä yhdistetään, tuloksena on erinomainen ja jakamisen arvoinen äänentoisto.

MEGA BASS ja LIVE SOUND

MEGA BASS -toiminnolla basson tasoa voidaan nostaa reippaasti syvän ja iskevän bassontoiston aikaansaamiseksi.

Uusilla X-sarjan kaiuttimilla voi nauttia musiikista kuin olisi paikan päällä konsertissa. LIVE SOUND[2] -äänitilan avulla voi luoda ainutlaatuisen konserttitunnelman ja elää suosikki-live-esityksiä yhä uudelleen.

Vie juhlat ulos

Upouudessa XG500:ssä on IP66-luokituksen[3] mukainen vesi- ja pölytiiviys, joten sen voi ottaa mukaan altaan reunalla, piknikille puistoon tai kesäretkelle rannalle. Sitä suojaa vankka ja vettä hylkivä kaiutinverkko, joka pitää kaiuttimen kuivana ja musiikin iskevänä.

Puutarhajuhlien tunnelma pysyy yllä kelistä riippumatta. XP700- ja XP500- kaiuttimissa on IPX4-vedenkestävyysluokitus[4], joten juhlat jatkuvat, vaikka muutama sadepisara putoaisikin.

Pitkäkestoinen akku

XG500[5]XP700[6] ja XP500[7]kaiuttimissa on pitkä akkukesto, joten ääni kulkee huoletta mukana minne tahansa. Pikalataustoiminto takaa, ettei käyttäjän tarvitse murehtia, vaikka kaiuttimesta olisi akku loppumassa[8].

Kaikissa uutuuskaiuttimissa on Battery Care -toiminto, joka estää kaiutinta latautumasta täyteen 100 prosentin varaukseen. Näin varmistetaan akun pitkä käyttöikä.

Mukavat kantokahvat

Kaikissa X-Series-uutuusmalleissa on kantokahva, mikä helpottaa niiden siirtämistä. Kuuntelipa käyttäjä musiikkia omassa huoneessaan tai pihanurmella makoillessaan – kaiuttimet on aina helppo napata mukaan.

Valaise elämäsi

Täysin uusi valotekniikka tuottaa modernia ja hienovaraista tunnelmavalaisua. Erilaisilla valaistusefekteillä[9] voi korostaa juhlatunnelmaa tai luoda rauhoittavia sävyjä hiljaiseen yöhön.

Lisää hauskaa

Karaoke

X-sarjan kaiuttimet on täydellisiä kumppaneita karaokea rakastaville. Kaiuttimissa on mikrofoni- ja kitaraliitännät[10], mikä tekee niistä ihanteellisia myöhäisillan viihdetarpeisiin.

Vaaka- tai pystysuuntainen sijoittelu

Sekä XP700- että XP500-mallit voi asettaa sekä pysty- että vaaka-asentoon. XP700:n anturi optimoi äänentoiston ihanteelliseksi sijoittelutavan mukaisesti[11].

Bluetooth®-yhteensopivia

Uutuuskaiuttimet ovat BLUETOOTH®-yhteensopivia, joten ne voidaan parittaa BLUETOOTH®-yhteensopivien laitteiden kanssa. Näin musiikin suoratoisto onnistuu suoraan langattomasti.

Party Connect

Uutuusmalleissa on Party Connect -toiminto, jolla voi linkittää yhteen peräti sadan tuetun kaiuttimen äänentoiston ja valoefektit.

USB-liitännät

Uusissa X-Series-kaiuttimissa on USB-toisto ja USB-lataus, jotka tekevät niistä täydellisiä bilekaiuttimia. Musiikkia voi toistaa USB-lähteestä, ja kun esimerkiksi puhelimen akku on vähissä, siihen saa lisävirtaa suoraan kaiuttimesta. [12]

Sony | Music Center ja Fiestable

Uusi kaiutinmallisto on yhteensopiva Sony Music Center- ja Firestable -sovellusten kanssa. Sony Music Centerin kautta voi valita soittolistoja, lisätä kappaleita toistojonoon, muuttaa valaisuefektejä sekä äänitiloja – langattomasti suoraan tanssilattialta. Fiestable-sovelluksella pääsee käsiksi hauskoihin ominaisuuksiin, jotka auttavat luomaan täydellisen juhlatunnelman. Sovelluksella voi luoda bilesoittolistoja ja siinä on karaoketoimintoja mukaan lukien äänenmuunnin ja kaikuefekti sekä kattavat DJ-ominaisuudet, joilla voi muun muassa lisätä äänitehosteita.

Hinta ja saatavuus

Lue tekniset tiedot osoitteessa: https://www.sony.fi/electronic…

[1] Vain kaksi etukaiutinelementtiä käytössä samanaikaisesti.

[2] LIVE SOUND -tila on käytettävissä Sony Music Center -sovelluksen kautta.

[3] Pölytiivis ja vesisuihkulta suojattu. Pölytiivis merkitsee, että pölynsietotestin pöly ei pääse tuotteen sisälle. Vedenkestävyys merkitsee, että tuote on suojattu vesisuihkuilta kaikista suunnista. Vesi- ja pölytiiviitä vain, kun laitteen kansi on tiukasti suljettuna. Ei taata kaikissa tilanteissa

[4] Vesitiiviys toimii vain, kun laitteen kansi on tiukasti suljettuna.

[5] SRS-XG500:n akku kestää jopa 30 tuntia asetuksilla: MEGA BASS kytkettynä päälle, Vol. 19 valaistus pois päältä – käytettäessä Sonyn tukemia musiikkiraitoja.

[6] SRS-XP700:n akku kestää jopa 25 tuntia asetuksilla: MEGA BASS kytkettynä päälle, Vol. 13 ja valaistus pois päältä – käytettäessä Sonyn tukemia musiikkiraitoja.

[7] RS-XP500:n akku kestää jopa 20 tuntia asetuksilla: MEGA BASS kytkettynä päälle, Vol. 16 ja valaistus pois päältä – käytettäessä Sonyn tukemia musiikkiraitoja.

[8] 10 minuutin lataus antaa 3 tuntia käyttöaikaa XG500:lle ja XP700:lle ja 80 minuuttia käyttöaikaa XP500:lle.

[9] Saatavilla Sony | Music Center -sovelluksen kautta

[10] XP700:ssa ja XP500:ssa on kaksi mikrofonisisääntuloa takaliitäntäpaneelissa, yksi mikrofonille ja toinen joko kitaralle tai mikrofonille. XG500:ssa on yksi äänen sisääntuloliitäntä, jota voidaan käyttää joko kitaralle tai mikrofonille.

[11] Vain XP700:ssa on sisäänrakennettu anturi, joka optimoi, miten ääni prosessoidaan stereoääneksi.

[12] Ominaisuus ei tue kaikkia älypuhelimia ja tabletteja

Tietoa Sony Corporationista

Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of “continuing to deliver Kando and Anshin (*) to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges,” Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/

Rekisteröidy saadaksesi Sonyn lehdistötiedotteet sähköpostitse
Olet rekisteröitynyt onnistuneesti Sonyn lehdistötiedotteiden vastaanottajaksi
Valmista!
Virheellinen sähköpostiosoite