SRS-NS7

Sony esitteli SRS-NS7:n – puettavan kotiteatterijärjestelmän

04 lokak., 2021

Sony esitteli tänään uuden langattoman SRS-NS7-niskasankakaiuttimen ja mukana toimitettavan langattoman WLA-NS7-lähettimen, joilla voi nauttia mukaansatempaavasta ja intiimistä äänikokemuksesta häiritsemättä muita.

 

Uppoudu suosikkielokuvaasi tai kappaleeseesi

SRS-NS7 on maailman ensimmäinen Dolby Atmos® -yhteensopiva niskasankakaiutin, joissa on tuki BRAVIA XR -televisioille[2]. Se tarjoaa Sonyn ainutlaatuisen 360 Reality Audio -tilaäänikokemuksen ja täydellisesti optimoidun elokuvakokemuksen 360 Spatial Sound Personalizer -sovelluksen avulla.

Mukana toimitetun langattoman lähettimen avulla kaiutin voidaan parittaa BRAVIA XR -television kanssa[3], jolloin katsoja saa ympärilleen ihanteellisen virtuaalisen Dolby Atmos® -kaiutinkokoonpanon[4], joka vie suoraan tapahtumien keskelle. Lähetin kytketään televisioon joko optisella- tai USB-johdolla, ja Bluetooth®-lähetin yhdistyy SRS-NS7-niskasankakaiuttimeen automaattisesti – muuta ei tarvita!

Mikäli käyttäjä haluaa viedä personoidun äänikokemuksen asteen pidemmälle , hän voi ottaa kuvia korvistaan 360 Spatial Sound Personalizer -sovelluksella, joka analysoi käyttäjän kuulo-ominaisuuksia ja optimoi äänentoiston parhaan mahdollisen äänikokemuksen luomiseksi.

Ympäröivän Dolby Atmos® -äänen lisäksi, SRS-NS7 tukee myös 360 Reality Audio -ääniformaattia, joilla kuuntelija voi nauttia live-musiikin tunnelmasta. Älypuhelimen kautta toistettava 360 Reality Audio[5] ympäröi kuuntelijan äänellä, ja sitä tukevat Deezer-, nugs.net- ja TIDAL-palvelut.

Sen lisäksi, että SRS-NS7 on täydellinen kumppani BRAVIA XR -televisioille, se sopii myös käytettäväksi muiden laitteiden kanssa mukaan muiden BRAVIA-televisioiden, kannettavien tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien kanssa[6]. Lisäksi SRS-NS7:lla voi nauttia suosikkiviihteestä mukaansatempaavalla 2-kanavaisella stereoäänellä.

 

Jännittävä äänikokemus, häiritsemättä muita

Sonyn tunnettuja äänitekniikoita hyödyntävä SRS-NS7 tuottaa rikasta ääntä  sekä voimakkaan äänenpainetason. Tämän mahdollistaa X-Balanced Speaker Unit -kaiutin, jonka elementit on optimoitu sen kompaktiin runkoon. Se tuottaa vakuuttavaa äänenpainetta ja vähentää vääristymiä, mikä antaa sijaa kristallin kirkkaalle äänentoistolle. Tämän lisäksi ylöspäin suunnattu kaiutinelementti suuntaa äänen suoraan kuuntelijalle, joten katsoja voi täysin uppoutua elokuviin ja musiikkiin jopa myöhään illalla – muita häiritsemättä. Lisäksi passiiviradiaattori lisää matalien taajuuksien vastetta selkeän bassoäänen tuottamiseksi. Tällä varmistetaan napakat äänitehosteet ja iskevät rytmit.

 

Ääni ja kuva täydellisessä harmoniassa

Mukana toimitettu langaton lähetin auttaa parantamaan äänen synkronointia SRS-NS7:n ja muiden yhteensopivien Sony-kuulokkeiden kanssa. Yhdistettynä BRAVIA XR -televisioihin, käyttäjä voi uppoutua täysin Dolby Atmos® – elokuvaäänikokemuksen – Kuva ja ääni pysyvät täsmällisesti synkronoituna[7].

 

Mukava istuvuus jatkuvaan käyttöön

SRS-NS7 on ihanteellinen koko yön elokuva- ja sarjamaratoneja varten.

SRS-NS7:lla voi nauttia tuntikausia suosikkielokuvista, TV-sarjoista tai konserteista joustavan ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta, ja ne istuvat tukevasti kaulalle. Kaiuttimen takana oleva joustava nauha auttaa löytämään täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden.

Lisäksi akkujen loppumisesta ei tarvitse murehtia. SRS-NS7 tarjoaa jopa 12 tuntia käyttöaikaa[8] yhdellä latauksella ja peräti 5 tuntia korkeimmalla äänenvoimakkuusasetuksella[9]. Mikäli virta on vähissä, 10 minuutin pikalataus (USB Type-C) antaa käyttäjälle jopa 60 minuuttia lisää toistoaikaa[10].

Sonyn langaton niskasankaiutin SRS-NS7 on myös erinomainen hands-free-ratkaisu vaikkapa etätyöskentelyyn. Optimaalisen mikrofonin sijoittelun ansiosta SRS-NS7 kaappaa ja toimittaa puheäänen erinomaisella äänenlaadulla, ja X-Balanced Speaker Unit -kaiutin toistaa puheluäänet selkeästi. Lisäksi kaiunpoisto-ominaisuus minimoi äänen kiertämisen ja kaikki puheluun osallistuvat voivat kuulla ja tulla kuulluksi.

SRS-NS7-kaiutin on suunniteltu täydellinen mukavuus mielessä pitäen ja niissä on Multipoint Connection -tuki[11]. Tämä merkitsee, että niihin voi kytkeä kaksi laitetta samanaikaisesti, kuten kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen[12]. Jos kannettavalle tietokoneelle tulee työpuhelu, kun käyttäjä kuuntelee musiikkia älypuhelimellaan, puheluun voi vastata yhdellä napsautuksella niskapannan vasemmalla puolella olevalla painikkeella. Kun puhelu päättyy, musiikintoisto jatkuu saumattomasti.

SRS-NS7 on roiskeenkestävä IPX4-suojaluokituksen[13] mukaisesti, joten suosikkiohjelmista ja -musiikista voi huoletta nauttia kosteiden kotiaskareiden, kuten tiskauksen parissa. Lisäksi avokorvamuotoilun ansiosta käyttäjä kuulee ympäröivät äänet ja pysyy valppaana ympäröivästä toiminnasta.

 

 Käytännöllistä Premium-tason muotoilua

SRS-NS7:ssä on käyttömukavuutta lisäävä kangaspinta, silikonipäällysteinen kaulapanta ja pehmeä takaosa. Se on helppo puhdistaa ja se sopii jokapäiväiseen käyttöön.

SRS-NS7 on suunniteltu paitsi tyylikkääksi mutta myös ekologisuus mielessä pitäen. Alle 5 prosenttia SRS-NS7-pakkausmateriaalista on muovia, mikä vastaa Sonyn sitoutumista tuotteidensa ja käytäntöjensä ympäristövaikutusten vähentämiseen.

 

Mukana kulkeva Sonyn 360 Spatial Sound -tilaäänikokemus

Sony’n 360 Spatial Sound -tuki tulee saataville valikoituihin kuulokemalleihin[14], jotka voidaan parittaa yhteen Bravia XR -televisioiden[15] kanssa langattomalla WLA-NS7-lähettimellä[16].

[1] Laiteohjelmistopäivitys saatavilla tammikuuhun 2022 mennessä, ja se vaaditaan, jotta voi nauttia 360 -tilaäänestä BRAVIA XR -laitteilla. BRAVIA XR: n laiteohjelmistopäivitys vaatii verkkoyhteyden.

[2] Laiteohjelmistopäivitys saatavilla tammikuuhun 2022 mennessä, ja se vaaditaan, jotta voi nauttia 360 -tilaäänestä BRAVIA XR -laitteilla. BRAVIA XR: n laiteohjelmistopäivitys vaatii verkkoyhteyden.

[3] Laiteohjelmistopäivitys saatavilla tammikuuhun 2022 mennessä, ja se vaaditaan, jotta voi nauttia 360 -tilaäänestä BRAVIA XR -laitteilla. BRAVIA XR: n laiteohjelmistopäivitys vaatii verkkoyhteyden.

[4] Henkilökohtainen Dolby Atmos® -kokemus vaatii toimiakseen mukana tulevan langattoman lähettimen ja BRAVIA X- television.

[5] Vaatii toimiakseen Sony | Headphones Connect -sovelluksen. Edellyttää musiikin suoratoistopalvelun tilaamista, joihin voi liittyä tilausmaksuja. Jotkin palvelut eivät ehkä ole käytettävissä tietyissä maissa/kaikilla alueilla. Tarkista sovelluksen ja palvelun yhteensopivuus osoitteesta www.sony.net/360RA/.

[6] Henkilökohtainen Dolby Atmos -kokemus toimii vain BRAVIA XR -televisioiden kanssa.

[7] Ääniviiveen minimointi toimii vain yhdessä SRS-NS7, mukana toimitetun langattoman lähettimen ja BRAVIA XR -televisioiden kanssa. Kun muodostat yhteyden toiseen televisioon, viive ei pienene.

[8] Testattu äänenvoimakkuuden ollessa n. 16. Todellinen suorituskyky voi vaihdella äänenvoimakkuuden, toistettujen kappaleiden, ympäristön lämpötilan ja käyttöolosuhteiden mukaan.

[9] Testattu äänenvoimakkuuden ollessa n. 31. Todellinen suorituskyky voi vaihdella äänenvoimakkuuden, toistettujen kappaleiden, ympäristön lämpötilan ja käyttöolosuhteiden mukaan.

[10] Testattu äänenvoimakkuuden ollessa n. 16. Todellinen suorituskyky voi vaihdella äänenvoimakkuuden, toistettujen kappaleiden, ympäristön lämpötilan ja käyttöolosuhteiden mukaan.

[11] Yksi laite musiikin toistamiseen A2DP -protokollaa käyttäen, toinen laite HFP -profiilia käyttävään viestintään. Edellyttää, että laite tukee Bluetooth-yhteyttä. Mac OS -tietokoneen ja iPhonen yhdistelmä ei toimi.

[12] Toimintojen saatavuus voi vaihdella tietokoneen ja älypuhelimen käyttöjärjestelmän mukaan.

[13] Vedenkestävyys on tehokas vain, kun korkki on suljettu. Ei taattu kaikissa tilanteissa. Mukana tuleva langaton lähetin ei ole IPX4 -suojattu.

[14] Yhteensopivat kuulokemallit: WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810, WF-C500 ja WH-XB910N

[15]  Laiteohjelmistopäivitys saatavilla tammikuuhun 2022 mennessä, ja se vaaditaan, jotta voi nauttia 360 -tilaäänestä BRAVIA XR -laitteilla. BRAVIA XR: n laiteohjelmistopäivitys vaatii verkkoyhteyden.

[16] Langaton WLA-NS7-lähetin myydään erikseen kuulokkeille.

Tietoa Sony Corporationista

Sony Corporation is responsible for the Electronics Products & Solutions (EP&S) business in the Sony Group. With the vision of “continuing to deliver Kando and Anshin (*) to people and society across the world through the pursuit of technology and new challenges,” Sony will create products and services in areas such as home entertainment & sound, imaging, and mobile communications. For more information, visit: http://www.sony.net/

About Sony Group Corporation

Sony Group Corporation is a creative entertainment company with a solid foundation of technology. From Game & Network Services to Music, Pictures, Electronics Products & Solutions, Imaging & Sensing Solutions and Financial Services – Sony’s purpose is to fill the world with emotion through the power of creativity and technology.

For more information, visit: www.sony.com

Rekisteröidy saadaksesi Sonyn lehdistötiedotteet sähköpostitse
Olet rekisteröitynyt onnistuneesti Sonyn lehdistötiedotteiden vastaanottajaksi
Valmista!
Virheellinen sähköpostiosoite