Sony juhlii 10-vuotista taivaltaan Alphan peilittömien ja täyskameroiden saralla

 

Sony juhlistaa ylpeänä valokuvausmaailman innovaatioiden vuosikymmentä ja Alphan peilittömien ja täyskennokamerasarjojensa 10-vuotista taivalta. Kuluneen vuosikymmenen aikana Sony on rikkonut valokuvausteknologian rajoja, muovannut alaa ja antanut valokuvaajille sekä videokuvaajille huippuluokan työkaluja.

Tärkeimmät virstanpylväät:

- 2013: Sonyn Alpha 7 ja 7R – maailman ensimmäiset peilittömät täyskennokamerat mullistivat valokuvausmaailman. Nämä uraauurtavat mallit merkitsivät Alpha-sarjan jatkuvan kehityksen alkua.

- 2014: Vajaan vuoden kuluttua Sony esitteli S-sarjan, joka asetti uudet standardit hämäräkuvauksen suorituskyvylle korkeilla ISO-asetuksilla ja 4K-videokuvauksessa.

- 2015: Alpha 7R II -kamera, jossa oli uraauurtava 42,4 megapikselin taustavalaistu täysikokoinen kuvasensori, joka jatkoi valokuvauksen standardien uudelleenmäärittelyä.

- 2017: Vuonna 2017 esitelty Alpha 9 -kamera tarjosi jatkuvaa äänetöntä kuvausta vaikuttavalla 20 kuvan sekuntinopeudella, mikä antoi urheilukuvaajille kilpailuedun DSLR-kuvaukseen erikoistuneisiin kollegoihinsa nähden.

- 2020: Sony julkisti Alpha 7C -mallin – maailman pienimmän ja kevyimmän täyden kennokoon kameran, jossa oli tinkimätön suorituskyky kompaktissa rakenteessa.

- 2021: Alpha 1 -kamera oli maailman ensimmäinen täyden kennokoon peilitön kamera, jossa yhdistyivät korkearesoluutioinen 50,1 megapikselin kenno, 8K-videotallennusominaisuudet ja paljon muuta. Kamera oli uraauurtava sekä valokuvaajille että videokuvaajille ja merkitsi uutta aikakautta ammattimaisessa valokuvauksessa.

- 2022: Alpha 7R V oli ensimmäinen Alpha-kamera, jonka automaattitarkennus hyödyntää tekoälyprosessoria. Huippuluokan tekoälyprosessori käyttää yksityiskohtaisia tietoja ihmisen muodosta ja asennon arvioinnista parantaakseen huomattavasti tunnistustarkkuutta verrattuna järjestelmiin, jotka tunnistavat vain kasvot ja silmät. Prosessori tunnistaa myös muita asioita, kuten eläimiä, ajoneuvoja ja hyönteisiä.

Virstanpylvään kunniaksi Sony on koonnut kokoelman hienoimmista kuvista, jotka on otettu Sonyn täyden kennokoon Alpha-kameroilla viimeisen vuosikymmenen aikana. Tutustu tähän visuaaliseen matkaan interaktiivisessa kuvakirjassamme. Voit myös tutustua Alpha-kameroiden historiaan ohessa olevan infograafin avulla, josta näet vallankumouksellisen Alpha-aikajanan ja sen, millä malleilla on luotu näin poikkeuksellista sisältöä.

Lisätietoja Alpha-sarjasta saat osoitteesta https://www.sony.co.uk/alphauniverse/.

Alpha FF infographic v4 (1).pdf

PDF - 3.2 Mb
Lataa

 

 

 

Ota vastaan päivityksiä sähköpostiisi

Napsauttamalla "Tilaa" vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojakäytännöt.