Sony juhlii kahdeksaa voittoa vuoden 2022 EISA-gaalassa, mukaan lukien “Full Frame Camera” -palkinto Alpha 7 IV -kameralle ja “Multimedia Smartphone” -palkinto Xperia 1 IV -puhelimelle

ucr8uG7Rn

Sony ilmoittaa ylpeästi, että sen tuotteiden laatu ja innovaatio ovat jälleen kerran saaneet tunnustusta arvostetussa Expert Imaging and Sound Association Awards -gaalassa. Sony voitti yhteensä kahdeksan palkintoa neljässä eri kategoriassa.

Lista Sonyn voittamista palkinnoista:

  • EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV 
  • EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10 
  • EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
  • EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE PZ 16-35mm F4 G
  • EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
  • EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023: Sony Xperia 1 IV
  • EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023: Sony WH-1000XM5
  • EISA PREMIUM OLED TV 2022-2023: Sony XR-65A95K

EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV 

Tässä täyden kennokoon peilittömässä kamerassa on merkittäviä parannuksia edeltäjäänsä Alpha 7 III -kameraan verrattuna lähes kaikilla osa-alueilla. Uusi 33 miljoonan megapikselin taustavalaistu CMOS Exmor R -kuvakenno ja uusin BIONZ XR -prosessori takaavat loistavan kuvanlaadun. Kameran kääntyvä kosketusnäyttö tekee työskentelystä helppoa, varsinkin elokuvantekijöille ja vloggaajille. Sarjakuvaus yltää jopa 10 kuvan sekuntinopeuteen, kun taas nopea ja luotettava automaattitarkennus reaaliaikaisella seurannalla havaitsee ihmisten, eläinten ja lintujen silmät. Alpha 7 IV -kameralla pystyy videokuvaamaan UHD 4K/30p -tarkkuudella täydellä aukolla tai 4K/6P -tarkkuudella Super 35 mm -tilassa. Kamera tarjoaa myös erilaisia koodeja ja Creative Look- sekä kuvaprofiileja, kuten esimerkiksi S-Cinetone-tilan elokuvamaisen ilmeen takaamiseksi.

EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

Nopea, täyden kuvakennon kameroille sopiva vakio-zoom on suunniteltu sekä valokuvaajille että elokuvantekijöille. Se tarjoaa erittäin korkealaatuista kuvaa kauniilla bokehilla, ja sen neljä nopeaa XD Linear Motors -tarkennusmoottoria varmistavat luotettavan automaattitarkennuksen. Tämä toisen sukupolven G Master -standardiobjektiivi on pieni ja kevyt ja se tarjoaa silti lisäominaisuuksia edeltäjäänsä verrattuna.

Portaattomasti säädettävän aukkorenkaan lisäksi siinä on zoomin tasaisuuskytkin, jonka avulla valokuvaaja voi valita löysän ja tiukan välillä kuvaustilanteen mukaan. Kaksi säädettävää tarkennuksen pitopainiketta tarjoavat kätevän ohjauksen.

EISA KUVA-/VIDEOLAAJAKULMA ZOOM -LINSSI 2022-2023: Sony FE PZ 16-35mm F4 G

Sonyn uusin laajakulmazoom käyttää XD Linear Motorsin ohjaamaa zoomausmekanismia erittäin hienon ja tarkan ohjauksen saavuttamiseksi. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon videokuvaajille, jotka haluavat tehdä tasaisia ​​ja tarkkoja zoomauksia tallennuksen aikana. Katselukulmassa ei tapahdu juurikaan muutosta tarkennuksen aikana eikä tarkennusvirheitä zoomauksen aikana. Tämä objektiivi ei kuitenkaan ole vain videoita varten. Sen kompakti, kevyt, säänkestävä muotoilu ja korkealaatuinen optiikka tekevät siitä myös hyvän vaihtoehdon maisemakuvaajille, jotka haluavat matkustaa kevyesti. Sekä valokuvaajat että videokuvaajat hyötyvät objektiivin laajoista säätimistä, mukaan lukien erillinen aukkorengas.

EISA TELEPHOTO ZOOM -LINSSI 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Nopea telezoom-objektiivi on täysin uusittu Sonyn ensimmäisestä FE 70-200 mm F2.8 G Masterista. Uusi optinen muotoilu tarjoaa terävyyden kulmasta kulmaan koko zoomausalueella. Automaattitarkennusjärjestelmä on rakennettu kahden XD-lineaarimoottoriparin ympärille, jotka ohjaavat kahta tarkennusryhmää, mikä mahdollistaa nopeamman tarkennuksen ja paremman tarkennuksen seurannan. Videokuvaajat arvostavat aukkorengasta, jota voidaan käyttää napautustilassa, sekä alennettua tarkennuksen hengitystä ja tarkennuksen siirtoa. Kaikista näistä parannuksista huolimatta objektiivi on lähes kolmanneksen alkuperäistä versiota kevyempi.

EISA VLOGGING -KAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10

Kuten kaksi vuotta sitten EISA-palkinnon voittanut edeltäjänsä ZV-1-vlogkamera, on ZV-E10-vlogkamera suunniteltu myös sisällöntuottajille. Sen lisäetuna edeltäjäänsä verrattuna on vaihdettavien objektiivien käyttö. Se on erinomainen kamera sekä valokuville että videoille. Kameran nopeaa ja tarkkaa automaattista tarkennusta täydentää Real-Time Eye AF -ominaisuus. Monikulmaisesta LCD-näytöstä on suuri apu sekä valokuva- että videotiloissa, mukaan lukien selfieissä, kun taas videotilassa laadukas mikrofoni mukana tulevalla tuulisuojuksella varmistaa kristallinkirkkaan äänen. ZV-E10 tukee uusinta videotekniikkaa 4K-tarkkuudesta suoratoistoon ja sen lukuisat muut ominaisuudet tekevät vlogien luomisesta ja jakamisestä erittäin helppoa kaikissa tilanteissa.

EISA MULTIMEDIAÄLYPUHELIN 2022-2023: Sony Xperia 1 IV

Sonyn monilahjakas älypuhelin tekee alusta alkaen vaikutuksen sen modernilla, tyylikkäällä muotoilulla sekä sen näytön ja takaosan sekä rungon sivujen vankan lasipinnan ansiosta. Xperia 1 IV on kaikkien aikojen ensimmäinen älypuhelin, josta löytyy optinen zoom -kamerajärjestelmä. Sen telekamerasta löytyy 85–125 millimetrin objektiivi ja kaikista linsseistä löytyy kuvasensori jotka yltävät 120fps-kuvanopeuteen. Sen valokuvat ja 4K HDR 120 fps -videotallennus asettavat ammattikuvaukseen uuden standardin. Tehokas Qualcomm Snapdragon -prosessori ja 5000 mAh -akku tekevät älypuhelimesta todellisen multimediakuninkaan.

Langattomat EISA-kuulokkeet 2022-2023: Sony WH-1000XM5

Kuulokkeet, jotka käyttäjä haluaa aina matkaan mukaan. WH-1000XM5-lippulaivakulokkeeissa on säädetty Sonyn alan johtavaa melunvaimennusta entistä paremmaksi. Uusi muotoilu kevyellä rungolla ja soft fit -nahalla tekee kuulokkeista mukavat päässä, ja sen pehmustetut korvakupit pitävät ei-toivotut äänet poissa kohdistamatta liikaa painetta korviin. Kuulokkeiden sisällä on erityissuunniteltu ohjainyksikkö, joka on suunniteltu melunvaimennus mielessä pitäen. Se takaa hienostuneen äänen ja tuottaa huomattavia yksityiskohtia matalilla ja korkeilla taajuuksilla – jotta käyttäjä voi nauttia korkearesoluutioisesta äänestä. Neljä mikrofonia takaavat puheluun terävän äänen ja sen kaksi prosessoria tunnistavat ja vähentävät ulkoista melua. Lisäksi Auto NC Optimizer -tekniikka optimoi melunvaimennuksen automaattisesti ympäristön mukaan. Sonyn älypuhelinsovelluksessa on laaja valikoima toimintoja, jotka tekevät WH-1000XM5-kuulokkeista äärimmäisen voimapesän päivittäiseen käyttöön.

EISA Premium OLED TV 2022-2023: Sony XR-65A95K (virallinen EISA-lainaus)

Sonyn kaikkien aikojen parhaassa OLED-televisiossa on täysin uusi QD-OLED-paneelitekniikka, joka perustuu bluelight-diodeihin ja Quantum Dot -kerrokseen. ​ XR-65A95K-televisio tuottaa vertaansa vailla olevaa kuvaa syvällä mustalla, voimakkailla väreillä ja kaikki odotukset ylittävää kirkkautta Sonyn monipuolisen Cognitive Processor XRTM -prosessorin ansiosta. Elokuva- ja TV-sisältö näyttää upealta, ja tämä lippulaivamalli on luonnollisesti valmis pelaajille VRR-, ALLM- ja 4K/120Hz-toistolla. XR-65A95K:n asemaa huippuluokan OLED-yleisenä laitteena vahvistaa innovatiivinen Acoustic Surface Audio+ -äänijärjestelmä, joka tarjoaa yksityiskohtaista, täyden valikoiman 2.2-kanavaista ääntä, joka hyödyntää automaattista kalibrointia. Älykkäät toiminnot hoitaa Google TV, jossa on ​ käytettävissä on ainutlaatuinen BRAVIA CORE TM -elokuvasovellus ja mukana toimitettu Full HD -resoluutioinen BRAVIA CAM, joka mahdollistaa videokeskustelun, virransäästön* ja paljon muuta.

*Automaattinen virransäästötila on saatavilla tulevan laiteohjelmistopäivityksen kautta.

Ota vastaan päivityksiä sähköpostiisi

Napsauttamalla "Tilaa" vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn Tietosuojakäytännöt.